Mysig träbeklädnad inuti av Bertram Architects

En fantastisk författarstudio i Los Angeles

Lookout-Residence-Bertram-Architects-am-hügel

Byggd under frodig, semi-tropisk vegetation, smyger denna fantastiska författarstudio in i den steniga sluttningen. Det är den perfekta fristaden för kreativitet. Interiören är baserad på en mycket bekväm och snygg Träbeklädnad i inredning. Nästan kloster i sin enkelhet är huset en träfestival inifrån och ut.

Mysig träpanel i författarens ateljé

Författare-Atelier-Bertram-arkitekter

Ett varmt, glödande trä valdes för att klä utsidan. Detta hjälper till att förena den minimalistiska stilen med sin naturliga omgivning. Även om den är strikt linjär passar strukturen in i sin omgivning tack vare byggnadernas och terrassernas förskjutna arrangemang. Det omgivande lövverket mjukar delvis upp husets geometri.

Lookout -bostad med träpanel i inredningsplanen

Lookout Residence poolfritt

I interiören fortsatte den minimalistiska designen smidigt i hela huset. Det dominerande fokus ligger på det Träbeklädnad Inuti. Detta möjliggör en mycket bekväm och välkomnande miljö för husets invånare. Möbler blir en förlängning av huvudstrukturen. Sängarna, garderoberna och arbetsområdet är snyggt utformade i träinteriören. Med samma mjuka trä som golvet uppnås en smal effekt. Huset är en oas av lugn och avkoppling som drar nytta av de lugnande egenskaperna hos träpanelen i designen.

varm träfärg

varma trämöbler

På grund av husets underbart förhöjda läge förts en spektakulär panoramautsikt genom de stora fönsteröppningarna. Dessa kan avnjutas från författarens skrivbord, så kommer utan tvekan att stimulera kreativiteten. Träbeklädnaden i inredningen utökas också på terrasserna. De erbjuder ytterligare möjligheter till avkoppling och reflektion från det avskilda bästa läget. Moderna material användes som en komplimang till träpanelen i designschemat. Betong och metall på utsidan lämnas utan prydnad. Dina inre kvaliteter åtnjuts i deras grundläggande skick. Interiören i huset erbjuder ett enkelt neutralt färgschema som bakgrund för träets rikedom. Accentfärger introduceras sparsamt på träinteriören som den pulserande apelsinen i badrummet.

öppet kök anslutet till vardagsrummet

öppet-kök-ansluten-till-vardagsrum

Denna bekväma gömställe ger en perfekt tillflyktsort för en upptagen författare som vill fly från krångel och avbrott i vardagen.

av Jaz

Träpaneler i köket

träbeklädnadskök

neutralt färgschema i vardagsrummet

vardagsrum i neutral färg

träbeklädnad-träpaneler-hyllor

Matsal med fantastisk utsikt

Lookout-Residence-matsal-hisnande utsikt

Lookout Residence glastrappa

träbeklädnad sovrum

Lookout-Residence-trämöbler-badrum-design

magisk nattbelysning

Lookout-Residence-Bertram-Architects-after-lighting

Lookout-Residence-panoramautsikt-Los-angeles