Fantastisk modern hemrenovering från KNQ Associates

fantastisk lägenhet renovering

I den här artikeln kan du njuta av en fräsch, elegant makeover av en liten lägenhet i Singapore. Formgivarna av detta underbara modern lägenhetsrenovering är Singapore-baserade studio KNQ Associates som tyckte att utrymmet inte bara borde renoveras utan också föryngras. Efter detta ideal har designers lyckats skapa en verkligt unik modern inredning som är inspirerad av dess ägare och hans egen personlighet.

Vitt och ljusblått i designschemat – liten lägenhet i Singapore

vit-blå-design-schema-modern-lägenhet

de modern lägenhetsrenovering i Singapore är ett projekt avsett för en framgångsrik kvinna och hennes mamma. De bor tillsammans i 51 kvm / 550 kvm och bestämmer att platsen behöver en komplett make-over. Efter att ha träffat kunden utvecklar designarna en design som matchar deras karaktär. Som ett resultat förvandlas den enkla rumslägenheten till en cool, elegant gömställe för de moderna damerna.

Underbar färgkombination i den lilla lägenheten

vit-blå-design-schema-liten-lägenhet

Huvudfärgen i modern lägenhetsrenovering är vit. De vita väggarna och taken skapar en känsla av mer utrymme och introducerar vardagsrummet i ett rent ljus. De olika rummen har starka färg accenter för att lägga livlighet och energi till designen. Det öppna vardagsrummet och matplatsen och köket livas upp med intensiva azurblå inslag. Sovrummet har också färgglada ytor av mjukt ljusblått och varmbrunt. Möblerna för modern lägenhetsrenovering, används i alla rum, är minimalistiska med rena linjer och material. Framför allt är de vita, vilket kompletterar den övergripande bilden av designen. Ytterligare lagringsutrymme läggs till i rummen och vardagsrummen är organiserade så att de två damerna har sin egen integritet. Med mycket stil och omtanke har KNQ Associates lyckats skapa ett vackert och funktionellt modern lägenhetsrenovering att skapa, i harmoni med kundernas livsstil och preferenser.

av K.H. Christova

Vit – blå färgpalett – idé för vardagsrumsdesign

vit-blå-design-vardagsrum-design-idé

Moderna vardagsrumsmöbler

vardagsrum-möbler-design-liten-lägenhet

Intressant tv -ram

innovativ-vägg-hylla-tv-ram

Vit köksdesign

vit köksdesign

Glastatuering i det vita renoverade köket

glas-tatuering-vitt-kök

Rekreationsområde – liten lägenhet i Singapore

rekreationsområde-liten-lägenhet-singapore

interiör-liten-lägenhet

Idé för garderob dekoration

garderob dekoration idé

Inbyggda skåp

vit-lagring-system-liten-lägenhet

fantastisk lägenhet renovering