9 parasta Surya -jooga -asanaa ja edut

Surya -jooga; tunnetaan myös nimellä Auringon tervehdykset, on eräs hathajooga, joka käyttää 12 eri asentoa kehomme rikastamiseen. Suryaa tai aurinkoa on palvottu tuhansia vuosia. Surya -jooga imee periaatteen palvoa aurinkoa ja kanavoida sen energiaa kehosi kautta. Jokainen auringon tervehdys alkaa ja päättyy kädet ristissä lähellä sydäntä. Tämä ei ole pelkkä sattuma, vaan hyvin harkittu käytäntö, jossa Energian Herraa palvotaan ja hänen energiansa kulkevat läpi meidän. Jokaiselle asennolle on annettu nimi; mantra, joka täytyy laulaa yhdessä hengityksen säätelemisen kanssa. Seuraavassa artikkelissa mainitaan tapoja saavuttaa poseja sekä terveyshyötyjä.

Parhaat Surya -jooga -asanat ja edut

Surya -jooga -asanojen edut:

1. Pysyvä pose:

Ensimmäinen asento on osoitus Suryan palvonnasta. Seisot jalat auki. Rentoudu hartiat. Taita kätesi Namasteksi. Sulje silmäsi. Hengitä syvään ja laula Om Mitraya Namahaa, kun teet tämän asennon.

2. Taivutus taaksepäin:

Seuraavaa asentoa varten nosta kädet hitaasti ylös ja taivuta taaksepäin. Ojenna kädet täysillä ja rentoudu. Jalkojen tulee pysyä tukevasti maassa eikä liikkua. Hengitä syvään ja laula Om Khagaya Namahaa. Tämä asento auttaa parantamaan kehon tasapainoa, parantaa ruoansulatusta ja venyttää myös selkää ja jalkojen lihaksia.

3. Taivutus alas:

Kolmas asento edellyttää, että taivutat eteenpäin ja kosketat maata. Pidä jalat tukevasti maassa ja laita pää käsivarsien väliin. Kallista selkääsi samalla kun hengität syvään ja jatka laulamista. Tämä lisää verenkiertoa, sävyttää kehoasi ja stimuloi imukudosta.

4. Auringonlaskua tarkasteltaessa:

Tätä asentoa varten sinun on asetettava toinen jalka taakse ja toinen jalka eteen kämmenet tukevasti maahan. Pidä kädet täysin suorina ja hengitä syvään, kun katselet aurinkoa. Laula Om Bhanuvae Namahaa hitaasti. Tämä asento lisää joustavuuttasi, rentouttaa aistejasi ja sävyttää myös ruoansulatuskanavaa. Sinun on tehtävä tämä vaihe hitaasti, jotta et vahingoita itseäsi.

5. Push up Like Pose:

Seuraavaa asentoa varten sinun on oltava lankkuasennossa. Sinun täytyy tuoda molemmat jalat taakse ja nostaa vartalo lattialta. Varmista, että kaksi kättäsi ovat edessä ja tukevat kehon painoa punnitusasennossa. Hengitä syvään ja hengitä samalla kun laulat Om Ravi Namahaa. Tämä asento poistaa kaiken jännityksen ja kehon kivun, erityisesti niska -alueen. Se antaa myös voimaa käsivarsilihaksillesi.

6. Laskeminen:

Jos haluat laskea alas, sinun on laskettava kehosi alas kyynärpäät ylöspäin. Selän on oltava kaareva ja kämmenet on asetettava tukevasti maahan. Polvet tulee laskea alas ja pidättäytyä hengityksestäsi ja laulaa Om Pushnae Namaha. Tämä harjoittelee selkälihaksia ja vahvistaa käsivartta ja rannetta.

7. Katse ylöspäin:

Ylöspäin suuntautunut asento on vieressä, jossa lasket vyötärösi ja nostat kehon yläosaa. Jatka hengittämistä hitaasti pitäen kädet suorina. Laula Om Hiranya Gharbhaya Namaha. Tämä auttaa stimuloimaan selkärangan hermoja.

8. Käänteinen V -asento:

Käänteisessä V -asennossa nostat lantiosi ylös pääsi lattialla. Silmien tulee olla napaasi ja jalkasi tasaiset ja tukevasti maassa. Hengitä ja laula Om Marichiye Namahaa. Tämä vahvistaa sydäntäsi ja poistaa olkapään jännityksen.

9. Poseiden toistaminen:

Pystysuoran V -asennon jälkeen sinun on toistettava neljäs asento ja laulettava Om Adityaya Namaha. Tämän jälkeen toista kolmas vaihe ja laula Om SavitreNamaha. Toista toinen vaihe sen jälkeen ja laula Om Arkaya Namaha. Tämän jälkeen sinun pitäisi lopettaa ensimmäinen askel Om Bhaskaraya Namahan laulamisella ja olla kädet ristissä tervehdyksessä auringolle.

Nämä olivat menetelmiä Yoga Suryan suorittamiseksi ja harjoittamiseksi tarkasti. Jos sisällytät nämä asanat jokapäiväiseen rutiiniisi, olet varmasti saavuttamassa kehollesi ja mielellesi halutut tulokset. Surya-jooga on erityinen, koska se ei vie aikaa, ja kun olet oppinut asennot, voit tehdä kaiken itse kotona. Jos tämä artikkeli oli sinulle hyödyllinen, kirjoita palautetta kommentteihin ja jaa se ystäville, jotka hyötyvät Surya Yogasta.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Kuinka kauan kukin asento tulisi järjestää Surya -joogassa?

Kukin asento on pidettävä vähintään 5 täydellistä hengitystä (sisään ja ulos). Jos harjoittelet joogaa laihdutusetujen saamiseksi, voit pitää asentoasi kaksi hengitystä ja päästää irti, ja laihdutusjooga on tehtävä nopeasti. Voit myös kokeilla muunnelmia siten, että kolme ensimmäistä kierrosta ovat hitaita ja seuraavat nopeatempoisia.

2. Kuinka monta kertaa minun pitäisi tehdä Surya -joogaa?

Alussa sinun on aloitettava hitaasti. Aloita tekemällä 3 sarjaa, siirry viikon kuluttua viiteen ja niin edelleen. On tärkeää, ettet väsytä itseäsi, koska Surya -jooga on tarkoitettu enemmän rentoutumiseen. Lisäksi sinun on varmistettava, ettet ylitä rajojasi, koska se johtaa loukkaantumiseen.

3. Milloin minun pitäisi harjoittaa Surya -joogaa??

Sinun pitäisi harjoitella Surya Joogaa ensimmäisenä aamulla. On suositeltavaa tehdä se tyhjään vatsaan, mutta hedelmien ja veden kulutus on ok. Harjoittele sitä nousevan auringon kanssa ja todista kehosi ja saavuta tuloksia, jotka parantavat hyvinvointiasi.