minimalistisk lägenhet i Stockholm – ”släpp in naturen” -konceptet

vit-inredning-dekoration-röd-svart-accenter

Här är ett exempel på hur mycket minimalism kan uppnå i ett rum med färre resurser. Titta på det här minimalistisk lägenhet i ett vackert grönt grannskap i Stockholm, Sveriges huvudstad. Den idylliska omgivningen gör att deras naturliga närvaro kan bli en del av inredningen. Denna effekt uppnås genom den enkla utformningen av de inre utrymmena och deras utvidgning utåt.

Hel vit inredning med färgade detaljer

vit-design-minimalistisk-lägenhet

de minimalistisk lägenhet består av ett gemensamt vardagsrum och matsal, kök, badrum och två sovrum. Eftersom lägenheten ligger i hörnet av byggnaden kan rummen njuta av utsikten från båda sidor. Enligt konceptet “släpp naturen in” är alla rum öppna utåt genom de stora fönstren och altandörrarna. De ser ut som ramar som omfamnar landskapet. De erbjuder ljusgröna bilder på våren och svala vita bilder på vintern.

Inomhus gräsmatta i vardagsrummet

Inomhus gräs matta vardagsrum

Så att minimalistisk lägenhet inte blir överfulla, måste resten av interiören representera enkelhet och försöka markera utsikten. En ljus atmosfär skapas i rummen med mycket vitt och andra ljusa färger. Golven är också ljusa, vilket återspeglar den varma träkänslan och komplimangerar rummen ljusa. Färglösheten har mjuknat med några svarta inslag i möblerna och dekorationsbitarna. Det finns också några färgglada dekorationer som ger personlighet till rummen. Detta är den fräscha, gröna mattan i vardagsrummet som matchar det gröna landskapet utanför.

Think Green – vardagsrumsdesign

Tänk grön vardagsrumsdesign

Med så lite ansträngning representerar detta minimalistisk lägenhet ett modernt sätt att designa ett rum med bara enkelhet, renhet och natur.

av K.H. Christova

Miljövänligt tänkande inom inredning

minimalistisk-lägenhet-stockholm-miljövänlig-interiör

Miljövänlig inredning – minimalistisk lägenhet i Stockholm

inredning-lägenhet-stockholm

Ljust kök – liten lägenhet i Stockholm

ljus-fylld-kök-design-liten-lägenhet

Klassiskt designkök

kök-stockholm-klassisk-design

Skandinaviskt kök – vit och trädesign

skandinaviskt-kök-vitt-trä-design

Vitt sovrum med svarta dekorativa element

vitt-sovrum-svart-dekoration-element

Vit sovrumsdesign

vit sovrumsdesign

Utomhus trädgårdstolar – miljövänlig lägenhet i Stockholm

utomhus-trädgård-stolar-lägenhet-stockholm