10+ Näyttelijä Vidya Balanin kaunis ulkonäkö Sareessa

Elämme aikaa, jolloin ihonäytöksiä pidetään hyväksyttävinä ja jopa pakollisina elokuvanäyttelijöille! Yksi taiteilija, joka rikkoi näitä normeja ja päätti johtaa pakettiaan, on Vidya Balan. Vidya rakastaa kokeilla ulkonäköään ruudulla ja tekee kaikkensa oikeuttaakseen luonteensa. Mutta näytön ulkopuolella näemme intialaisia ​​naisia ​​”Susheel” ja “Sundar”, jotka ilmentävät säädyllisyyttä ja naisellista kauneutta. Lähes kaikissa suurissa tapahtumissa urheilet todennäköisesti Vidya Balania sareessa, erityisesti niitä, jotka on suunnitellut hänen suosikki bengali -suunnittelija Sabyasachi! Tässä artikkelissa tutkimme joitain hänen parhaista saree -ulkonäöstään tietyn ajanjakson aikana!

Kaunis Vidya Balan Sareessa kuvilla:

Katso kuvia bollywood -näyttelijä Viday balan -valokuvista Sareessa.

1. Vidya Balan Häät Saree:

Vidya Balan Häät Saree

Kun uutiset Vidya Balanin häästä Siddharth Roy Kapurin kanssa saavuttivat tiedotusvälineiden korvat, kaikki olivat hämmästyneitä nähdessään hänet yksinkertaisessa hääsarjassa. Punainen Sabyasachi-silkkisaree oli kaikkea muuta kuin ylhäältä. Vidya valitsi hillityn ilmeen yhdistämällä saree perinteisiin kulta-asusteisiin ja punaiseen vermillion-koristettuun otsaan.

2. Vidya Balan Saree Backless:

Vidya Balan Saree Backless

Jos olet aina kuvitellut Vidya Balanin olevan tylsää, katso tämä kuva Vidya Saree -luettelosta, jossa hän todistaa meidät kaikki vääräksi. Näyttelijä paljastaa aistillisen puolensa tällä valkoisella saree- ja punaisella selkätöllä puserolla. Hänen bengali -geeninsä ovat melko havaittavissa tässä kuvassa, kun hänen ihonsa loistaa kirkkaasti. Tarvitseeko meidän sanoa enemmän?

3. Vidya Balan Green Saree:

Vidya Balan Green Saree

Vidya Balan näyttää aivan loistavalta tässä upeassa vihreässä sareessa. Hän käytti sitä yhden mainostilaisuutensa aikana ja sai paljon ihailua valinnastaan. Saree oli tyylikkäästi suunniteltu kultaa ja vihreää, joka täydentää hänen hehkuvaa ihoa. Hänen miljoonan dollarin hymynsä on jotain, josta emme vain pääse yli pian!

4. Vidya Balan Keltainen Saree:

Vidya Balan Keltainen Saree

Tämän keltaisen sareen kirkkaus lähes sekoittuu hänen kiiltävään ihoonsa. Vidya näyttää diivalta tässä ihanassa luomuksessa. Keltaisessa sareessa on kauniit hopeakirjonnat rajoilla, joita korostetaan mustalla. Musta pusero tarjosi oikean ottelun tälle upealle sareelle. Vai niin! Nuo tappajan silmät!

5. Vidya Balan Sabyasachi Saree:

Vidya Balan Sabyasachi Sareessa

Monien tapahtumien, kuten Cannesin, aikana, joissa muut näyttelijät yrittävät kovasti kiinnittää huomiota, Vidya kulkee luottavaisesti tässä yksinkertaisessa, mutta tyylikkäässä Sabyasachi -saree -sarjassa. Vidya näyttää säteilevältä kuin koskaan tässä kuparinvärisessä sareessa, jossa hän pelaa sitä turvallisesti, mutta ei tylsää! Näyttelijä yhdisti sen punaruskean puseron ja koordinoidun kytkimen kanssa, jättäen yleisön avoimesti leuat!

6. Suunnittelijan kuluminen:

Designer Wear

Kuten monet muutkin universumin elementit, jotka putoavat paikoilleen, Vidya Balan ja hänen tiiminsä sareen kanssa tekevät samoin. Vidya on aina ollut etnisen kulumisen fani, ja siksi tässä Sabyasachi -sareessa Vidya näytti varsin tyylikkäältä ja siro. Saree on pääasiassa mustaa, ja suurin osa siitä, ja pallun saree näyttää melko kiiltävän metallisen sävyn.

7. Red Sareessa:

Punaisessa Sareessa

Mitä tulee Vidyaan, hän on urheilullinen kuin aina, mutta täällä muualla kuin kupliva persoonallisuutensa, yksi muu asia, joka houkuttelee katseitamme, on tulinen vermillion punainen saree, kirkkaassa popping -värissä. Saree on tavallinen näyte siitä, kuinka kauneutta voidaan kuvata ilman koristeita. Mausteen lisäämiseksi lisätään kuitenkin pieni kultainen reunus.

