Sonam Kapoor Saree – Tyylikäs ja trendikäs perinteinen ulkonäkö

Muotiviikkojen ramppikävelyistä B-kaupungin “it” -tyttöksi, tähti ja jälkeläiset kuuluisalle Anil Kapoorille ovat nyt vakiinnuttaneet asemansa glitzin ja glamourin kuningattarena. Laaja valikoima Sonam, yksi kauneimmista ja joustavimmista näyttelijöistä, osaa työskennellä vaatekaapissaan oikealla tavalla, ja siksi, kun voimme kuolata tämän diivan punaisen maton kokoonpanoja, voit luottaa häneen hämmästyttämään tyylikkäitä ja trendikkäitä perinteitä näyttää. Kun sanomme perinteisen, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on saree ja siksi tässä on luettelo kaikista ajoista, jolloin Sonam sai meidät rakastumaan häneen.

Kaunis Sonam Kapoor Ahuja Sareessa kuvilla:

Jos olet Sonam Kapoorin tyylitajun fani, tämä artikkeli ei petä sinua. Tutustu Sonamin uusimpiin saree-kuviin saadaksesi selville Sonamin vaivattoman muodin ja hänen ideansa!

1. Sonam Kapoor Blue Saree:

Sonam Kapoor Blue Saree

Sonam Kapoor on jokaisen suunnittelijan unelmamalli! Eräässä tapahtumassaan Cannesissa Sonam hämmästytti kaikkia tällä sinisellä ja mustalla sulalla langalla saree -luomuksella. Se oli melko rohkea valinta, kun otetaan huomioon, kuinka haastava asu voi olla. Mutta voiko hän koskaan mennä pieleen? Ei tietenkään! Hän voitti kaikkien sydämen futuristisella saree -valinnallaan, mikä teki siitä yhden parhaista Sonam Kapoor -saree -malleista tähän mennessä!

2. Sonam Kapoor Saree -puku:

Sonam Kapoor Saree -puku

Saree-puku-trendin noustessa B-kaupungissa Sonam Kapoor varmisti, ettei hän jää jälkeen! Hän kuitenkin lisäsi allekirjoitustyylinsä tähän limenvihreään saree -pukuun glammingilla koko ulkoasun. Yksinkertainen pusero muutettiin surrealistisen näköiseksi asuksi, jossa oli pitsiä ja elastaania ja muodosti erittäin tyylikäs korsettityyppinen pusero.

3. Sonam Kapoor Purple Saree:

Sonam Kapoor Purple Saree

Sonam hurmasi kaikki tullessaan maailman ulkopuoliseen violettiin saree-mekkoon! Hän näytti kaatuneelta nymfiltä esteettisesti suunnitellussa viitassaan, joka muistutti perhosen siipiä! Hänen tyylinsä oli niin vaivaton ja kiitollinen, ettemme voi lopettaa tämän kauneuden huijaamista! Anna hänelle vain siivet ja hän lentää; anna hänelle mekko ja hän muuttuu trendiksi!

4. Sonam Kapoor Green Saree:

Sonam Kapoor Green Saree

Sonam näyttää unelta tässä kukka -painetussa sareessa. Tämä oh-niin-kesäinen sifonki saree mintunvihreässä on yksi Sonamin suosikki ulkoasuistamme. Saree on käytännöllinen jokapäiväiseen käyttöön, mutta samalla trendikäs. Hän päätti pitää puseron retrohenkisessä puff-hihassa vauvan vaaleanpunaisessa puserossa. Hyväksymme täysin tämän ilmeen emmekä välitä varastamasta sitä hänen asustaan!

5. Sonam Kapoor Silk Saree:

Sonam Kapoor Silk Saree

Jopa klassinen Kanjeevaram saa Sonamin Midas -kosketuksen! Kauneus näytti taivaalliselta tässä kullan ja hopean saree puhtaassa silkissä. Kuten aina, hän rikkoi sääntöjä peittämällä sen eri tyyliin, yhdistettynä takkityyliseen puseroon. Hänen raskas choker-setti ja tyylikäs kampaus ovat hyvin verrattavissa hänen makuunsa ja tietysti hänen koskaan kuolevaan hymyynsä!

6. Sonam Kapoor -takki Saree:

Sonam Kapoor -takki Saree

Kantalainen Cannesissa Sonam on kääntänyt jokaisen pään tässä eteerisessä Jacket -saree -sarjassa. Hän näytti suoraan kreikkalaisesta elokuvasta vintage-inspiroidussa asussaan. Hänen takki on suunniteltu kultaisella langalla, kun taas saree pidetään kermanvalkoisessa pitsissä. Hän ei valinnut muita lisävarusteita kuin Polkin ylisuuri nenärengas ja siivekäs eyeliner. Peukkua tähän ulkonäköön!

7. Aloittelijoille:

Aluksi

Tämä muotiguru, jolla on hyvät tiedot pukeutumisesta alkukantaan ja oikeaan tilaan, on hämmästyttänyt meitä vuosien varrella upeilla tarinoillaan, ja tässä aloitamme matkan joihinkin fantastisimmista ulkonäöistä, jotka hän antoi meille. Aloittaaksesi matkan täällä on tämä yksinkertainen kermanvärinen luumu saree, jossa on yksityiskohtaiset puolipyöreät kehon zari-taidekuviot. Kirjonta sivuraiteilla sareen varrella näyttää erittäin upealta.

