9 kaunista löysää jalokiviä uusimmissa malleissa

Ihminen on aina kiinnostunut jalokivistä. Jalokiviä on saatavana irrallisina, joten voit käyttää niitä haluamallasi tavalla. Jalokivet ovat arvokkaita ja puolijalokiviä. Jalokivet ovat erittäin kalliita ja harvinaisia. Toisaalta löysät puolijalokivet ovat kohtuuhintaisia ​​tavalliselle ihmiselle ja helposti saatavilla. Näitä jalokiviä voidaan pitää sellaisina kuin ne ovat ja jopa käyttää niitä koruina, kuten sormuksena tai kaulakoruna.

Houkuttelevat löysät jalokivisormukset kuvilla:

Nämä luonnolliset löysät jalokivet siunaavat aina ihmistä rauhalla ja onnellisuudella. Nämä jalokivet ovat erittäin edullisia ja löytyvät luonnollisesti maan sylistä.

1. Löysä Ruby -jalokivi:

Löysä Ruby -jalokivi

Tämä löysä jalokivi tunnetaan nimellä Ruby. Sitä pidetään jalokivien kuninkaana. Tällä harvinaisella jalokivellä on upea väri ja paras valinta korulle. Sillä on hienompia ominaisuuksia ja erinomainen kovuus. Tämä jalokivi on kova ja kestävä.

2. Löysä safiiri jalokivi:

Löysä safiiri jalokivi

Se on paras löysä jalokivi renkaalle. Safiireja on saatavana sinisenä, keltaisena, vihreänä ja vaaleanpunaisena. Se on halutuin jalokivi ja sen arvo riippuu sen koosta. Tämän jalokiven leikkaamiseen tarvitaan suuria taitoja ja kokemusta. Sitä voidaan käyttää joka päivä.

3. löysä aleksandriitti jalokivi:

Löysä aleksandriitti jalokivi

Tämä jalokivi löytyy pääasiassa Venäjältä. Tämä luonnollinen löysä jalokivi on erittäin houkutteleva värinsä vuoksi. Näillä jalokivillä on hämmästyttävä laatu muuttaa väriä vaihtavien valojen alla. Se muuttuu punaiseksi kynttilän valossa ja violetiksi sähkövalossa. Tämä on harvinaisin jalokivi.

4. löysä ametisti jalokivi:

Löysä ametisti jalokivi

Tämä löysä jalokivi on saatavana eri väreissä, kuten violetti, syvänpunertava violetti ja sinertävä violetti. Ametisteja, joilla on syvä väri, arvostetaan enemmän. Tämän jalokiven uskotaan antavan sinulle onnea ja rakkautta suihkuun. Ametistin jalo väri on rikas violetti ja harvinainen.

5. löysä opaali jalokivi:

Löysä opaali jalokivi

Tämä löysä luonnollinen jalokivi on suosittu ja sitä on saatavana useissa houkuttelevissa väreissä. Opaaleja on suojattava kuumuudelta ja niitä on käsiteltävä varoen. Tämän kiven värin laatu on erittäin rikas ja kaunis. Australia on tämän jalokiven perustaja.

6. Löysä Peridot -jalokivi:

Löysä Peridot -jalokivi

Tämä irtokivi on saatavana vain yhdellä värillä eli vihreällä. Se löytyy syvältä maan sisältä. Sanan Peridot merkitys on ”paljon”, joten se antaa haltijalle paljon iloa ja rakkautta. Sitä voidaan käyttää sormuksissa ja rannekoruissa. Sen väri on sen tärkeä merkitys.

7. löysä tansaniitti jalokivi:

Irtotansaniitti jalokivi

Tämän löysän jalokiven nimi Tanzanite on nimetty Itä -Afrikan valtion, Tansanian, mukaan. Sitä löytyy vain sieltä, joten se voi olla kallista. Tämä poikkeuksellinen jalokivi on erittäin herkkä käsitellä ja voi hajota kuumuudessa.

8. Löysä Topaz -jalokivi:

Löysä Topaz -jalokivi

Tämä on löysä puolijalokivi, joka esiintyy yleensä keltaisena. Kun se joutuu kosketuksiin lämmön kanssa, se muuttuu siniseksi. Topaasia pidetään kovana ja kestävänä jalokivinä. Topaasi muuttaa väriä, kun se on lähellä myrkkyä. Tämä voi helposti rikkoutua, joten sitä on käsiteltävä varoen.

9. löysä turmaliini jalokivi:

Löysä turmaliini jalokivi

Tässä löysässä puolijalokivessä on vertaansa vailla erilaisia ​​värejä. Eri väreillä on erilaisia ​​nimiä turmaliinille. Punainen turmaliini tunnetaan nimellä “rubelliitti”, vaaleanpunainen tunnetaan “järkyttävänä vaaleanpunaisena”, kaksi värillistä turmaliinia tunnetaan nimellä “kaksivärinen” ja yli kaksi “moniväristä”.

Löysät jalokivet ovat niin arvokkaita, jos ymmärrät sen edut. Se voi antaa sinulle siunauksia, kun se valitaan täydellisesti. Nämä löysät jalokivet ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä. Jalokivikauppiaat myyvät jalokiviä sanomalla ne alkuperäisiksi. Mutta todellisen jalokiven saaminen ei ole helppoa. Tuskin voi saada todellista. Tällä hetkellä näitä jalokiviä valmistetaan laboratorioissa kemiallisten seosten avulla. Vaikka heitä kohdellaan myös oikeina.