Loftlägenhet i Toronto som en scen för kreativ kreativitet

modern lägenhet-loft stil-tegel vägg soffa uppsättning hängande lampor design

Det lyxiga Loftlägenhet ligger i Toronto, Kanada och designades av Jayanti Lal. Det är som ett stadium där kreativitet uttrycks. Formgivarna lägger stor vikt vid formens skulpturala estetik. Möblerna som valts ut för möblerna är inte bara visuellt spännande, utan ses också här som rena skulpturer – flytande, eleganta, dynamiska. Den framgångsrika kombinationen av kontrasterande material och tyger, släta och texturerade ytor skapar unika höjdpunkter.

Loftlägenhet präglad av kontraster

svartvitt kontrastbordskubism moderna levande idéer

Dessa Loftlägenhet i Kanada är grafiskt och visuellt spännande. Den eklektiska mixen av stilar kompletteras med möbelklassiker och ovanliga detaljer. De omisskännliga stolarna av den italienska designern Fabio Novembre, som imiterar den sittande människokroppen, är förmodligen de största iögonfallarna i rummet och ett mycket bra beslut av designern. De första stolarna i samlingen gjordes av en 3d -skrivare 2008, då denna produktionsmetod ännu inte var välkänd för allmänheten. Den rumsliga effekten formas av konstnärliga svartvita fotografier.

Fashionabla loftlägenheter erbjuder en mysig blandning av stilar

eklektisk lägenhetsstol Fabio Novembre skyltdocka

Möblerna spelar i Loftlägenhet nästan rollen som heminredning. Det kubismbaserade designerbordet med lådor är ett riktigt blickfång. Dess abstrakta kantiga kanter och uttrycksfulla design framstår som mycket lekfulla och dynamiska och bidrar till ett dramatiskt utseende av hela vardagsrummet. En blank vit skyltdocka med utsträckt arm transporterar oss antingen till ett modehus eller en skräddarsydd studio. Boutique -atmosfären kompletteras med unika ritningar med vit krita.

Eklektisk blandning av stilar av Jayanti Lal

Väggdekorationsfotografier-svart och vitt kontrastbistrobord-träpall

Färg och formkontraster präglar loftlägenheten. Den plyschmatta och soffdynorna motsätter sig den strikta rustika väggen. Geometriska svarta hängande lampor sticker ut, medan de vanliga vita väggarna bleknar i bakgrunden.

Visuella effekter skapar dramatism

Väggdesignidéer rustik vägg tegelkrona filigran

Hall med klädhängare som sträcker sig åt alla håll

Hall moderna idéer Klädhäng loftstil lägenhet belysning

Etablering med ett unikt koncept

abstrakt konst som väggkonst - loftstil - platta tyger mjuka kast

Mysiga tyger och tillbehör

Rustikt vägg tegel loft lägenhet design vardagsrum inrättade soffbord

Abstrakt konst som väggdekoration

svart tavla ritning med krita väggkonst väggdesign

Enkel badrumsmöbler

Badrum design kakel vita tvättställ design loft lägenhet

Foton: Lisa Petrole