Keerthi Suresh Sareessa – Näkymättömiä ja lumoavia kuvia

Keerthi Suresh on korttelin uusi näyttelijä, joka ottaa Tamil- ja Telegu -elokuvateollisuuden myrskyn. Kaiken elokuvamenestyksensä lisäksi hän näyttää myös hämmästyttävän kauniilta, kun hänellä on myös sarees. Söpöjen kasvojensa ja rennon tyylinsä ansiosta Keerthi Suresh setissä saree keskittyy lähinnä perinteisiin silkkisareereihin, joissa on kauniit helmikorut, kuten kaulakorut ja korvakorut. Saree-Keerthi Suresh käyttää myös enimmäkseen puolihihaisia ​​toppipuseroita kirkkaissa väreissä ja pitää hiuksensa löysänä tai kiristettynä pullaan. Hän haluaa myös käyttää punaista tai beigenväristä huulipunaa, mikä antaa hänelle hillityn ilmeen.

Keerthi Sureshin uusin kokoelma Sareessa kuvilla:

Tässä ovat Keerthin parhaat mallit sarikuvissa.

1. Keerthi Suresh Half Sareessa:

Keerthi Suresh Half Sareessa

Etsitkö parasta puoliksi saree -muotoilua? Katso Keerthi Suresh saree -kuvista ja saat varmasti yhden itsellesi. Saree on suunniteltu silkillä ja keltaisella verkkomateriaalilla. Jotta puoli saree olisi tarttuva ulkonäkö, sille annetaan kirjonta koko kappaleessa. Raskas kirjailtu pusero lisää sareen mahtavaa ulkonäköä. Paras häät, tämä saree voi myös lisätä lumoavaa ulkoasua festivaalien aikana.

2. Keerthi Suresh Silk Sareessa:

Keerthi Suresh Silk Sareessä

Haluatko hienostuneen mutta houkuttelevan morsiuspuvun? Kokeile tätä Keerthi Sureshia silkkisarissa. Saree on valmistettu puhtaasta silkkimateriaalista ja suunniteltu Kanchipuram -suunnittelulla erityisesti morsiamet. Saree saa vihreän värin lehdillä, kun taas pallu on monivärisiä raitoja, joissa on leveä kultainen reunus, joka on muotoiltu pienillä malleilla. Saree on morsiamen ensisijainen valinta, samoin kuin se suoritetaan myös tärkeille festivaaleille.

3. Keerthi Suresh Pink Saree:

Keerthi Suresh Pink Saree

Haluatko näyttää mahdollisimman yksinkertaiselta? Kokeile tätä Keerthi Sureshin vaaleanpunaista saria saadaksesi alkeellisen ulkonäön. Puuvillamateriaalista suunniteltu saree saa sileän tekstuurin. Ainoa asia, joka lisätään sareeen, on paksu kultainen reunus. Koko saree on tavallinen yhdessä kultaisen reunan kanssa, joka on paras tyylikkääseen ulkonäköön. Koska saree on valmistettu puuvillasta, se on paras pienille tapahtumille, festivaaleille tai tilaisuuksiin kesäisin.

Katso lisää: Kajal Agarwal Saree

4. Keerthi Suresh Red Sareessa:

Keerthi Suresh Red Sareessa

Oletko hullu tulosteista ja etsit yksinkertaista suunnittelijakappaletta kaikkien näiden yhdistelmien kanssa? Katso tämä Keerthi Suresh saree, joka varmasti täyttää kaikki tarpeesi. Saree on valmistettu sifonkimateriaalista ja punainen ja valkoinen väri. Sareen patliin annetaan punaisia ​​ja valkoisia ruututulosteita, kun taas pallu on täysin punainen ja siinä on valkoisia kiviä. Täydellinen suunnittelija, tämä saree sopii parhaiten juhlavaatteisiin ja muihin pieniin tapahtumiin.

5. Keerthi Suresh Saree Rajini Muruganissa:

Keerthi Suresh Saree Rajini Muruganissa

Sitten tämä saree tulee varmasti olemaan luettelossasi. Saree on valmistettu silkkimateriaalista ja suunniteltu sinisellä värillä. Jälleen saree on varustettu myös karkealla kultaisella reunalla. Täydellinen cinched-ulkoasuun missä tahansa tilanteessa, tämä saree on suosittu festivaaleille tai ennen häitä.

