12 suosittua Lady Gagan kampausta, jotka houkuttelevat ulkoasua

Lady Gagan kampaukset ja hiusmuutokset! Näyttelijästä laulamiseen ja laulun kirjoittamiseen Lady Gaga on merkittävä nimi amerikkalaisessa viihdeteollisuudessa. Lahjojensa lisäksi ulkonäkö, ulkonäkö ja ainutlaatuiset muotiasetukset hämmästyttävät usein yleisöä ja faneja. Hänellä on selkeitä valintoja, ja voit ymmärtää, jos näet Lady Gagan kampauksia!

12 parasta Lady Gagan kampausta hauskaa ja muotia varten:

Vaaleista harmaisiin metallisiin hiuksiin ja klassisista vintage -lookeista raskaisiin villiin muutoksiin hän on kokeillut niitä kaikkia. Olemme innoissamme voidessamme jakaa muutamia Lady Gagan aliarvostusten ja kampausten suosituimpia ja trendikkäimpiä ulkoasuja. Aloitetaan.

1. Metallinen kampaus aaltoilla:

lady gagan aliarvostus 2021

Tämä rohkea ja erityisen villi Lady Gagan ulkonäkö asenteineen ja ilmeineen on tappaja. Rakastamme tätä pitkää hiusten pituutta, jossa on aaltoja ja kiharoita. Lady Gaga, joka tunnetaan pääasiassa ainutlaatuisesta ulkonäöstään ja erittäin kokeellisista mauistaan, ei koskaan petä meitä näyttämässä uusia tyylilauseita kovin usein. Tämä nykyaikainen ilme hänestä valokuvauksen aikana on melkoinen hitti.

2. Vihreä Bob:

lady gaga lyhyet kampaukset

Bobin leikkaus ei välttämättä ole viimeaikainen trendi. No, myönnämme sen, mutta tämä kiertyneet vihreät hiukset, joissa on bob, on epäilemättä jännittävä ja uusi alalla. Pastellinvihreät hiukset kiinnittävät paljon huomiota, ja tiheä bob -ulkonäkö ja suuret hiukset todella sopivat hänen kasvojensa piirteisiin ja persoonallisuuteen. Rakastamme tätä Lady Gagassa!

3. Vintage Show:

lady gaga pitkät hiukset

Hei, nyt olet jo ymmärtänyt, kuinka Lady Gaga ei koskaan luopuisi kokeilemasta jotain uutta. Voitko koskaan kuvitella yhdistäväni vintage -käpristyneen kampauksen hiusten väriin? No, hän teki sen! Tämä kampaus koskee erityisesti kaupunkia samasta asiasta – sen täydellinen sekoitus vintagea ja klassista ulkonäköä sekä moderni kierretty tyyli.

4. Söpö keula:

lady gaga -jousen kampaus

Ei, jousi ei ole erilainen kappale; se on rakennettu itse hiuksista! Eikö olekin hämmästyttävää, kuinka pitkät hiukset voidaan muotoilla saavuttaakseen näin upeita elementtejä hiuksissa? Hiukset ovat äärimmäisen pitkät (ilmeisesti peruukki Gagalle), urheilulliset silmienkehykset edessä, kun taas hiusten yläosaa käytetään keulan rakentamiseen pään yläpuolelle.

5. Laaja Bob:

Lady Gaga Bob

Gaga näyttää hiusten tilavuuden tässä upeassa bob -leikkauksessa. Tämä kampaus on muotoiltu aivan kuten yksinkertainen bob -leikkaus, joka tehdään levittämällä ylimääräistä volyymia lisäävää voidetta, jotta saadaan aikaan runsas vaikutus.

6. Merirosvo Bob:

Lady gaga bob hiukset

Mietitkö miksi kutsua sitä merirosvobobiksi? No, vain sen yksinkertaisen tosiasian vuoksi, että yksi hänen silmistään on tehty näkymättömäksi. Tämä bob leikkaus kampauksen urheilu hiukset, jotka ovat täysin suoraan vailla aaltoja tai kiharat. Edessä olevien hiusten pituus vaihtelee silmien korkeudesta oikealla leukan pituuteen vasemmalla. Tämä hiusten pituuden siirtyminen edestä kattaa vasemman silmän.

