Attraktiva sängbord för det moderna sovrummet

ovanligt-kantigt sängbord

Sängbord är ett bra tillskott, dekorativa element, men också praktiska möbler som fungerar som förvaringsutrymme för alla möjliga saker som behöver vara nära och till hands. Nyligen har designers av moderna möbler skapat mer och mer bisarra, men också ovanliga snygga sängbord Design. Det är lätt att hitta sängbord med radikala förändringar idag – alla modeller har ett unikt utseende. Strukturen på dessa små men så nödvändiga sängbord har utformats för att tillgodose alla dina behov samtidigt som det ger ett modernt utseende till sovrummet.

Ovanliga sängbord för ett unikt sovrum

unikt sängbord

Att välja den lämpligaste sängbordsdesignen för dina behov och interiör skulle vara svårt, tack vare olika modeller och användningen av så många olika material. Exklusivt sängbord liknar en fluffig läderpall, med en elegant glasskiva eller en kombination av lackerat trä och läder och erbjuder ett annat antal lådor, skåp, enkla med öppna hyllor och strikt geometrisk form.

ovanliga sängbord – liten rund form

vit-nattduksbord-ovanlig-rund-form

Nattbord i glas med genomskinlig magisk design

sängbord i glas-transparent-magisk-design

Mest moderna sidobord göra utan öppna hyllor och massiva metallhandtag på lådorna. Fokus ligger på släta och glänsande ytor och ovanliga former. Ovanliga stilar, funktionalitet och hög lagringskapacitet för dina tillbehör – det här är de senaste trenderna inom Sängbord design för det moderna sovrummet.

 intressant sängbord design

intressant sängbord design

kompakt sängbord

kompakt sängbord

litet sängbord perfekt för tidningar

små-säng-ideal-tidskrifter

  extraordinärt sängbord design

extraordinärt sängbord design

konstig sängbord design

konstig-sängbord-design

multifunktionellt vitt sängbord

multifunktionellt sängbord

Spegel dessert design

spegel dessert design