Gray Goose Bar – magisk atmosfär och utmärkt interiör

Grey Goose Bar -ny-york-design-vit-blå

Gray Goose Bar välkomnar dig. Samtida nattbarer är inte de barer vi känner från förr. Och den inbjudande Grey Goose Bar är här i Bryssel för att bevisa detta påstående för dig. Om du är långt från den belgiska staden, är det inget fel med att ta en virtuell promenad genom den och få en glimt av de nya barinredningstrenderna. Du kommer att bli förvånad.

Gray Goose Bar – en speciell inredningsidé

Gray Goose Bar -mailand-indirekt-belysning

Det finns något mycket specifikt med inredningsidén bakom Grey Goose Bar.Den belgiska baren är en utmärkt annons för en populär vodka. Varumärket är faktiskt detsamma som namnet på baren. Designerna på Puresang Design Studio skapade Gray Goose Bar tack vare inspirationen från det populära varumärket Vodka och resultatet är mer än fantastiskt.

Grey Goose Bar – ta ett dopp i det blå djupet för en drink

Gray Goose Bar cockpit glasskylt

Grey Goose Bar kombinerar det blå djupet, de gyllene gnistorna och de vita oregelbundna formerna i en perfekt blandning, vilket resulterar i en perfekt atmosfär för en nattbar. Barens väggar är blåa med triangulära spegelplattor och de viktigaste dekorerna här är flaskorna vodka, arrangerade som på apoteket. Den allmänna belysningen i baren accentuerar flaskorna och uppgiften att belysa belyser de oregelbundna möbler som placeras för besökare.

Gray Goose Bar – speciella plug -ins för drinkar med silvergäss

Gray Goose Bar-silver-plug-in drycker

Om vi ​​tittar på möblerna i Gray Goose Bar, förutom att de är konstiga, oregelbundna, extremt högteknologiska och minimalistiska, är det också helt atypiskt för en barinredning. Det enorma konferensbordet i vit marmor, det lilla matbordet i plast och de excentriska barstolarna med avantgardistiska former ger denna nattbar en konstig originalitet.

Inredningsidén i Grey Goose Bar skapar illusionen att platsen är indelad i två zoner – en vit och en blå. Egentligen är belysningssystemet det som skapar denna illusion som om hela utrymmet består av fler av två salonger. Den lindade ljusinstallationen ovan symboliserar kaoset, som också accentueras med de ovanliga möblerna.

Gray Goose Bar – reklamstudio, hem och hemlig plats för affärer

Grey Goose Bar -outdoor-tillfällig-vit-blå

Atmosfären som skapas i Gray Goose Bar kan inte beskrivas med en tydlig definition. Poängen är att formgivarna av denna offentliga underhållningsplats kommer med olika idéer genom att infoga absolut olika symboler och motiv i det omgivande området med hänsyn till huvudidén – främjandet av vodka. Resultatet är den ovanliga atmosfären som kan betraktas som ett verkligt mästerverk i världen av moderna nattbardesignidéer.

Bar med hisnande inredning

bar interiördesign brussel

Gray Goose Bar är en magisk plats med en viktig idé, men också ett hem för den permanenta besökaren. Den gåtfulla belysningen och de ovanliga dekorerna påminner om en typisk plats för en hemlig affär från de gamla filmerna.

Magisk belysning med lampor bundna i en geometrisk struktur

blå-djupt-guld-gnista-belysning

Indirekt belysning sätter accenterna i rampljuset 

Grey Goose bar inredning

Effektiv modern inredning i vitt och blått

fantastisk-natt-bar-belgien

Grey Goose – en drink som är så distinkt som interiören 

Grå-gås-bar-fascinerande-inredning-design

Reflekterande ytor och kontraster bygger upp interiören

Grå-gås-bar-magisk-atmosfär

Rumskoncept i linje med varumärket ‘Grå gås ‘

Puresang-design-studio-vodka-reklam

Presentera en produkt med stil och klass och sätt den i rampljuset 

magisk barbelysning