Ny trappa i en italiensk villa från 1970 -talet

ny trappa redesign villa metall vit

För detta imponerande projekt arbetade arkitekterna Fransesca Perani tillsammans med arkitektfirman Bloomscape. Du har renoverat en vacker italiensk villa från 1970 -talet på ett modernt sätt. Tilltalande accenter och kontraster var ett måste. Dessa bör dock göras på ett estetiskt sätt och utan krusiduller. Som kontaktpunkt för omdesign av bostaden har designers och arkitekter installerat en ny trappa.

Nya trappor som en del av redesignen av en italiensk villa från 1970 -talet

ny trappa redesign villa italien kontrast

Den nya trappan som en del av redesignen av denna vackra villa leder från köket till de privata rummen på den övre vardagsnivån. Den är förskjuten och består av vitlackerad metall. Detta gör att det ser särskilt lätt ut och mer liknar en justerbar taktrappa. Den nya trappan är stabiliserad på ena sidan av metalllameller. Trappstegen läggs med antracitgrå matta för säker promenad upp och ner. Det ger ett mjukt utseende och skapar också en stark kontrast till de vita väggarna.

Nya trappor i den moderna renoverade italienska villan

ny trappa modern redesign design svart vit gul

Området under trappan och andra element i huset, till exempel dörrkarmarna, är färgat ljusgult och får genast ögonen på betraktaren. Det funktionella köket är också rikt i kontrast, med en utökad köksstång och inbyggd förvaringsbänk av mörkt trä.

ny trappa design vit modern villa italien

Den vackra villan har en speciell och mycket invecklad planlösning. Områdena är relativt smala och inte utformade som standard. Det är just denna lekfulla lapp som designerna betonade på ett elegant och modernt sätt under redesignen. Samtidigt avslöjar de gula dörrkarmarna med en glasinsats av reliefglas nostalgi från 1970 -talet. De ljusa vita väggarna i kombination med antracitgrå mattor framkallar starka kontraster och säkerställer en samtida helhetsbild.

ny trappa design metall trappor vit

På grund av det iögonfallande färgschemat är den nya trappan en speciell höjdpunkt i omdesignen av den eleganta bostaden. Det enkla formspråket och den ljusa färgkombinationen gjorde det till ett riktigt blickfång.

ny trappa metall ljus vit kontrast

nya trappor metall trappor gul vit design

nya trappor redesigna omdesigna villaarkitektur

* ett projekt av Bloomscape och Francesca Perani