Lyxig lägenhetinredning i Peking kombinerar kontors- och husdesign

Lyxig lägenhet i Peking

Vill du ha en inredning som motsvarar dina åsikter och preferenser utan att offra komfort? En intressant sådan Lyxig lägenhet i Peking erbjuder en intressant designlösning – dynamisk inredning skapar en spännande atmosfär. Det är en drömlägenhet för alla som vill njuta av livet fullt ut.

Lyxlägenhet i Peking imponerar med dynamisk inredning

Lyxig lägenhet interiör

 I centrum för projektet Lyxig lägenhet  är en flexibel formation, karakteristisk för modern inredning. Den dynamiska strukturen domineras av den slingrande vita trappan som leder till andra våningen. Den eleganta vita trappan har också en viktig praktisk funktion – den delar upp bostadsytan tematiskt i två – ett lyxigt privat område och ett elegant skåp och konferensrum.

Lyxig lägenhet med praktisk planlösning

Europeisk kökstakbelysning

 Med hjälp av en halvtransparent skärm kan lägenheten förvandlas från ett öppet vardagsrum till en intim familjelägenhet på bara några minuter. Denna metod är mycket innovativ och erbjuder oändliga designmöjligheter. Den eleganta designerlösningen för detta Lyxig lägenhet är perfekt inte bara för den kinesiska huvudstaden och för andra större städer runt om i världen.

Elegant lägenhet mitt i storstaden

Kontorsskåp hem

Interiören överraskar positivt med en hög komfort, i kombination med mjuka pastellfärger. de Lyxig lägenhet rymmer två sovrum och två rum åtskilda av en träskuren dörr. Till skillnad från den andra delen av lägenheten är köket inrett i europeisk stil, med allt som hör till det – bänkskiva och höga skåp definierar området.

Lyx och komfort under ett tak – lyxlägenhet

gul rumsavdelare

Föräldrarnas sovrum ligger mittemot biblioteket, en terrass finns i närheten och erbjuder en trevlig relaxavdelning. Detta skapar ett lugnt område där du kan arbeta eller koppla av utan att bli störd. Färgschemat valdes också kreativt – gult, blått och vitt bestämmer accenterna, medan trägolvet i hela lägenheten visuellt förbinder rummen.

Formgivarna av HANTVERK har lyckats kombinera kontoret och lägenheten under ett tak – denna innovativa konstruktionsmetod uppskattas verkligen, särskilt i storstäderna.

B. Angelov

Fotograf – Fang Zhenning

Intressant takfönster i vardagsrummet

grön soffa takfönster lägenhet

Glänsande trägolvslägenhet i Peking

glänsande-trä-golv-lägenhet-beijing

Upprullat tak i vardagsrummet

lutande tak vardagsrum

Slingrande trätrappor

slingrande trätrappa lägenhet

Badrum med fristående badkar

Badrum-fristående-badkar-skärm

Mörk skjutdörr i glas

mörkt skjutbart glasdörr badrum

Kaktusar som dekorationslägenhet i Beejing

Kaktus-dekoration-lägenhet-Beejing