8. Etninen kulta Silk Saree:

Etninen kulta Silk Saree

Musta on yksi nuorentavista väreistä, jotka yksinkertaisesti olisivat kauneimpia ja sulautuisivat todellakin vaaleamman sävyn sävyyn. Nyt vielä yksi tehokkaimmista väreistä, jotka sopivat yhteen mustan kanssa, on yllättävä kulta, ja Vidya käyttää aitoa etelä -intialaista silkkimustaa ja kultaista kanjeevaram -kangasta saadakseen etsimään iltaa.

9. Valkoinen kukka Saree:

Valkoinen kukka Saree

Jopa Vidyalla on päiviä, jolloin hän päätti luopua hiukan ja jatkaa päivittäistä ulkoasuaan ja onnistui silti näyttämään kauniilta. Vidya on aina ollut henkilö, joka voi kantaa itsensä todella hyvin, ja myös täällä hän tekee niin mustalla valkoisella crape sareella. Kukkakuviot korostavat mustaa puseroa.

10. Paljetti Net Saree:

Paljetti Net Saree

Täällä tässä saree, Vidya päätti uskaltaa sifonki violetti sävy, rikas ja kuvioitu. Saree on todella kaunis teos, jolla on aidoin Rajasthani -paljettikuvioinen muotoilu rajalla. Vidya itse häikäisi kuin miljoona tähteä upealla hohtavalla mustalla puserollaan.

11. Sifonki Embroiled Saree:

Sifonki Embroiled Saree

Tämä Vidya Balan saree -näkymä on valmistettu kolmionmuotoisesta vaaleansinisestä glitter -patchworksista, koko saree kermassa ja sifonissa näytti erittäin upealta. Saree sopii yksinkertaiseen tilaisuuteen, kuten vierailu sukulaisen talossa tai Vidya lehdistötilaisuudessa.

12. Kerma ja musta Saree:

Kerma ja musta Saree

Jälleen kerran näemme Vidyan näissä tappavissa yhdistelmissä, mustissa ja kultaisissa, ja siksi näemme jälleen kerran, kuinka kaunis hän näyttää. Saree on alun perin muotoiltu mustaksi kultaisilla koristeilla kaikkialla, kun taas kahden värin pehmeämpi puoli, alaston kulta muodostaa sareen pohjan.

13. Broderin suunnittelema tavallinen Saree:

Broderin suunnittelema tavallinen Saree

Aivan kuten Intian lipun kolmivärit, raja Vidjan sareelle georgette -urheilussa, paras kolmesta väristä kukkakuviokuviossa. Rajaa pitkin kulkeva kultainen vuori ja sitten tietysti valkoinen saree.

14. Pink Partywear Saree:

Vaaleanpunainen juhlamekko Saree

Jälleen kerran Vidya onnistuu vetämään tämän voimakkaasti jalokivillä kimaltelevan suunnittelijakappaleen. Kimalteleva paljettiraja tukee voimakkaasti purppura -vaaleanpunaista sareea. Vidya kantoi tätä asua suurella arvolla tavalla, jolla hän peitti saree. Hänen siisti puseronsa vie hänet seuraavalle tasolle!

Vidya Balan Sareen muotoiluvinkit:

Voit ottaa vinkkejä suosikkinäyttelijältäsi noudattamalla näitä asiantuntija -tyylivinkkejä:

  • Vidyan salainen tyyli -mantra on pitää se yksinkertaisena ja kauniina!
  • Hän ei usko raskaisiin lisävarusteisiin. Sen sijaan suositellaan kaulakorua tai korvakoruja.
  • Hänen kirkas, rohkea punainen Bindi on katkottua kaikella ulkonäöltään. Älä unohda sitä!
  • Vidya rakastaa myös kantaa sopivia kytkimiä ja kukkaroita sareesiensa kanssa. Ne lisäävät paljon yleistä vetovoimaa
  • Voit olla hieman rohkea puseroidesi kanssa valitsemalla selkätön tai leveä kaula
  • Hiusten jättäminen auki saa sinut näyttämään vaivattomasti tyylikkäältä.

Vidya Balan on yksi harvoista intialaisista naisten kuvakkeista, jotka ovat elvyttäneet ja määrittäneet uudelleen sareen kauneuden. Hän on jatkuvasti vakuuttanut Sareesista jopa maailmanlaajuisilla alustoilla ja on pysynyt intialaisuuden symbolina. Innostuneena saamaan syövyttävää kritiikkiä ylipainosta tai vaatekaapin pitämisestä yksitoikkoisena, Vidya on hyväksynyt sen armosta, mutta on edelleen oma itsensä. Jos haluat kertoa meille suosikkivideosi Vidya Balanin uusimmista saree -valokuvista, kirjoita meille kommenttikenttään!