Snygg takvåning med minimalistisk inredning

Bondi Penthouse i Australien

modern takterrass-Bondi-PenthouseBondi Penthouse -projektet är ett trevligt tillskott till ett befintligt hus. Förutom representationen av en snygg takvåning med minimalistisk inredning, är ett originellt försök att skapa en plats där du kan koppla av när du inte kan hitta den hemma. Projektet representerar en modern inredning på taket av en befintlig byggnad. Uppenbarligen är överbyggd ens plan helt framgångsrik på ett så härligt sätt.

Takvåning med minimalistisk inredning i vitt

modern-minimalistisk-inredning-design

Bondi Penthouse ligger i Sydney, Australien. För att vara mer exakt ligger byggnaden på en av regionens berömda och populära stränder. Den starka önskan att bo här motiverar MPR Design Group att starta ett sådant initiativ. Under tiden kunde de dela med sig av sina nya idéer för modern lägenhetinredning med världen. Den eleganta takvåningen Bondi med minimalistisk inredning är enkel och elegant nog för att uppnå båda ändarna.

Bänkskiva i köksbänk i glas – takvåning med minimalistisk inredning

köksbänk i glas i marmor

blank-vit-enkel-badrum-design

Hemligheten bakom takvåningen med minimalistisk inredning från MPR Design Group ska bygga ett lätt metalliskt pläterat tillägg på taket på en befintlig strandbostad. Flexibiliteten hos de material som används i byggprocessen ger takvåningen ett avantgarde-utseende. Så att det också gäller det minimalistisk inredning passar. Den ljusa belysningen betonar takkonstruktionens moderna stil.

ovanlig öppen spis i den minimalistiska inredningen

ovanlignicher-spis-minimalistisk-inredning

Trägolvet, den persiska mattan och den bekväma soffan i vardagsrummet väcker tanken att den moderna lägenhetsinredningen i Bondi Penthouse är en absolut icke-irriterande förlängning. Huvudbyggnaden används helt enkelt som en bas. Den stora bänkskivan i marmor med inbyggt handfat och kokplatta räcker för att skapa ett vackert kök och lite stilfullt utrymme Takvåning med minimalistisk inredning  spara.

Abigail

dynamiska linjer i den vita minimalistiska interiören

runda linjer-vit-minimalistisk-inredning

Spiraltrappa till takvåningen på taket

spiraltrappa till takvåningen

minimalistisk lägenhetsinredning

minimalistisk lägenhetsinredning

modern enkel badrumsdesign

modern-minimalistisk-badrum-design

Bondi Penthouse Australien

Bondi-Penthouse-MPR-Design-Group-plan Bondi penthouse plan