Minimalism i inredning – enkelhet och elegans

Minimalism-i-inredningen-enkelhet-elegans

Inredningen beror på dina personliga val, som har påverkats av invånarnas preferenser och åsikter. Minimalism i inredning som möbleringsstil är ett av de vanligaste valen. Den kombinerar enkelhet och elegans i möbeldesign samt funktionalitet och distinktion. Det noggranna arrangemanget skapar en känsla av rymd och frihet. Förenklad inredning är alltid på modet eftersom trenden för eleganta symmetriska former är tidlös. Därför kommer Minimalism i inredning Valdes allt oftare för både stads- och landsbygdsutrymmen.

Minimalism i inredning – utrymme och frihet

Minimalism-i-inredningen-vardagsrum-sommar-villa

Av Minimalism i inredning är ett perfekt val för att inreda ett fritidshus som det som visas här. En villa vid havet, med franska fönster som släpper in ljuset i rummet och erbjuder utmärkt utsikt över det natursköna havslandskapet, är ett förslag som du inte kan ignorera. Golvelementet runt byggnaden är kvarts, ett särskilt hållbart material som ofta används för olika typer av beläggningar. Det fortsätter att vara en del av interiören som golvbeläggning. På den ljusa bakgrunden, liksom på de vita väggarna, möblerna och tillbehören i vardagsrummet, kan den kontrasterande svarta tonen lätt urskiljas.

Minimalism i inredning i ett fritidshus

Minimalism-i-inredningen-sovrum-stora-fönster

Kontrasten mellan vitt och svart är klassiskt och kan vara ett mycket lämpligt val för en sådan plats. Det kan förekomma i interiören och utsidan där endast vita lounger finns. Planteringen i trädgården utanför är ett tillägg till detta färgval och det kan mjuka upp och lugna dina mönster. Inredningen i sovrummet har ett noggrant förenklat mönster, dominerat av vitt och grått. Svart antyds endast i textilkonfigurationen, som används för täcken och kuddar. Målet är att använda blått, i harmoni med utsikten över havet genom de franska fönstren. Grönt, hav och en svart och vit minimalism i inredningen är det som säkerställer komforten och ensamheten inom ramen för denna villa i italiensk stil.

B. Angelov

Minimalism i relaxavdelningen

Minimalism-i-inredningen-relax-relaxzone-relaxavdelning

Solstolar

Minimalism poolområdet solstolar

Minimalism på utsidan

Minimalism i det yttre