Trägolv i olika typer

underbar-order-parkettgolv

Den massiva parketten är en av de dyraste typerna av beläggningar. Den säljs målad och obehandlad. I det andra fallet antas att lacken kommer att appliceras efter läggning. Leverantörer erbjuder massivt trä, tillverkat av “lokala” träd, samt exotiska alternativ. Andra välkända namn, som valnöt och mahogny, hör också till kategorin dyra skogar.

Trägolv – massivt parkettgolv med dekoration i sovrummet

fast parkettgolv dekorations sovrum

Massiv parkett som trägolv är gjord av ask, ek, lärk, bok och andra träd. Kostnaden för massiv parkett ligger i intervallet cirka $ 600 till $ 6000, beroende på träslag, kvalitet och utförande. Det är mycket effektivt, bekvämt, miljövänligt material och ser väldigt imponerande ut i interiören. Dessutom erbjuder träet ekologisk renhet i lägenheten eftersom det är naturligt i kompositionen. Nackdelarna med massiva träplankor inkluderar skivans relativa mjukhet (dvs. känslighet för fel) och ett högt pris.

lackerat mörkt massivt parkettgolv – Trägolv

mörk-massiv-parkett-golvlackerad

Om träskivans längd är mindre än en meter lång och 10 cm bred kallas detta parkett-. Golvbrädor i massivt trä är vanligtvis billigare. Parketten ser väldigt fin och bekväm ut och har typiska egenskaper hos massivt trä. Dessutom erbjuder parketten Trägolv ännu mer utrymme för designidéer. I synnerhet erbjuder parketten en mängd olika mönster och mosaiker, men är svår att rengöra. Kostnaden för parketten är från 1000 till 5000 dollar per m2.

Parkettgolv

parkettgolv-trägolv

Den där Laminera är en naturlig sådan Trägolv, även om det översta lagret är tillverkat av syntetmaterial. Laminatgolv är en återvunnen pressad träskiva med god slitstyrka. Laminat anses vara det permanenta trägolvet. Laminatgolv har vuxit snabbt i popularitet de senaste åren, det är allmänt tillgängligt på marknaden och är efterfrågat. Dess täckning efterliknar vanligtvis materialets naturliga struktur: parkett eller massivt trä, och ibland marmor eller andra dekorativa stengolv. Färgat laminat har också nyligen utvecklats, vilket har utökat valet av ytterligare färger och mönster. Nackdelen med laminatgolv är att enligt experter kan ett elektrostatiskt fält skapa i rummet. Experter tror dock att det kan göras om omslaget inte köps från marknaden och inte har ett intyg om överensstämmelse.

vardagsrum-mörkt-laminatgolv

färgat parkettgolv

färgat parkettgolv

Massiv parkett – mörkt trägolv

massivt parkett-mörkt trägolv

äkta atmosfär med parkettgolv

äkta atmosfär-parkettgolv

Parkettgolv – fyrkantigt mönster

parkett-golv-kvadrat-mönster

parkettgolv

vardagsrum parkettgolv

mörk massiv parkett i köket

    mörkt-massivt parkett-kök

Vardagsrum med massiv parkett – mörkt 

vardagsrum-fast parkett-mörkt

Hall med ljusgolv – laminat

korridor-ljus-golv-laminat

vardagsrum-laminat-golv-ljus