Praktiskt arrangemang för en liten lägenhet med bilder

vardagsrum soffa tv skrivbord kontor förlängning vägg

För en familj är små lägenheter bäst. Sådana lägenheter är lätta att underhålla och hålla i ordning eftersom de bara har några få rum. Men eftersom kvadraten är ganska liten kan det ibland vara svårt att få en praktisk anläggning att upptäcka att du kan rymma allt med. En möjlighet för detta är att använda det vertikala utrymmet, det vill säga väggarna. Låt oss gå igenom huvudrummen och bestämma hur vi bäst ska ställa in var och en.

Praktisk inredning – separera sovrummet med en skiljevägg

Praktisk inredning av en liten lägenhet vardagsrum kontors förlängningsvägg

Ta till exempel vardagsrummet. Där kan det vara så att utrymmet bara tillåter dig att ställa upp en soffa och ett soffbord. Om du försöker rymma andra saker kommer rummet att se trångt ut. Så det är en praktisk anläggning nödvändigt för att rymma allt viktigt. Frågan uppstår fortfarande var alla dekorativa föremål, som figurer, skålar och så vidare, ska placeras. Köp helt enkelt ett skyltfönster för väggen. Vitrin kan tillverkas av olika material som trä och glas, och de finns i olika design och stilar. Om det väljs korrekt kan det praktisk anläggning Lägg till extra skönhet i ditt vardagsrum. Bokhyllor är också användbara för förvaring av CD- och DVD -skivor, liksom skåp och hyllor för att visa dekorativa föremål.

Praktiskt upplägg med hjälp av ett litet hörnkök

ljusbrunt hörnkök liten vit matplats matlagning

Nu kommer vi till sovrummet. Om du sätter upp en dubbelsäng ser rummet trångt ut. Utrymmet som återstår är knappt eller precis tillräckligt för en garderob, toalettbord och sängbord. Men var ska du förvara täckena då? Oroa dig inte, skaffa dig bara en överdimensionerad garderob för väggen som praktisk anläggning. Du kan också lagra andra föremål där, till exempel lakan och kuddar som inte används. Det är så enkelt att spara utrymme!

praktisk inredning sovrum vardagsrum bäddsoffa kök

Det lilla sovrummet är faktiskt en del av vardagsrummet

För att möblera barnrummet på lämpligt sätt används inte mycket möbler som praktisk anläggning andrahand. Allt du behöver är en säng, en liten garderob, ett skrivbord och en hylla för att lagra böckerna.

praktisk inredning köksskåp barstolar rätter

Köket är litet, men erbjuder tillräckligt med utrymme

Modulära kökssystem är mycket populära i dessa dagar. Och sådana kök är också det bästa valet för ett praktisk anläggning, när utrymmet är begränsat, vilket är fallet i en liten lägenhet. Utnyttja utrymmet i skåpen på ett bra sätt. Det räcker inte att bara “slänga” saker i garderoben. Ordna dem korrekt så att allt tillgängligt utrymme kan användas. Använd hängande hyllor med krokar för att förvara redskap och hänga bestick. På så sätt skapar du mer utrymme i skåpen, där du kan förvara krukor, till exempel.

kök praktiskt litet hörn ugnsstång brun

Arbetsytor, ugn och diskbänk: allt som är viktigt ingår

Det spelar ingen roll om lägenheten är stor eller liten. Det viktiga är dina idéer. Om du är naturligt kreativ, har du garanterat inga problem att dra full nytta av det begränsade utrymmet genom att lägga till en praktisk anläggning använda sig av. För att göra det tydligare kan ett skoskåp i trä med en dekorativ blomkruka se mycket bättre ut än ett stort, öppet skoskåp.

sovrum lägenhet liten garderob vit säng

Ett mysigt sovrum med garderob

vardagsrum partition fönster soffa kontor skrivbord

Det finns också plats för ett litet kontor

badrum liten lägenhet vit spegel handfat ljus

Badrummet är tillräckligt stort

praktisk inredning badrum toalett dusch handfat spegel

En dusch av glasväggar