Snygg vitbrun inredning för en vindsvåning

elegant modern intressant brun och vit interiör

Dessa 3D-datorgenererade bilder skapades som en del av ett inredningsprojekt för en lyxig vindsvåningslägenhet i Budapest, Ungern. Denna eleganta och bekväma interiör är designad av designstudion Archikron och ser modern och gästfri ut på samma gång. Rummen i Vindslägenhet De är rymliga och har öppen planlösning – vardagsrummet har kök, matsal och mysig sittgrupp, medan sovrummen är smidigt anslutna till badrummet. Allt ser väldigt modernt och elegant ut tack vare de starka färgerna och kontrasterna.

Modern inredning i vitbrun – en vindsvåning

intressant brun och vit inredning-vardagsrum

Den moderna Vindslägenhet  är helt möblerad i färgkombinationen vitbrun. Färgerna har specialvalts så att en unik, mysig atmosfär skapas där du verkligen kan känna dig hemma och koppla av. Väggarna är klädda med mörkt brunt trä och beige sten. De mörka träelementen kontrasterar mot den vita dekorationen i rummen. De vita undertaket och några vita möbler har valts på lämpligt sätt för att skapa en trevlig atmosfär i Vindslägenhet uppstår.

En mysig vindsvåningslägenhet med modern inredning

modern, intressant brun och vit inredning - svart matbord

Glas och blanka ytor ger arkitektonisk spänning ett tydligt uttryck. Gröna växter tar in naturen i huset. Loftet behöver egentligen inte mer dekoration än detta – det är väldigt träffande och snyggt av dem Formgivare möblerade utan att vara överfulla med möbler.

Av K.H.Hritova

elegant interiör brunt och vitt vardagsrum

brun och vit inredning - modern vit soffa

modernt brunt och vitt sovrum

intressant brun och vit sovrumsdesign

modernt kök med brun och vit dekoration och växter

moderna eleganta dekorationsväxter

elegant badkar

elegant modernt intressant brunt och vitt badkar

elegant modern inredning ljuskrona

modernt brunt och vitt kök

Rustik och lyxig maisonette “Iced Winter” av Bo Design