Italiensk lyxutrustning från La Murrina

snygga armaturer från la murrina rund lampa

de Lyxig ljusutrustning från La Murrina är nu tillgängligt över hela världen. Men så var inte alltid fallet när företaget grundades 1960. Företaget kom ursprungligen under namnet “Murrina Furnace” och bestod av en grupp glasblåsare. Dessa hantverkare producerade bara några få exklusiva konstverk av glas. Verkstaden fortsatte med denna begränsade produktion fram till 1974, då plötsligt allt förändrades och produktionen från den italienska Lyxig ljusutrustning har börjat.

Internationell efterfrågan på lyxutrustning från Italien

lyxiga armaturer från la murrina transparent

År 1974 köptes verkstaden av en familj från Milano som redan hade viss erfarenhet av tillverkning av glasprodukter. Det var gruppen La Murrina. Det nya företaget La Murrina har gynnats av den nya ledningen, som var mer marknadsorienterad och har utvecklats till att bli ett internationellt erkänt varumärke. Med tiden har kvaliteten och utbudet av produkter gått från mycket bra till utmärkt. Numera är det italienska företaget för sitt Lyxig ljusutrustning tillverkad av Murano -glas som är marknadsledande. La Murrina har bevarat de traditionella teknikerna för tillverkning av glasprodukterna genom åren och därmed upprätthållit en konstant kvalitetsnivå. Skillnaden var att företaget började ha en marknadsförings- och distributionspolicy som inte skadade produkternas kvalitet.

Ledande designers skapar original lyxiga armaturer

snygga armaturer från la murrina ljuskrona

Arbetet med olika designers och arkitekter har resulterat i Lyxig ljusutrustning La Murrina -samlingar förblir alltid original och spännande. Ett sådant samarbete har pågått sedan 2000. Tillsammans med den traditionella La Murrina -belysningen finns det mer och mer modern och innovativ design. De nya modellerna är i de flesta fall enklare än de traditionella produkterna, men den komplexa produktionen syns fortfarande. Attraktiviteten hos belysningsutrustningen från La Murrina är resultatet av den framgångsrika kombinationen av modern design och mångåriga traditioner inom glasproduktion.

Kristallkrona av klassiskt venetianskt glas

lyxiga armaturer från la murrina traditional

Blå lampa med modern design

snygg belysning från la murrina modern

Glaskrona i glas med sfärisk form

snygga armaturer från la murrina ball

Glaslampor från La Murrina med en innovativ design

snygg belysning från la murrina innovative

 Glaskrona med blå dekoration

snygga armaturer från la murrina blue

Olika glasprodukter från La Murrina

snygga armaturer från la murrina glasprodukter