Top 9 luonnon jalokiviä eri malleissa

Jalokivet ovat maan luonnosta löytyviä kiviä, jotka on louhittu ja kaivettu ja valettu hyvään muotoon ja muotoon, jotta ne näyttävät houkuttelevilta ja niitä voidaan käyttää koruina ja muina esineinä. Aidon löytäminen on tehtävä, joten olemme tuoneet sinulle luettelon 9 parhaasta luonnollisesta jalokivestä, joiden avulla voit valita parhaan näistä ja ostaa sen!

Kauniita luonnollisia jalokiviä kuvilla:

Tässä on luettelo parhaista luonnollisista jalokivistä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

1. Luonnollinen safiirikivi:

Luonnollinen safiirikivi

Erittäin upea, tummanvihreä ja kirkas kivi on safiirikivi, jolla on kaunis ulkonäkö. Tätä voidaan käyttää koruissasi osuvasti ja antaa sinulle haluamasi houkuttelevan ilmeen. Todellinen jalokivi, jota käytetään tarkoitukseen ilman sivuvaikutusten jännitystä, kivi on täydellinen vaihtoehto sinulle.

2. Kalsiitin jalokivi:

Kalsiitin jalokivi

Kalsiittikivi on vahvistin, ja sen tiedetään käyttävän energioiden puhdistamiseen stimuloimalla palo -elementtiä ja antamalla sen liikkua kehon läpi. Eri väreillä on eri tarkoitukset, ja vihreän tiedetään parantavan sinua stressistä ja emotionaalisesta epätasapainosta.

3. Tansaniitti jalokivi:

tansaniitti jalokivi

Jalokivet eivät ole aina edullisia ostaa, joten korvikkeet ovat aina hyvä vaihtoehto. Tansaniitti on yksi tällainen kivi, jota käytetään kalliiden safiirikivien sijasta. Se on tehty näyttämään kirkkaalta ja syvän väriseltä hoidon jälkeen ja antaa sinulle saman olemuksen kuin kallis kivi edulliseen hintaan.

4. Värikkäät jalokivet:

värikkäitä jalokiviä

Värit tekevät sinut aina onnelliseksi ja värikkäät jalokivet korvaavat sen. Voit käyttää sitä esitystarkoituksiin tai jopa lahjoittaa sen läheisillesi ja rakkaillesi. Joten osta ne ja käytä niitä haluamallasi tavalla.

5. kristalli jalokivi:

kristalli jalokivi

Kristallin näköiset jalokivet olisivat autuus. Sitä voidaan helposti käyttää ja käyttää koristeena materiaalina tai jopa korussa.

6. Etiopian jalokivi:

Etiopian jalokivi

Muinaiset kivet ovat monien villitys hallussaan. Kuvassa oleva etiopialainen kivi on yksi tällainen kokonaisuus, joka halutaan ostaa ja lisätä antiikkikokoelmaanne. Kiven muinaisen rakenteen ja värin lisäksi sille levitetyt värit antavat sille harkitun ulkonäön ja siksi se on ostettava.

7. Painettu jalokivi:

painettu jalokivi

Tämä on houkutteleva jalokivi vaaleanvihreällä värillä ja tummanvihreillä tulosteilla sen pinnalla. Kiviä voidaan käyttää näyttelyesineenä talossasi näytettäväksi tai jopa lapsesi opetuspöydälle. Joten osta se itsellesi.

8. Vaaleanpunainen rubiinin jalokivi:

Vaaleanpunainen rubiinin jalokivi

Vaaleanpunainen rubiinin jalokivi kuuluu löydettyjen rubiinin jalokivien eri sävyn alle. Jalokivellä on fysikaalisia ominaisuuksia, joita voidaan käyttää onteloiden murtumiin ja kupliin, joten se on pakko ostaa sinulle myös terveyden osalta.

9. keikka jalokivi korut:

Gig -jalokivikorut

Jalokivi on valmistettu kivien ja maan kaivamisesta. Se on valmistettu kivistä ja mineraaleista löytyvästä kauneudesta. Jalokivestä valmistetaan erilaisia ​​kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja muita koruja. Voit käyttää sitä helposti koruissasi ja näyttää hyvältä houkuttelevan jalokiven päällä.

Luonnollisia jalokivirenkaita löytyy harvoin, ja yksi niistä voi olla aarre. Luettelossa korostetaan kaikki tosiasiat, joiden avulla voit erottaa luonnolliset ja keinotekoiset. Joten käy ne läpi ja osta se, joka kiehtoo sinua eniten.