Modern väggdesign på läkarens kontor med plywoodpaneler och vackra illustrationer

Receptionsdiskbeklädnad plywood vägglampa

Attraktiv och modern inredning kännetecknar denna moderna doktors praktik. Läkarvården ligger i Thessaloniki, Grekland. Den stora inredningen skapades 2015 av det begåvade Malvi -teamet. Det moderna läkarkontoret har kontor för två läkare som praktiserar inom olika medicinska områden. Den ena läkaren är en obstetrik ultraljudsspecialist och den andra är en barnkardiolog. Kunderna ville ha en läkarvård som var vänlig, välkomnande men professionell på samma gång. Inredningsarkitekterna har fått i uppgift att skapa ett utrymme som speglar läkarnas olika personligheter och medicinska inriktningar.

mottagande hängande ljus plywoodbeklädnad

Undersökningsrummen för de två medicinska praktikerna och specialistkontor var specifikt belägna på båda sidor av korridoren för att minimera buller och skapa en känsla av separation mellan de två områdena. Tack vare denna uppdelning fungerar mittområdet som en buffertzon, som rymmer sekundärrummen, till exempel personalrum, toalett och lager.

ljus plywood takbelysning i lobbyn

För att understryka den dubbla funktionaliteten i den medicinska praktiken utformades två olika väntområden, som kan nås via separata ingångar men delar ett gemensamt mottagningsområde. I båda vänthallarna erbjuder de vita väggarna en idealisk bakgrund för attraktiv väggdesign.

bänkar rum inredning väggkonst

Den rena, vita väggytan presenterar perfekt skräddarsydda konstverk av den kända illustratören Stavros Damos. Väggmålningarna som visar en gravid kvinna, ett nyfött barn, ett träd med fåglar, blommor och en cykel passar sömlöst in i rummet.

väggdekoration väntområde träd fåglar enkla

På grund av den vackra väggdesignen togs de två läkarnas specialavdelningar upp på ett lekfullt sätt. Den moderna doktorns praktik fascinerar också med dess intressanta väggbeklädnad. Den utskjutande strukturen i rummet, som avbryter väntrummet, är klädd med plywoodskivor av olika tjocklek.

plywoodpaneler väggbeklädnad ljusa vänthallar målningar

Väggarna med plywoodbeklädnaden fungerar som en visuell förbindelse mellan de två områdena i väntrummet. Plywoodpanelerna fungerar som ett funktionellt element i rumsdesignen och användes i receptionen, på dörren till ett läkarkontor och på det dolda förrådet. Den eleganta hänglampan ovanför mottagningsdisken var också gjord av plywood och skapar en harmonisk helhetsbild.

väggbeklädnad plywoodpaneler ljusa barnvänliga

Det framgångsrika samspelet mellan plywoodpaneler, vackra väggdekorationer och den enhälliga resten av inredningen skapar en varm, lugn och vänlig atmosfär som bevarar känslan av professionalism.

måla bord barn väntrum väggmålning belysningsbänk

bänkklädsel modern läkares kontorsdesign

gravida väggar i plywood i väntrum

vänthall modern läkare praktik sittbänkar beige

modern medicinsk praxis väggdesign fahrr

personalrum plywoodpaneler väggdesignbord

kardiolog praktiserar inredning väggdekoration färgad

väggdekoration färgad fågelgren design

ultraljud modern medicinsk praxis inredning enkel

* Läkarens kontorsdesign gjordes av MALVI designad