Levande trender 2020: vi kommer att se dessa 3 levnadsstilar överallt i år!

Det finns knappast en bättre tid än våren att få ett friskt luft in i ditt eget hem och fräscha upp din lägenhet. Inredningstrenderna för i år är spännande och varierande än någonsin och det finns något för alla smaker. Förutom några tidlösa klassiker som den skandinaviska livsstilen, har interiören också några intressanta innovationer att erbjuda. I vår artikel kommer vi att berätta vilka som är de senaste livstrenderna för 2020 och hur du kan implementera det trendiga utseendet i ditt eget hem!

Levande trender 2020 Hygge livsstil Trender för tillbehör

Endast med rätt dekorationer ser heminredningen verkligen komplett ut. Hemtillbehör valda för att matcha livsstilen kompletterar utseendet och ger ditt hem en mycket personlig och inbjudande touch. Ett litet arrangemang på soffbordet eller en vacker bild som väggdesign övertygar med en tidlös elegans och förskönar varje rum. Dekorativa kuddar för soffan eller sovrummet skapar en mysig och mysig atmosfär. När du väljer heminredning är det bara viktigt att det samordnas med resten av inredningen. Om du alltid vill vara uppdaterad är du i onlinebutiken 2-blomsterkraft exakt. Där hittar du inte bara mycket information om de senaste trenderna, utan också ett brett utbud av trendiga hemtillbehör och små möbler.

Levande trender 2020: hållbara material för en varm atmosfär

Boende trender 2020 Skandinaviska vardagsrum deco trender

Ämnet hållbarhet har funnits på allas läppar i åratal och fler och fler försöker leva mer miljövänligt. Den levande trenden är ofta förknippad med “slow living” -rörelsen. Det viktigaste är att du bara koncentrerar dig på det väsentliga i livet och glömmer det hektiska vardagen. Billiga massproducerade varor och dekorationer ersätts i anläggningen med högkvalitativa och noggrant utvalda möbler. Varm, jordnära Material av rotting, Trä, läder och bomull är tidlösa och förvandlar din lägenhet till en lugn, avslappnad tillflyktsort. Färgpaletten har en lugnande effekt och består av naturliga nyanser som beige, brun, grå och khaki.

Med den tropiska livsstilen tar du med naturen in i ditt hem

Tropiska levnadsstil växter i lägenheten dekoration idéer levande trender 2020

Elementen i det stora utomhus kommer också att påverka inredningen i år. Den tropiska livsstilen utstrålar en sval semesterkänsla och exotism och är utan tvekan en av de hetaste levande trenderna 2020. Med dekorativa kuddar och tapeter i olika djur- eller strandmotiv kan du ta in den färgstarka naturen i ditt eget hem. Även här ligger fokus på naturmaterial och textilier – möbler av rotting eller korg understryker den tropiska livsstilen.

Levande trender 2020 Trender i nordisk livsstil

Gröna växter är också ett absolut måste – de bidrar till den organiska estetiken och främjar ett rent och miljövänligt hem. Överdimensionerade palmer och citrusträd samt små succulenter och hängande växter är perfekta för detta. Med khaki eller vitt som väggfärg lyfts fräschheten i levnadsstilen fram på ett unikt sätt.

Norra möter öst – den japanska livsstilen

Levande trender 2020 Hållbara material Inredning Trender för heminredning

Den eleganta skandinaviska livsstilen är en tidlös klassiker som aldrig kommer att gå ur modet. Men i år är det en fin uppgradering med en touch av textur och mönster. Japandi -stilen handlar om en blandning av stilar som påverkas av de skandinaviska och japanska kulturerna. De klara och enkla linjerna behålls, men förstärks av trä och färgade tillbehör och möbler. Detta skapar en hemtrevlig och mysig atmosfär som utstrålar värme och mysighet. Subtila och starka färger som svart, grått, brunt och beige dominerar inredningen. När det gäller dekorationen är livsstilen baserad på principen “less is more” – varje tillbehör bör användas med försiktighet och tomma hörn är ibland till och med önskade. Genom att använda unika och högkvalitativa uttalandeelement betonas funktionaliteten och den harmoniska känslan av Japandi-stilen underbart.

Tropisk levnadsstil möbler levande trender 2020 levande tillbehör trend