9 kaunista ja onnekasta harvinaista jalokiviä uusimmissa malleissa

Jalokiviä löytyy luonnostaan, ja joitakin niistä esiintyy harvoin maan päällä. Alla on joitain harvinaisia ​​jalokiviä, joita esiintyy maan päällä, joidenkin hinnalla. Osta mikä tahansa niistä toiveidesi mukaan.

Fortune Rare Gemstones Kuvilla:

Tässä on 9 suosituinta harvinaista jalokivisormusta uusimmissa malleissa. Valitse näistä harvinaisista jalokivistä toiveidesi mukaan.

1. Vaaleanpunainen tähti jalokivi:

Vaaleanpunainen tähti jalokivi

Jalokivi on harvoin löydetty kivi, koska siinä on tähti, joka johtuu näiden kivien vähäisestä määrästä maailmassa. Vaaleanpunainen on yksi yleisimmistä löydetyistä, ja kun ostat tällaista kiveä, pidä mielessä, että olet paitsi huolenaiheena myös painosta, mutta myös kehon väristä, näkyvyydestä ja voimakkuudesta.

2. Tansaniitti sininen jalokivi:

Tansaniitin sininen jalokivi

Tämä on arvostettu helmi, joka löytyy Kilimanjaron juurelta Pohjois -Tansaniasta. Sen saatavuus on rajallinen ja se louhitaan todennäköisesti 20-30 vuoden kuluessa. Tästä syystä kivi on niin toivottava ja myös tämä väri on erittäin kirkas ja houkutteleva.

3. Taaffeite -jalokivi:

Taaffeite -jalokivi

Taaffeite on nimetty jalokivi Richard Taaffen mukaan, joka löysi leikatun ja kiillotetun näytteen tästä kivestä. Vain kourallinen jalokiviä on löydetty, mikä tekee niistä todellisen keräilyhelmen. Niitä on saatavana useissa väreissä värittömästä laventeliin, ja niitä löytyy yleensä Srilankassa ja Tansaniassa. Se on yksi harvinaisimmista ja arvokkaimmista helmistä maailmassa.

4. Musta opaalin jalokivi:

Musta opaalin jalokivi

Harvinaisin opaalityyppi on musta opaali, joka löytyy Australiasta salamanharjalla, New South Walesissa. Kivellä on loistava värileikki, tuli, pimeässä jalokivissä ja niukkuudessaan, tekee niistä arvokkaita.

5. Benitoite -jalokivi:

Benitoite -jalokivi

Tämä löytyy Kalifornian San Benito -joen lähellä, Benitoite on sininen tai violetti jalokivi. Se antaa loistavan liituisen sinisen värin UV -valojen alla. Se on Kalifornian virallinen helmi ja sitä myydään koruissa, mutta sitä on saatavana rajoitetusti.

6. Bixbite -jalokivi:

Bixbite -jalokivi

Kivi tunnetaan myös nimellä scarlet smaragdi ja sitä tavataan yleensä Utahissa ja Uudessa Meksikossa, ja ainoa kivinen kaupallinen kaivos löytyy Utahin wahwah -vuorilta. Erittäin kallis ja harvoin löydetty helmi, tämä on arvioitu 1000 kertaa arvokkaammaksi kuin kulta. Jopa leikatut kivet myydään jopa 10 000 dollarin hintaan.

7. Alexandrite -jalokivi:

Alexandriitin jalokivi

Jalokivi on nimetty Venäjän tähti Aleksanteri 2: n mukaan, ja se louhitaan Venäjän Ural -vuorilla olevista talletuksista. Se on väriä vaihtava jalokivi, jonka värit vaihtelevat punaisesta vihreään. Joissakin maissa sitä on markkinoilla, mutta se on edelleen yksi harvinaisimmista kivistä.

8. Jadeite -jalokivi:

Jadeiitin jalokivi

Tällä jalokivellä on syvä, läpikuultava vihreä väri ja se on arvokas ja harvoin löydetty helmi joissakin Myanmarin osissa. Keisarillinen jadeiitti on myyty miljoonalla hinnalla monissa huutokaupoissa.

9. Musgravite -jalokivi:

Musgravite -jalokivi

Kiven väri vaihtelee vihertävän harmaasta violettiin. Se löydettiin Australiasta ja sitä esiintyy edelleen saman mantereen osissa, joten se on harvoin löydetty kivi maailmassa ja se on myös hinnoiteltu noin 3500 dollaria karaattia kohden.

Luettelon tarkoituksena on saada sinut tietoiseksi maailman harvinaisista jalokivisormuksista, ja voit varmasti ostaa niitä koristamaan kotisi antiikilla, jos ne ovat kohtuuhintaisen listasi alla!