7. Klassinen liioiteltu italia:

Lady gagan uusi hiustyyli

Tämä kampaus antaa italialaisen kampauksen yleisen tunnelman. Kaiken kaikkiaan hiustenleikkaus on lyhyt, mutta edestä olevat hiuslangat ovat keskipitkät. Näillä keskipitkillä säikeillä on tärkeä rooli tämän klassisen ilmeen saavuttamisessa. Vaikka loput hiukset harjataan tasaisesti päähän, pitkät säikeet on muotoiltu valtavien aaltojen muodossa, jotka pyyhkäisevät otsan alueelta toiselle. Se peittää myös melkein otsan muodostaen siten sivulle pyyhkäiset aaltoilevat otsatukka!

8.Ainutlaatuinen vihreä:

Lady gagan lyhyt kampaus

Toinen hänen kokeistaan ​​lyhyillä hiuksilla, joka on täydellinen menestys! Hiusvärin ainutlaatuisuus erottuu näistä hiuksista. Jopa tyyli, jossa hiukset koostuvat, antaa vaikutelman, että hän on pukeutunut hattuun päähänsä. Tämä on erittäin ammattimainen kampaus, ammattimainen siinä mielessä, että sitä on vaikea muotoilla, mutta lopputulos on ilmeisesti mahtava.

9. Korkea poni:

lady gaga poninhäntä

Tässä tapauksessa poninhäntä sijaitsee vielä kauempana normaalin korkealla olevan ponin yläpuolella. Hiukset harjataan ensin takaisin ja sitotaan sitten kiinni. Erittäin huolellista hoitoa vältetään harjaamalla hiuksia taaksepäin, jotta tämä kampaus näyttää hämärältä. Lisäksi jopa hiukset poninhäntässä näyttävät sotkuisilta.

10. Painovoimaa uhmaavat hiukset:

lady gaga painovoimaa uhmaavat hiukset

Ihmeellistä eikö? Tämän kampauksen tekemiseen on kulunut paljon aikaa. Kaikki hänen hiuksensa ovat kirjaimellisesti uhmaa painovoimaa tässä tapauksessa ja seisovat pystyasennossa kertyneenä päänsä päällä. Hiukset, vaikka ne ovat väärennettyjä (on peruukki), näyttävät loistavalta ja näyttävät ammattimaisen kampaajan työn, joka on luonut mestariteoksen täällä.

11. Kirkas keltainen:

Elävät keltaiset hiukset lady gaga

Hiusten väri ei ole täysin keltainen, mutta se muuttuu vähitellen vaaleasta keltaiseksi. Kuvasta käy selvästi ilmi, että hänellä on tässä tapauksessa peruukki. Kirkas ja eloisa hiusväri lisää vaaleampaa ihoa ja saa hänet näyttämään entistä kirkkaammalta ja kauniimmalta. Myös hiukset eivät ole täysin suoria, mutta niissä on joitain aaltoja.

12. Mustavalkoiset pullat:

lady gagan hiuspullot valkoiset ja mustat

Vaikka useimmille Lady Gagan kampauksille on ominaista peruukit, tätä kampausta voidaan kutsua tai luokitella erän merkittävimmäksi. Tämä kampaus kuvaa Gagan hiuksia kahdessa eri värissä – mustana ja valkoisena. Pään osa, jossa on mustat hiukset, on muotoiltu mustaksi pullaksi, kun taas pään toisella puolella olevat hiukset on muotoiltu valkoiseksi pullaksi. Molemmat pullat vierekkäin katsottuna herättävät suurempaa kiinnostusta näiden värien välisen kontrastin vuoksi.

Toivomme, että nautit lukemisesta näistä uusimmista ja suosituimmista Lady Gagan kampauksista ja hiustenleikkauksista. Rakastamme heitä kaikkia, emmekä voi valita yhtä suosikkia. Onko sinulla hänen suosikki- ja paras kampauksensa? Jos olet, kerro meille, mistä pidät eniten!