Hof -Haus – ett hus på landet mitt i storstaden

från studiokorsningen

modern arkitektur - en träfasad

Den där Innergård är en bostad som har omvandlats från ett lager till en mysig modern byggnad av de kanadensiska arkitekterna på Studio Crossing. Det ligger i ett industridistrikt i Toronto. Klienterna arbetar också som arkitekter på samma kontor. Du anlitade dina kollegor för att designa ett drömhem för dig och dina två barn.

Ett hus på landet mitt i storstaden

en modern konstruktion i staden - landskapsarkitektur

Att designa ett utrymme som faktiskt byggdes för ett helt annat syfte är inte en lätt uppgift. Arkitekterna försökte i denna ovänliga miljö Innergård, som ger mer integritet för föräldrarna och trygghet för barnen, och samtidigt förblir öppen för naturen att designa. Detta uppnåddes genom att utforma byggnaden som en liten värld ”som är skyddad från gatorna och mer öppen för naturen själv. Användningen av naturmaterial som trä för det Innergård och stenen för utomhusytorna bidrar till att skapa denna trevliga atmosfär. Den varma interiören är inbjudande, medan den gröna, soliga innergården och terrassen lovar en dag i naturen.

Gården hus modern inredning

modern inredning - vardagsrum med trädetaljer

Den där Innergård kan delas in i två delar: vardagsrum och kontorslokaler. Vardagsrummet har två våningsplan. Bottenvåningen ger entré till båda delarna av huset. Efter att ha kommit in i byggnaden genom huvudentrén, gå in i en liten entré innan du går in i det öppna vardagsrummet. I vardagsrummet finns ett litet kontor, kök, matsal och vardagsrum. Rummet är sömlöst anslutet till en stor, solig innergård som är placerad mellan husets två komponenter.

modern inredning - Kabinet

Den övre planen har en intressant planlösning som innehåller sovrum, badrum och tvättstuga. Här finns också en glasterrass. En del av terrassen kastar skuggor på kontorsområdet nedanför. Både terrassen och innergården ger en rymlig lekplats för barnen och ett utrymme där föräldrarna kan koppla av. En extraordinär, men förvånansvärt välgjord modern arkitektur som erbjuder säkerhet och komfort – a Innergård mitt i storstaden.

Av K.H. Christova

ett modernt hus från Japan - fasad

modern arkitektur - inredning med trätrappor