NYC designer lägenhet från Indi Interiors kombinerar konst med modernitet

undertak idéer vardagsrum hem textilier lägenhet indi-interiörer

Har du någonsin frågat dig själv om din livsmiljö verkligen påverkar ditt liv? Om det inte vore för det, hade Feng Shui -konsten kanske inte utvecklats alls. Att känna sig bekväm hemma är en viktig förutsättning för vårt privata och professionella liv, det anser den unga amerikanska inredningsarkitekten Brandi Becker från Indi Interiors. Även om det inte är helt enligt Feng Shui -principerna hon designade Designer lägenhet i NYC har helt klart en mycket specifik effekt på oss som tittare – det inbjuder dig att leva bekvämt.

Park Avenue Designer Lägenhet

nyc designer lägenhet hörnsoffa golvkuddar indi-interiörer

Färgkombinationerna som laddar rummet med positiv energi väljs smart av designern. Mörkt och ljust, varmt och kallt, mjukt och texturerat kompletterar bilden av kontrasterna och bidrar till en spännande livsmiljö. Den hisnande stadsutsikten som Designer lägenhet erbjudanden.

Trender för hemdesign

design lägenhet-nyc sovrum-överkast -färgglad väggdesign

Hemtrevliga textilier inbjuder dig att dröja kvar. Vissa rumsväggar är överdådigt inredda, men med stor känsla för design. Den unika atmosfären kompletteras med mysiga loungemöbler och soffgrupper. Praktisk och platsbesparande design av köket går exakt till särdragen i en modern stadslägenhet. De nuvarande färgnyanserna och dekorationerna lägger ett leende på läpparna. En eklektisk blandning av stilar eller en unik kombination – det är upp till dig.

Vanliga vita väggar i kontrast med starkt färgade textilier

Golv till tak läder säng levande idéer armatur design sovrum vita väggar

Design Studio Indi Interiors grundades 2008 av Brandi Becker. Efter examen från New York School of Interior Design fick hon över 5 års erfarenhet som inredningsassistent i Kalifornien och NYC. Genom sitt samarbete med dessa proffs uppmuntrades Becker att arbeta med projekt som positivt påverkar andra människors personliga och professionella utveckling. Inredningsarkitekten tror att hennes inredning kan inspirera människor.

Sovrumsmöbler – harmoniskt balanserat

Vita sovrumsidéer Rustik bäddsoffa park-avenue

Vardagsrumsdel – mysigt och säkert

idéer för inredning av lägenhet-NYC soffset i svartlackerade trämöbler

Vardagsrumsblandning av stilar

sätta upp mysig lägenhet-modern väggkonst-öppen spis inbyggda soffmöbler

Praktiskt utrustat kök

hem design trender lägenhet idéer utrustat kök sittgrupp trägolv

Skiljevägg i hallen

Lägenhetsdelare-integrerade idéer som dekorerar hallen