11 Kaunis tamilinäyttelijä Sareessa

Tamilinäyttelijä! Kaikki te tiedätte, että tamilinäyttelijä käyttää yleensä sareesia, mutta nykyään tyylimuutokset, joissa länsimaisella kulttuurilla on tärkeä rooli. Suurin osa näyttelijöistä käyttää mieluummin länsimaisia ​​mekkoja, kuten farkkuja, shortseja jne. Tässä kirjoituksessa olen kuitenkin tutkinut luettelon 11 parhaasta tamilinäyttelijästä saree.

Tamilinäyttelijä Saree:-

1. Manchu Lakshmi kirkkaassa vaaleanpunaisessa Saree:

tamilinäyttelijä saree

Laxmi Manchu käyttää vaaleanpunaista sareea, johon kuuluu kultainen reunus, joka on yhdistetty kontrastivihreisiin hihattomiin raaka -silkkipuseroihin. Tämän puseron on suunnitellut shilpa reddy.

2. Vithika Sheru Half Saree:

tamilinäyttelijä sarissa2

Hän näyttää upealta bhargavi kunamin puoliksi sareessa. Malli ja näyttelijä Vithika Sheru ovat läsnä ”mahabalipuram” -elokuvateatterissa ja pukeutuvat punaiseen puoliksi sareeen, jonka on suunnitellut bhargavi kunam. Hänellä on punainen puoliksi saree, jolla on kultapainatus ja kultareunus, on punainen dupatta, joka on yhdistetty kyynärpääpituisiin hihoihin, joissa on kullanvärinen kirjailtu pusero.

[Katso lisää: Tamilinäyttelijäkuvat]

3. Anchal In Blue Saree:

tamilinäyttelijä saree3

Tamilinäyttelijä anchal näyttää niin upealta tässä läpinäkyvässä sinisessä sareessa. Tässä sareessa on verkkokangas, jossa on kultainen kirjonta kaikkialla sareeä lukuun ottamatta. Raja on tasainen. Hänellä on yllään tavallinen silkkihihaton pusero.

4. Aksha morsiamen Saree:

tamilinäyttelijä saree4

hänellä on punaista Chennain silkkiä morsiamen saree. Tämä kanjeevaram -silkkisaree on syvänpunainen ja kullanvärinen, ja siinä on kultainen zari -raja, tämä saree on yhdistetty vihreään silkkisuunnittelupuseroon. Tämän puseron on suunnitellut Kavitha Gutta ja hän on Golden Threadsin morsiamen putiikeista.

5. Punarnavi vaaleanpunaisessa Lahnga Sareessa:

tamilinäyttelijä saree5

Tamilinäyttelijä Punarnavi Bhupalam näyttää vilkkaalta mustavalkoiselta lahnga sareelta. Tämä saree kattaa tavallisen vaaleanpunaisen pallun, jossa on kukkareunus, vaaleanpunainen voni yhdistettynä oranssiin kyynärpään hihat puseroon, johon kuuluu brodeerattu kukkakuvio.

6. Regina Cassandra mustassa netissä Saree:

tamilinäyttelijä saree6

Hän esiintyi tulevan elokuvansa “Ra Ra Krishnayya” äänitoiminnassa mustana fancygeorgette saree, johon kuuluu paljeteita. Tämän sareen kanssa hän käyttää mustaa spagettihihnapaitaa.

7. Ashwini Half Saree:

tamilinäyttelijä saree7

Tämä tamilinäyttelijä Ashwini käyttää puoliksi sareea, jonka on suunnitellut Trisha Trends. Hän käveli rampilla papukaijavihreällä ja sitruunankeltaisella, joka on kaksivärinen puoliksi saree, Amritha Mishra. Kaikki Trisha -trendit paljastavat sen kauppasarjan, joka on kaksoiskaupunkien poikki.

8. Shraddha Das Blue Designer Saree:

tamilinäyttelijä saree8

Näyttelijä Shraddha näyttää upealta ja silmiinpistävältä tässä sinisessä ja kultaisessa suunnittelijasaarissa. Tämä saree koostuu sifonkista, joka on niin mukava käyttää ja myös helppo verhoilla. Lisäksi pusero on hihaton kuin myös suunnittelija.

9. Sanjana Red Saree:

tamilinäyttelijä saree9

Tamilinäyttelijä sanjana näyttää punaisessa kirjailussa lehenga saree -yrityksessä kultareunan seurassa, sisältää myös sinisen verkkokalvon kullalla ja punaisella reunuksella, hopeiset paljetteja reunat vastaavat korkean kaulan täydellisillä hihoilla syvät paljetit työpusero.

10 Keerthi Blue Designer Half Saree:

Keerthi Blue Designer Half Saree

Hän näyttää ikivihreältä kuten aina. Se paljastaa, että olet loistava yhdessä elinvoimaisen auran kanssa. Tämä on sinivihreän taiteen silkki zari -kudottu saree. Hänellä on päällä pusero.

11. Priyamani Marronissa ja Golden Pure Silk Saree:

tamilinäyttelijä saree11

Hän näyttää kauniilta ohuessa kanchipuram -silkkisareessa, joka on kudottu zarissa. Anna pois Maroon sekä Golden. Synkronoi ommeltu Pure Handloom Kanchipuram Silk -pusero Maroonissa.