Bostadshus med modern inredning i rustik stil

 Enfamiljshus någonstans i en förort till Spanien

vardagsrum i rustik stil

Christian Leibenger är en berömd spansk arkitekt och designer. Ett av hans sista projekt är enligt hans egen uppfattning tillägnat det perfekta hemmet. Designern har byggt om en gammal bondgård som ligger i utkanten av Barcelona, ​​Spanien. Gården har förvandlats till en vacker bostad och är fullt utrustad. Resultatet är ett bostadshus med modern inredning i rustik stil  kombinerat med naturlig mysighet och friskhet från utsidan.

Vardagsrumsinredning i rustik stil

inredning i rustik stil

Casa Lurdes Bergada från Christian Leibenger är lite mer än ett projekt för Inredning i rustik stil. Det visar samarbetet mellan det gamla och det nya, den ständiga utvecklingen med de samtida reglerna för att skapa en verkligt fantastisk sådan Inredning i rustik stil I förorterna. Som vi alla vet tenderar dessa typer av småhus att hålla sig till planen “mindre utrymme, mindre lyx”. Detta leder vanligtvis till brist på ljus.

Matsalmöbler i rustik stil

matplats-bostad-lantlig stil

Det Christian Leibenger gjorde med Casa Lurdes Bergada är att ta bort dessa nackdelar. Skönheten i det förnyade Inredning i rustik stil hela huset ska utformas med stora fönster som ger ingången till det önskade ljuset. Ändå är hörnen fortfarande fyllda med möbler och andra landsbygdsföremål. De små rummen har förstörts och överförts i stor skala.

Kök och öppen terrass

kök-öppen terrass

Den gammaldags betong och kalla sten tas bort från husets moderna inredning. De ersätts med trägolv, bord och bambustolar för de härliga matsalarna och vardagsrummen. Tillsammans med det naturliga ljuset ger belysningen och den mjuka färgen det moderna friskhet och skönhet Inredning i rustik stil.

Abigail

Bostadshus i Spanien med rustik inredning

bostad-rustik-interiör-design

inredning rustik stil

Rustika designelement

Rustika designelement

Uteplats – Casa Lurdes Bergada av Christian Leibenger

uteplats-Casa-Lurdes-Bergada-Christian-Leibenger

Casa-Lurdes-Bergada-Christian-Leibenger