Lägenhet med inredning i modern engelsk stil

Denna storlek Lägenhet med anläggning i modern engelsk stil ligger i ett prestigefyllt bostadsområde i London. De ljusa, rymliga rummen ska inredas på ett modernt och bekvämt sätt. Samtidigt specificerade den nya ägaren en interiör som är i harmoni med fasaden på den gamla byggnaden. Och hans önskan kunde bara gå i uppfyllelse med en eklektisk blandning av stilar.

Lägenhet med inredning som är både mysig och snygg

Vardagsrum vardagsidéer läderfåtölj

Många förknippar den eklektiska livsstilen med färgglada interiörer – men egentligen betyder det en blandning av stilar. Följaktligen väggar och golv i Lägenhet med anläggning hålls enkelt i modern engelsk stil. Färgschemat är också neutralt och skapar en visuell koppling till minimalistiska interiörer. Kök -vardagsrummet var visuellt uppdelat i två områden – till vänster är köket med en matlagningsö, till höger finns en liten sittgrupp framför eldstaden. De tydliga linjerna i möblerna får rummet att se modernt ut, naturmaterialen / läder och trä /, å andra sidan, ger en touch av det förflutna. Den restaurerade öppna spisen / med ekmantelpiece / ger rummet pricken över i: et.

Lägenhet med inredning i eklektisk stil

Köksö träbänk matplats inrättade idéer

de Lägenhet med anläggning i modern engelsk stil är det nya hemmet för en kontorist som arbetar i modemetropolen London. Detta inspirerade inredningsarkitekterna till deras projekt – i likhet med hur den lilla svarta klänningen aldrig går ur mode, är det gråa färgschemat för sovrummet alltid i trend. Det stora rummet var uppdelat i två – toalettbordet av massivt trä och klädkammaren är optiskt separerade från sovrummet med en gipsvägg. På väggen finns svartvitt gammal karta över London och en fin skiss.

Hallens design är enkel – ett litet bord av asketrä får den smala entrén att se större och ljusare ut.

mysiga inredningsidéer kamin trä

Modernt och mysigt – den typiska engelska sittgruppen med vattenkokare

Kökö designmöbler London lägenhet

Köket-cum-vardagsrummet med träbänk och matplats

Kökö träbelysning idéer

Modernt och charmigt på samma gång – tack vare träfronterna och belysningen

inbyggda köksapparater moderna, enkla, eleganta

Det utrustade köket är fullt utrustat

moderna designidéer matplats

sätta upp designmöbler med dubbelsäng

Trä sovrumsmöbler naturmaterial

grå väggdesignidé klassiker

Designidé neutral färgpalett toalettbord