6. Keerthy Suresh Saree Mahanatissa:

Keerthy Suresh Saree Mahanatissa

Rakastatko yllään kevyitä ja houkuttelevia sareesia? Entä tämä Keerthi Suresh saree Mahanatissa? Kevyt, tämä saree on valmistettu sifonkimateriaalista. Jälleen, jotta se olisi ihana, saree saa kukkakuvioita, jotka ovat suuria. Se antaa parhaan kuviollisen ilmeen samanlaisen kuvion pienellä painetulla puserolla. Luonnonvalkoinen väri antaa sille eulogisen ilmeen. Olipa kyse henkilökohtaisista tai yritystapahtumista, tämä saree voidaan helposti toteuttaa juhliin myös viehättävän ulkonäön vuoksi.

7. Keerthi Suresh Green Sareessa:

Keerthi Suresh Green Sareessa

Etsitkö sopivaa väriyhdistelmää parhaalle sareelle? Kokeile tätä Keerthi Sureshia vihreässä sareessa. Saree saa vaaleanvihreän ja punaisen yhdistelmän, mikä tekee siitä ihastuttavamman. Jos koko saree on vihreä, pallu ja reunus ovat punaisia ​​ja pieniä hienoja tulosteita kullalla. Silkki saree saa myös raskaan puseron, mikä lisää sareen merkitystä. Tämä silkki -saree sopii parhaiten häihin, festivaaleille tai tärkeisiin pooja -tilaisuuksiin.

8. Keerthi Suresh Kerala Sareessa:

Keerthi Suresh Kerala Sareessa

Haluatko antaa ulkoasullesi perinteisen ilmeen? Oletko tarkistanut tämän Keerthi Sureshin Kerala sareessa? Tämä puuvillamateriaalista valmistettu hieno saree on suunniteltu pitäen mielessä Keralan perinteet. Tavalliselle sareelle annetaan pisteviiva, jonka keskellä on kultainen, ja reunalle annetaan kultainen pitsi. Tämä Kerala -saree voidaan suorittaa perinteiseen ulkoasuun festivaaleilla ja erityistilaisuuksissa ja tapoissa.

9. Keerthi Suresh keltaisessa Saree:

Keerthi Suresh keltaisessa Sareessa

Sifonki sarees on ollut paras säännölliseen käyttöön. Ja tämä on paras mukava saree Keerthi Sureshin joukossa saree -kuvissa. Sifonki saree saa tavallisen keltaisen tekstuurin, jossa on kukkakuvioita. Jälleen koko saree saa kukkarajoitetun reunan, jossa on samanlainen pusero. Pienet valkoiset, vihreät ja punaiset kukkakuviot tekevät sareesta kiehtovan. Tämä on paras saree säännölliseen kulumiseen tai jopa retkiin tai pieniin tapahtumiin tai juhliin.

10. Keerthi Suresh Golden Sareessa:

Keerthi Suresh Golden Sareessa

Haluatko pukeutua myös miellyttävään ja couturier -vaatteeseen? Katso vain tätä kehittäjää Keerthi Sureshia kultaisessa sareessa ja tulet varmasti lankeamaan siihen. Koko saree on kullanvärinen ilman reunuksia tai muita kirjontoja. Hieno saree sisältää pieniä tulosteita kultaisella kohokuvioinnilla. Saree antaa ylellisen ilmeen, jossa on hienosti kirjailtu pusero. Paras häävaatteisiin, saree lasketaan myös morsiamen kulumiseen. Se sopii parhaiten myös erityisiin festivaaleihin tai tilaisuuksiin.

Ihmisille, jotka etsivät suunnittelijatapahtumaa tilaisuuksiinsa, saree -Keerthi Suresh -kuvat ovat paras paikka etsiä uusimpia malleja. Ne eivät ainoastaan ​​sisällä kehittyneitä malleja, vaan myös antavat perinteisen ilmeen ulkonäköösi. Käy vain läpi kaikki elokuvat ja olisit saatavilla laajan valikoiman sareesia joka tilanteeseen tai säännölliseen käyttöön. Keerthi Suresh saree on siis laajalti haettu kuva eri hakukoneissa mallien tai vastaavien mallien kaappaamiseksi markkinoilla. Joten, mitä muotoilua aiot lisätä kokoelmaasi Keerthi Suresh -malliston innoittamana?