Attraktiv loftlägenhet med modern inredning i Moldavien

Hög vinkel vy loft lägenhet vita lädermöbler

Den attraktiva Loftlägenhet i vitt, som vi presenterar för dig, är ett litet paradis mitt i Moldaviens huvudstad Chisinau. Moldavien är ett vackert land med ett milt kontinentalt klimat och massor av sol året om som du måste besöka minst en gång i livet. Moldaviska Grosu Art Studio designade detta fantastiska all-in-white loft-svitprojekt. Sedan det grundades 2003 har Grosu Art Studio skapat hållbar arkitektur genom innovativt tänkande, exceptionell design och omtänksam kundvård.

Loftlägenhet med trägolv och lädermöbler

Loft svit möbler hörn soffa taklampor

Interiören i loftlägenheten är estetiskt och smakfullt anordnad. Tydliga grafiska linjer, vita väggar, enkla vita möbler och några starka färg accenter utgör en drömlik enhet. De bifogade bilderna är färgglada kontaktpunkter på de vita väggarna – både i sovrummet och i vardagsrummet. Trägolven och de grå mattorna skapar en mysig, varm atmosfär. Samtida infällda lampor och färgglada dekorationer står i kontrast med de eleganta vita lädermöblerna.

Loftet lägenhet – en fantastisk bostad

vita stolar-bildinredning

Vardagsrummet är en trevlig underhållning och mysig matplats samtidigt. Glasmålningarna erbjuder en pittoresk utsikt över staden. Det kompakta svartvita köket är faktiskt mycket rymligt, med barstolar och marmordiskar och fullt av köksutrustning. De enskilda rummen är ännu mer intressanta. Alla dessa små snygga detaljer förvandlar den moderna Loftlägenhet in i en bristfällig bostad.

Moldovan Grosu Art Studio och dess projekt

Matbord-sittande vitt hängande tak

Grosu ART STUDIO erbjuder kvalitet, fullservice arkitektur och inredningstjänster, talang, mod, erfarenhet och innovation samt en fördjupad förståelse för varje kunds identitet och deras förväntningar och behov. Det har flera lyxiga fastighetsprojekt, Loftlägenhet, Realiserade flerfamiljshus, hotell, restauranger, diskotek, kaféer och kommersiella byggnader.

Takbelysning – romantiskt sovrum

Sovrum design blå säng tak belysning idéer

Trägolv, blå överkast och intressanta målningar

Sängklädsel indigoblått sovrum

Vitt sovrum med rund säng

Loft lägenhet sovrum rund säng

Ullmatta och gardiner i sovrummet

Rund säng vit sovrumsdesign

Idéer för moderna och eleganta möbler i sovrummet

Puristiska sovrum-vita inbyggda möbelhyllor

Badrum i svartvitt

Badrumsinredning svart och vitt

Elegant köksdesign

Kök vit och svart infälld pall

Vitt hyllsystem med dekorationer

Musiksystem vit väggdesign

Dekorativa lampor – vit atmosfär

Köksvitt vardagsrumsutsikt