“Turati Boiseries” för det ultimata inom traditionella snidade träpaneler

Milan-Turati-Boiseries-traditionella-snidade träpaneler

Boiserie är ett ovanligt ord och används inte ofta i samtal. Ordet kommer från franska och betyder en mycket speciell konst – huggen Träpaneler att bygga. Det italienska företaget med namnet “Turati Boiseries” är en av de mest kända producenterna av denna sällsynta konstform. Projekten från denna fantastiska studio är hisnande vackra och kommer helt att förvandla alla interiörer i hemmet eller arbetsytan.

Specialiserade snidade träpaneler förvandlar alla moderna interiörer

Ultimate-elegant-snidade träpaneler-Cambridge-Turati-Boiseries

de ‘Turati’ Fabrik är känd för sin finaste tillverkning och skapar spännande interiörer med exklusiv design. Det italienska företaget grundades på sextiotalet. Känd för sin utmärkta snidning Träpaneler och trämöbler, vars design påverkas av antiken, men fortfarande tillverkas i en toppmodern fabrik. ‘Turati’ producerar boiserie för moderna hus eller butiker. Denna tradition går tillbaka till antiken med de grekiska och romerska väggdekorationerna, fortsatte under den italienska renässansen på 1400 -talet och var också mycket populär inom nyklassicismen på 1700 -talet. Dessa mönster blev förknippade med hög kultur och intellekt med tiden.

Spännande eleganta och klassiska träpaneler

Firenze snidade träpaneler

‘Turati Boiseries’ erbjuder komplett inredning och inredning för varje rum, från golv till tak. Detta inkluderar design av bibliotek, vardagsrum, sovrum, korridorer, trapphus, dörrar, väggbeklädnad, vägg- och takpaneler, takfönster, trätillbehör, möbler, Träpaneler och mycket mer. Designen är för alla som gillar unik, klassisk inredning, men ändå inte vill avstå från komfort. Faktum är att projekten, som du kan se själv från dessa foton, har en tidlös elegans.

Det italienska företaget är inte bara stolt över sitt ursprungliga och imponerande arbete, utan också över de goda relationer det har med sina kunder. Varje interiör är skräddarsydd för kundens personliga behov.

Historiska arkitektoniska element påverkar de snidade träpanelerna

Delfi-italienska-snidade-trä-paneler-Turati-Boiseries

Dessa fantastiska arkitektoniska träpaneler, som först användes som dekoration av romarna och grekerna, erbjuds i olika träslag med olika färger – från den mörkaste eken till ljust trä – varianterna är praktiskt taget oändliga och tillverkas av de snidade Träpaneler olika stämningar skapade. Varje inredning som vi visar dig här har valts specifikt för att skapa en specifik atmosfär. Varje elegant design har en dramatisk effekt. Takpaneler är rektangulära med smakfulla prydnader. Balansen och harmonin som råder i ett sådant rum är helt enkelt obeskrivligt. Inredningen kompletteras med valv och nischer, ingångar och till och med träbjälkar. Deras kurviga former kontrasterar med väggbeklädnadens rektangulära struktur.

Turati Boiseries – lyx och komfort i hela hemmet

traditionella träpaneler-versaille-turati-boiserie

eleganta träpaneler-Luxor-Turati-Boiserie

Den moderna tekniken och innovationerna från 2000 -talet införlivades också i designen. Hemmabio, teater, foajéer, sovrum, vardagsrum, ‘Turati Boiseries kan användas i praktiskt taget alla rum Träpaneler omvandla. Så om du älskar antiken, men också behöver en modern inredning, är detta designschema något för dig. Den andra fördelen är att massivt trä trots de finansiella investeringarna i inredningen behöver lite att hålla. Du behöver inte måla väggarna eller renovera taket. De fantastiska Träpaneler kommer att se ut som ny även efter 30 år. Den klassiska huggen Träpaneler spara kostnader och besvär med renovering för livet.

 Jaz

Turati Boiseries – traditionella lyxiga träpaneler

Träpaneler-vitt-vardagsrum-Oxford-Turati-Boiserie

www.turaticugini.net