Exklusivt modernt boende med en konstnärlig stil

av Fernanda Marques Arquitetos Associados

spännande-inredning-design-lägenhet-malibu

Malibu Residence är en stor lägenhet i två våningar i soliga Malibu, Kalifornien. Skapad av Sao Paolo-baserad studio Fernanda Marques Arquitetos Associados, det imponerande modernt boende står för stil och lyx, skapad genom moderna funktioner och förstärkt med en konstnärlig touch. Dess huvudsakliga idé är att fly från det vanliga och introducera innovationen som skapar en annan typ av miljö genom modern teknik.

Modernt boende i Malibu

modern-lägenhet-malibu-interiör

Den två våningar modernt boende erbjuder mycket bostadsutrymme för att tillgodose alla boendes behov. Möblerna och den konstnärliga dekorationen spelar en särskild roll i det moderna designboendet. Varje bit är unik och balanserad med rummets storlek och resten av elementen. Designen domineras av italienska möbler av sammet, läder, glas och metall. Dekorationen är färgglad, fräsch och fyller hela stället med energi och färg.

Unik gitarrsamling – Malibu Residence

unik-gitarr-samling-malibu-bostad

Nedre våningen i modernt boende består av ett öppet utrymme som innehåller alla funktioner i ett levande utrymme. Det finns ett gourmetkök anslutet till matsalen, som i sin tur öppnar mot vardagsrummet. Vardagsrummet ansluter till ett mediarum och det stora poolområdet i andra änden av lägenheten. Rummen är lättåtkomliga med en modern glastrappa och hiss. Den viktigaste punkten är att skapa en enda känsla av rymd som flyter utanför genom de stora fönstren på varje sida.

Modern bostad – väggdekoration i mediarummet

modern-bostad-malibu-vägg-dekoration

Övervåningen på modernt boende inkluderar sovplats, hemmabio och gym. Master -sviten och sovrummet har speciell utsikt över poolområdet, vilket verkar vara den mest imponerande delen av den coola designen. Poolen har glasväggar som erbjuder en hisnande undervattensvy från utsidan. Belysningen är också mycket effektiv och översvämmar genom tre stora fönster inramade av frodig grönska. Det är ett litet inomhusparadis för den moderna bostaden.

Av K.H. Christova

Unik glastrappa i det moderna Malibu -boendet

unika glastrappor

minimalistisk köksdesign i en modern lägenhet

minimalistisk-kök-design-malibu-Residenz

Orange accenter i vardagsrummet

apelsin-dekoration-vardagsrum

Exklusiv lägenhet med konstnärlig stil

exklusiv-lägenhet-konstnärlig-stil

Ovanlig ljuskrona i lila

malibu-residence-ljuskrona-violett

Färgglad dekoration i vardagsrummet

färgglad-dekoration-vardagsrum

Fantastisk inomhusglaspool

fantastisk-inomhus-pool-glas-malibu-bostad

Modern betongbostad i kolonial stil integrerar gamla murruiner