9 erilaista granaattijalokiviä kuvilla

Granaatit ovat yksi muinaisista värillisistä jalokivistä, jotka ovat suosittuja jäykkyydestään ja erinomaisesta virtuoosisuudestaan. Niitä on saatavana useissa eri sävyissä ja kooissa, jotka varmasti saavat sinut hulluksi valittaessa. Niillä kaikilla on yhteinen kiteiden rakenne; niiden kemiallinen koostumus kuitenkin vaihtelee toisistaan. Lukuun ottamatta yhdeksää päätyyppiä granaattijalokiviä, voit valita yhdeksän eri tyyppiä erilaisilla eritelmillä.

Parhaat granaattijalokivet ja sen edut:

Tässä on muutamia granaattijalokiviä sekä niiden määräyksiä ja muita erikoisuuksia.

1. Almandite granaatti jalokivi:

Almandite granaatti jalokivi

Tämä punainen granaattikivi on yhdistelmä tulipunaisen energiasta ja intohimosta. Tunnetaan myös aineellisen totuuden kivenä, se symboloi seksuaalista potentiaalia, hedelmällisyyttä, rakkautta jne., Ja sitä käytetään parantamaan kaikenlaisia ​​fyysisiä ja emotionaalisia ongelmia. Almandite -granaatti on Vesimiehen luonnollinen syntymäkivi.

2. Andradiitti granaatti jalokivi:

Andradiitti granaatti jalokivi

Tämä kivi on kalsiumin, raudan ja silikaatin yhdistelmä. Kiviä käytetään vakauttamaan uroksen voimaa, kestävyyttä ja rohkeutta. Andradiittityyppejä ovat demantoidi, melaniitti ja topatsoliitti. Voit valita kiven eri väreillä, kuten tumman oliivin, syvän keltaisen ja kiiltävän mustan.

3. Trendikäs granaattijalokivi:

Trendikäs granaatti jalokivi

Tämä harvinainen löydettävä ja arvokas jalokivi on saatavana sävyinä, kuten ruskehtava, oranssi, ruusunpunainen jne. Päivän ja yön mukaan. Se voi olla paras toisen avioliiton vuosipäivän lahja granaatin syntymäkivirenkaiden muodossa tammikuussa syntyneille. Se symboloi viisautta, ystävyyttä ja tietoisuutta.

4. Demantoid -granaattijalokivi:

Demantoid granaatti jalokivi

Tämä vihreä granaattikivi on pehmeämpi kuin muut granaattikivet ja myös arvokas. Vaatimukset symboloivat uskoa, pysyvyyttä ja totuutta, minkä vuoksi niitä käytetään paljon kihlasormusten valmistuksessa. Heillä on valta suojella pahuutta vastaan, varata terveyttä ja parantaa sairauksia. Niitä kuljetetaan myös turvallisen matkan ajaksi.

5. Grossularite -granaattijalokivi:

Grossularite -granaatti -jalokivi

Grossularite -granaatti, joka tunnetaan myös nimellä grossular -granaatti, on laajalti saatavana sävyinä, kuten tummankeltainen, oranssi, tulipunainen, punainen, vihreä ja kulta. Saatavana afrikkalaisesta jade, kanelikivestä ja tsavorite, tämä jalokivi on laajalti käytetty granaatti kivi kaulakoru. Kivi antaa hengellisyytemme ja voimamme, ja siksi se on laajalti lahjakas liikemiehille.

6. Hessoniitti granaatti jalokivi:

Hessoniitti granaatti jalokivi

Hessoniittigranaatti on kivi, joka on täynnä metafyysisiä energioita. Granaatti on luovuuden ja intohimon symboli. Se on myös paras parantava kivi sukupuolielimiin, suolistoon, virtsarakkoon ja pernaan liittyviin ongelmiin. Jalokiviä käytetään siten laajalti granaatin syntymäkivikaulakorun valmistuksessa ja lahjataan lähinnä luoville taiteilijoille.

7. Malin granaattijalokivi:

Malin granaatti jalokivi

Mali on hieno jalokivi, joka on valmistettu hybridilajikkeista. Tätä jalokiviä käytetään laajalti korumallien, kuten sormuksen, riipusten, korvakorujen jne., Valmistuksessa, koska se on erittäin selkeä. Vihreä granaattikivi on yhdistelmä karkeita ja andradiittisia granaattikiviä. Jalokivi symboloi rakkautta, hedelmällisyyttä, henkisyyttä jne.

8. Spessartine -granaattijalokivi:

Spessartine granaatti jalokivi

Spessartine -granaattia kutsutaan myös mandariinigranaatiksi sen kantaman värin vuoksi. Kivi sisältää useita positiivisia viboja ja on siten paras parantava kivi mielen analyyttiselle osalle. Granaattikivirengas antaa sisäistä rauhaa ja sitä suositellaan myös vihan täyttämille ihmisille.

9. Uvarovite -granaattijalokivi:

Uvarovite -granaatti -jalokivi

Tämä harvinainen parantava kivi on kalsiumin, kromin ja silikaatin yhdistelmä. Uvaroviitti on syntymäkivi ja suuri onnenlähde keväällä syntyneille. Jalokivi symboloi yksilöllisyyttä, rauhallisuutta, rauhaa, voimaa ja paljon muuta.

Luettelo granaattijalokivien eduista sisältää verenkierron säätelyn, parantaa verenpuutetta, puhdistaa verta, vahvistaa keuhkoja, pernaa ja selkärankaa, vähentää masennusta tai kaikenlaista myrkyllistä vaikutusta, lisää hemoglobiinimäärää ja paljon muuta.