Modern lägenhet från MAP / MX i hjärtat av Mexico City

Modern lägenhet från MAP MX Mexico City © Rafael Gamo

En av de senaste designerna från arkitektfirman MAP / MX är en underbar sådan modern lägenhet i hjärtat av Mexico City. Denna lägenhet ligger på toppen av en 10-vånings byggnad och erbjuder sina invånare ett vackert och modernt vardagsrum. Designen formas av arkitekternas önskan att avslöja strukturen på den befintliga byggnaden. Tillägget av en terrass inbjuder invånarna att njuta av det vackra landskapet.

Modern lägenhet från MAP / MX

vardagsrum fönster från golv till tak © Rafael Gamo

de modern lägenhet består av två våningar, varav en används för dagliga aktiviteter och den andra – för privata sovrum. Vardagsrummet är ett perfekt exempel på modernitet. Det skapades av designteamet av Isaac Michan, Salomón Ison och Eduardo Lorenzana som använde moderna och praktiska metoder och material (travertin och trä) för vardagsrummet och köket.

Modern lägenhet med öppet vardagsrum

Modern lägenhet MAP MX vardagsrum trägolv © Rafael Gamo

Det moderna utseendet på vardagsrummet betonas av effektiv indirekt belysning, vilket ger en speciell touch till denna vackra design. Arkitekterna har gett vardagsrummet en dubbel höjd, vilket skapar en visuell relation mellan det offentliga och privata utrymmet.

Läshörna och matplats

Modern lägenhet MAP MX läshörna matplats svarta hängande lampor © Rafael Gamo

Läshörnet kompletterar vardagsrummets konstnärliga komposition. I matsalen användes moderna svarta hängande lampor som kontrasterande accenter. Dessa snygga lampor är designade av Tom Dixon. En speciell blickfångare i den här modern lägenhet är de flytande trätrapporna som förbinder de två våningarna. Sedan den andra våningen var utformad för att vara öppen för vardagsrummet har räcken av samma varma trämaterial också lagts till.

terrass

Modern lägenhet MAP MX terrass trädgård © Rafael Gamo

de modern lägenhet har en terrass som har utvecklats för att säkerställa att invånarna har en nära förbindelse med naturen. En underbar trädgård kompletterar det lyxiga utseendet på denna fantastiska moderna lägenhet.

flytande trappor

Modern lägenhet MAP MX flytande trappa trä © Rafael Gamo [

indirekt belysning

Modern lägenhet MAP MX indirekt belysning © Rafael Gamo

Räcke på andra våningen

Modern lägenhet MAP MX ledstång trä andra våningen © Rafael Gamo [

Hall design och belysning

Modern lägenhet MAP MX hall design indirekt belysning © Rafael Gamo

Arkitektonisk plan för bottenvåningen

Modern lägenhet MAP MX bottenplan © Rafael Gamo

Modern lägenhet MAP MX plan © Rafael Gamo