8. Pelkkä kehon taide:

Pelkkä kehon taide

Ulkonäöltään näyttää siltä, ​​että hänellä on ollut hyvä aika valita täydellinen pukeutumisensa, joka muistuttaa yksinkertaisia ​​pitsi-taideteoksia mustalla iholla, mutta itse asiassa hänen kehonsa peittää paperi-ohut kerros sifonkikangasta. Saree on erittäin sopiva ja trendikäs, ja siinä on vintage -kosketus yhdistettynä kukka- ja viiniköynnösten kanssa. Täyshihainen musta pusero vain parantaa ulkonäköä.

9. Valkoinen enkeli:

Valkoinen enkeli

Ensimmäinen maininta koskee kaunista valkoista pitsi puseroa ja sitten tietysti illan tähti enkelin valkoinen saree, jossa on täydellisyys. Sareella on selvä kuvio upeista rei’itetyistä neliönmuotoisista kuvista pienellä kultaisella kierteisellä yksityiskohdalla. Siellä on myös kaunis pitsi täynnä työtä.

10. Määritelty ainutlaatuisuus:

Ainutlaatuisuus määritelty

Voit aina luottaa Sonamiin, joka piristää koko ulkoasua ja onnistuu silti toteuttamaan sen ammattimaisella viimeistelyllä. Saree on todellakin ihana pala sinänsä, jossa on värin parhaat puolet, lämmin punainen muodostaa puvun perusvärin. Saree ei todellakaan ole ainutlaatuinen punaisen ja mustan tappavan yhdistelmän takia, vaan siihen piirrettyjen ainutlaatuisten kellokuvioiden vuoksi.

11. Retro Chic:

Retro Chic

Täydelliseksi cocktail -illaksi voit aina ottaa vihjeen Sonamilta, joka myös sinun kaltaisesi uskoo, että mitä tahansa voi tapahtua, kun sekoitamme vanhan ajan polkat uusiin päivän tapahtumiin. Saree on yksinkertainen valkoisena ja satiinina, ja suuret ol -polkat leviävät sareen yli upealla tavalla. Saree itsessään on mahtava valikoima ainutlaatuisella puserolla.

12. Millennium -värit:

Millennium -värit

Sateenkaaren tavoin Sonam yötaivaalla näytti upealta, sisältäen niin paljon kirkkaita värejä itsessään ja säilyttäen samalla upean tasapainon kaikkien niiden välillä. Loppua kohti saree on täynnä pieniä polkoja, kun taas pääasiassa sareen pallu on värillinen ja nuori.

13. Pehmeä korallipinkki:

Pehmeä Coral Pink

Jälleen kerran Sonam hämmästyttää meitä kaikkia upealla korallivärisellä vaaleanpunaisella net saree -laitteella. Saree on raikas ja makea ja samalla lausuntokappale. Kun siihen on piirretty kaunis kukkakuvio, saree on todella lumoava.

14. Hieno vihreä:

Hieno vihreä

Jos kuviollinen pusero ei pyörittele sinua, selkeä limenvihreä tylsä ​​neon saree yksinkertaisesti tekisi. Saree on suunnannäyttäjä ja samaan aikaan tarpeeton bling, mikä tekee siitä maailmanluokan sopimuksen.

15. Happening Red:

Tapahtuva punainen

Sonam pyyhkäisi kirjaimellisesti kaikki jaloistaan ​​tässä kauniissa kokonaisuudessa. Hän näytti säteilevältä kuningatar -asussaan, jonka hän kantoi pois paljon armoa ja eleganssia. Ruoste-oranssi saree on koristeltu raskailla Polki- ja Kundan-koruilla. Rakastamme hänen kauniita kasvojaan enemmän kuin itse asua.

Sonam Kapoor Saree -muotoiluvinkit:

Voit nyt näyttää ramppivalmiilta kuin Sonam seuraamalla näitä asiantuntijamme vinkkejä:

  • Sonam uskoo kokeiluun. Joten älä vapise ulos mukavuusalueeltasi
  • Leiki väreillä. Ei ole sääntöjä, jotka vastaavat sävyjäsi.
  • Valitse paljon kerrospukeutumista asussasi.
  • Takit, viitat, vyöt ovat kuuma suosikki tämän kauneuden kanssa
  • Pidä meikki asusi mukaan. Raskas asu sopii minimaaliseen meikkiin ja päinvastoin.
  • Suunnittele puserosi eri tyyleillä luodaksesi kokonaan uuden ilmeen samalla saree -tekniikalla.

Nämä ovat joitakin suosikeistamme Sonam Kapoor in Saree. Tämä nainen hämmästyttää edelleen maailmaa rohkeilla valinnoillaan. Yhteistyössä luotetun suunnittelija -sisarensa Rhea Kapoorin kanssa Sonam tekee vaikuttavia muotiliikkeitä kaikkialle. Itse asiassa enemmän kuin näyttelijäsuorituksensa, hänet tunnetaan loistavasta muotitunnelmasta ja pelin muuttavista asuistaan. Jos rakastat muuta Aishan tytön ulkoasua, kerro siitä meille kommenteissa!