Elegant takvåning med minimalistisk inredning

Vit prakt och barockelement

magnifik-lägenhet-new-york-metropolitan-united-studio

“Schreiber Penthouse” -projektet är utmärkt Takvåning med minimalistisk inredning och barockelement. Den eleganta lägenheten ligger i New York och ser ut som ett kungligt residens i den stora metropolen. Klassikern harmoniserar med retrostilen. Det moderna med den kungliga prakt. Den moderna Takvåning med minimalistisk inredning lämnar intrycket att man ibland inte bara kan döma något utifrån.

Takvåning med minimalistisk inredning och barockelement

Takvåning-minimalistisk-inredning-design-barock-element

Människorna bakom att skapa detta modern takvåning med minimalistisk inredning är båda lagens lag Metropolitan United Studio  och PLLC Interior Studio. De har kombinerat sina talanger och resurser för att framgångsrikt presentera en vacker minimalistisk lägenhet. De fyllde lägenheten med lyxiga dekorer, skapade med dyra och högkvalitativa material. Och sedan delade denna skönhet och hisnande inredning med publiken.

modern vit takvåning med minimalistisk inredning

modern-vit-lägenhet-barock element

Marmor, glas, kristall och stål är de viktigaste materialen för tak, golv, möbler och dekorer i det spektakulära Takvåning med minimalistisk inredning. Deras blanka och fasta ytor påverkar praktens ädla eller åtminstone höga samhällsstil. Vita, grädde och beige nyanser används för väggarna. Golvet och möblerna är prydda med guld- och silverprydnader.

modern vit lägenhet med barockelement

chic-penthouse-vit-minimalistisk-inredning

Den enda mörka förutsättningen i denna moderna Takvåning med minimalistisk inredning är badrummet. De eleganta svarta keramiska väggplattorna samordnas med lyxhandtagen, den enkla spegeln och den minimalistiska vita diskbänken. Badrummet är det starkaste elementet i denna minimalistiska lägenhet. Minimalism som stil här är extremt påträngande. Men de barocka ljuskronorna och de hisnande marmorplattorna i de andra rummen gör balansen perfekt.

Abigail

 vit minimalistisk inredning

snygg-takvåning-vit-minimalistisk-inredning

vit minimalistisk hemmakontor

vit-minimalistisk-inredning-design-hemmakontor

minimalistisk inredning av Metropolitan United Studio

minimalistisk-lägenhet-interiör-Metropolitan-United-Studio

helt vitt sovrum

helt-vitt-sovrum-elegant-takvåning

svart badrumsdesign

svart-badrum-design-vit-handfat

helt svart-badrum-design

minimalistisk-lägenhet-svart-badrum-design