Modern inredning – enkla former och mjuka linjer

tydliga linjer-moderna-interiör-möbler-modulära-soffbord

Vi designar våra moderna hus enligt regeln ”less is more” modern inredning. Precis som allt annat är modern inredning också beroende av enkelhet och renhet. Föremålen som vi använder för att dekorera ett rum måste sorteras noggrant. Deras närvaro skulle ge rummet en finare touch och komplettera dess atmosfär.

Modern inredning – accentueras av attraktiva möbler

spegelram-accentuering-attraktiv möbel

Modern inredning betyder en harmonisk känsla av geometri, färg och material, allt i bitarna som rymden innehåller. Stora och små föremål har lika stor inverkan på hela uppfattningen. Den moderna inredningen består av alla dessa detaljer i rummet, som har en dekorativ funktion och deras huvudsakliga syfte är att göra platsen vackrare, rikare och intressantare. Några av dem har blandade funktioner, som mattor, gardiner, vaser, växter, medan andra bara har estetiskt värde – bilder, souvenirer, skulpturer, statyetter. Möblerna kan också ha en dekorativ funktion. Du kan föreställa dig en ovanlig form eller mönster vad det visar. På detta sätt har möblerna inflytande från en accentdel. Detta är den viktigaste uppgiften för de flesta dekorativa föremål. Färgglad dekoration som används i ljusa neutrala utrymmen ger liv och energi till en annars kall och steril plats. Och när de används i rum som har mycket färg i sig, bör de dekorativa föremålen vara mer neutrala för att lugna atmosfären och betona deras närvaro.

Modern inredning – ljusa möbler, färgglada accenter

ljus-möbler-nyanser-accenter-färgglada-tillbehör-vardagsrum

Det finns många typer av moderna dekorativa pärlor valda från hela världen för att tillgodose alla smaker och önskemål. Om du också letar efter enkla former och släta linjer i modern inredning, se de olika designidéerna som vi har valt för dig och. Njut av en resa till oändlig inspiration.

Från K.H. Hristova

vita möbler och dekorativa kuddar

vita-möbler-dekorativa-kuddar

svart och vitt modern inredning

svartvitt interiör

beige vardagsrum med dekorativa kuddar

beige-vardagsrum-dekorativ-kudde-accent

Gas soffbord

accenter-design-element-glas-bord-kuddar

Naturliga material

svart och vit design schema accent bitar

  Naturstenmurenkla former-mjuka linjer-inredning

Familjefoton på väggen

familj-foton-vägg-gul-vägg-färg-

grått och gult

gul-svart-vardagsrum inredning idéer

mörkgrå soffa

grå-färg-färgglada-kudde-accent-bitar

neutrala nyanser-accentuerande möbler

modern inredning – sovrum med enkla former

modern-interiör-design-sovrum-enkla-former