Lägenhet i höstliga gyllene färger – inredning av Pal Pang

Väggpaneler dekoration jordfärgslägenhet

Golden Autumn Tone är en Inredningsdesign, som delvis påverkades av den amerikanska arkitekten Frank Lloyd Wrights stil och fokuserar på de moderna formgivaregenskaperna. Designern har framgångsrikt skapat en inte bara rymlig, men också mysig atmosfär. Varje middag med familjen i vardagsrummet eller matsalen i höstens gyllene toner kommer att bli en riktig upplevelse.

Modern inredning – lyxlägenhet i Hong Kong

modern-sovrum-beige-brun

Inredningsarkitekten Pal Pang tillbringade över ett år med att möblera de lyxiga lägenheterna för det pågående Mount East -projektet, som just nu utvecklas av en fastighetsutvecklare i Hong Kong. Varje möbel var specialtillverkad för projektet av högkvalitativa material.

Höstens gyllene toner – spännande inredning

vitt modernt utrustat kök

vit matbord inredning

Sovrum badrum guld detaljer

Höstens gyllene Inredningsdesign  behöver ingen extra retro eller modern stil för att det ska se lyxigt ut. Den unika designen lockar allas uppmärksamhet tack vare intressanta och exklusiva material, konstruktion och tillverkning. Det ser ut som ett konstverk.

Om Pal Pang och dess inredning

Sovrum-glas-vägg-höst-gyllene-färger

Pal Pang (彭裕仁studerade inredning vid University of Creative Arts i Storbritannien, tog en mycket framgångsrik kandidatexamen och återvände till Hong Kong. Han utvecklade ursprungligen inredning för återförsäljare, köpcentra och lyxbutiker och har de senaste åren arbetat med flera inredningsprojekt för bostadshus.

År 2002 grundade Pal Pang Another Design International (另一 設計院) och har etablerat sig som en framgångsrik designer i Asien tack vare sin karakteristiska, smakfulla och fashionabla stil. Pal Pang har arbetat för lokala, nationella och internationella välkända företag, inklusive Hutchison Whampoa, Jaguar, Maxims, Kowloon Development, McDonalds, Wai Yen Tong&LuLu Cheung, design designad.

År 2007 tilldelades designen för Wai Yuen Tongs butik ett pris av “DESIGN FOR ASIA AWARDS”. 2008 fick ‘The Morrison’ det som en del av ‘INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS’ med titeln Bästa Inredningsdesign excellent. Asia-Pacific Awards och Hong Kong Institute of Surveyors har tilldelat honom ett pris för miljövänliga projekt. År 2010 fick ‘Horizon Heights ett pris för bästa inredningsdesign från Asia Pacific Property Awards. 2011 utsågs Pal Pang till en av de fyrtio bästa designersna under fyrtio. Information om hans projekt publiceras mycket ofta i tidskrifter i Europa, Dubai, Kina och Hong Kong. Hans första bok, ‘Design of Faith’&Devotion ‘, säljs över hela världen.

Pal Pang har en förkärlek för konst, film, bildkomposition och belysning och har framgångsrikt införlivat dessa element i hans Inredningsdesign System införlivade, vilket ger hans projekt ett unikt utseende. Anläggningarna är glänsande, imponerande och anpassar sig efter kundernas krav.

Pal Pang är för närvarande medlem i Chartered Society of Designers, Royal Society of Arts, Design and Art Direction Association och styrelseledamot i Hong Kong Arts Development Council.

Foton: Jungfru Simon Bertrand

Projektnamn: Golden Autumn Tone

Projekttyp: lägenhet

Kund: Kowloon Development Company Limited

Inredning (företagsnamn): EN ANNAN DESIGN INTERNATIONAL

Plats: Hong Kong

Yta: 1200 kvm

Examen: 2012

Huvuddesigner: Pal Pang

Pal Pang inredningsarkitekt

Fotograf: Virgin Simon Bertrand