Ett mästerverk i modern lägenhetinredning

“Township Solln” av Boris Koy

magnet-belysning-lägenhet-boris-koy

De senaste tre åren har varit mycket framgångsrika för Boris Koy och hans egen designstudio. Tillsammans med sitt team gav han oss många fantastiska idéer i modern lägenhet inredning visad. Denna artikel är tillägnad exakt ett av hans mästerverk. ”Township Solln” fascinerar med sin minimalistiska inredning, som kan kännetecknas av enkelhet, lyx och originalitet.

Vy över den moderna lägenhetsinredningen i München

minimalistisk-lägenhet-interiör-munich

Hotellet ligger i Münchens centrum, en av de mest moderna och progressiva städerna i Tyskland. “Township Solln” är ett urbana projekt, utformat med en affinitet för elegans, delikatess och mysighet, omgiven av en jordisk skönhet. Sådan typ modern lägenhet inredning kan väljas av människor som vet vad de vill ha ur livet. Och en av de sakerna du vill ha är absolut lyx.

“Township Solln” med vit modern lägenhet inredning

modern-lägenhet-minimalistisk-inredning-design

De rena linjerna och storheten i varje del och vrå i den här modern lägenhet inredning smälta samman till en harmoni. Ljuskällorna byggda i alla rum – golv, skåp och tak – ger en lyster till hela lägenheten på ett fantastiskt sätt. Det skapar också en känsla av mystik och mystik överallt Lägenhet med minimalistisk inredning Lagt till. Vita element och möbler verkar vara det enda valet för denna saga om lätthet.

magisk belysningsidé under hyllsystemet

magi-belysning-idé-under-hylla-system


Vitt och ljus är de viktigaste symbolerna i modern lägenhet inredning. De kombineras med andra material som glas, marmor och stål. Vissa träelement läggs till för kontrast – i vissa delar av golvet, möbler och vardagsrum. Läderdamasten i soffan och fåtöljerna, tillsammans med eldstaden, ger lite värme till denna kalla men fantastiska modern lägenhet inredning.

Abigail

    stort badrum med rena linjer

stora badrum-tydliga linjer

stort handfat i badrummet

stort handfat-badrum


stor duschkabin i glas – modern badrumsdesign

stort glas-dusch-skåp-modern-badrum-design

modern levande idé för Badezimmer

modern-badrum-vardags-idé

“>