Kim K -kampaukset: 12 suosittua Kim Kardashianin punosta ja poninhäntä

Siitä lähtien, kun ”Keeping up with the Kardashians” esitettiin televisio -ohjelmassa, Kardashian -sisaret ovat saaneet suurta suosiota ja fanien seuraa. Kim Kardashian on yksi heistä, joka on tunnettu seuralainen, liikenaiset, muotikuvake ja tuottaja. Kim Kardashianin kampaus on eniten keskusteltu aihe hänen asujensa ja muodinsa ulkonäön lisäksi. Meitä inspiroi useimmiten kerta toisensa jälkeen se, miten Kim ylpeilee parhaasta versiosta itsestään niin usein.

12 erilaista Kim Kardashianin lyhyttä ja pitkää kampausta 2021:

Tänään olemme täällä tutkiaksemme suosituimpia ja halutuimpia Kim Kardashianin kampauksia ja hiustenleikkauksia, jotka ovat kehittyneet hyvin muotialalla maailmanlaajuisesti.

1. Tyylikäs, pitkä punos:

Tyylikäs, pitkä punos

Olisit järkyttynyt tietäessäsi, että jopa suosikkimme Kim Kardashian rakastaa kokeiluja ja houkuttelevia punoksia. Tässä on todiste. Tämä pitkä ärtyisä ja erittäin tyylikäs, ohut punos hiuksista toimi erittäin hyvin niin kuumalla asulla viime jouluna. Kim ylpeili ylpeänä tyylillään niin saumattomasti, emmekä voi saada siitä tarpeeksemme. Mitä mieltä olet tästä viimeisimmästä?

2. Bob Haircut:

Bobin hiustenleikkaus

Kim Kardashian ei ole poissuljettu maailmanlaajuisesta bob haircut -trendistä, joka kulkee tänä vuonna. Kuten monet muut julkkikset, jopa Kim rakastaa lyhythiuksistensa hohtamista, ja tämä rohkea ja älykäs kuva on meille täydellinen todiste. Asenne, älykkyys ja upea ulkonäkö tupakoivalla kuumalla tyylillä eivät voi olla niin vaivattomasti muut julkkikset kuin oma Kim!

3. Punaiset kohokohdat Hiukset:

Punainen korostaa hiuksia

Kim jopa rakastaa kokeilla hiusten väriä ja ulkonäköä, ja nämä punaiset hiukset korostavat punaisella puvulla ovat vain kuolleita. Hän näyttää henkeäsalpaavalta ja erittäin modernilta tässä lyhyessä kerroksessa, punaisella värillä. Hän julkaisi tämän kuvan kampauksestaan ​​itse sosiaalisen median tililleen, ja valokuva on tullut erittäin suosittu heti. Rakastatko sinäkin sitä?

4. Puoliksi ylös Puoliksi alas:

kim kardashian puoliksi puoliksi alas

Tämä on luultavasti kaunein Kimin pukeutuneista puoliksi tehdyistä kampauksista. Se näyttää täyttävältä ja myös kauniilta. Hiukset on jaettu etu- ja takaosaan. Etuosa on jaettu keskelle selkeällä jakolinjalla, kun taas takana olevat hiukset on osittain sidottu ja osittain irti. Edessä olevat hiukset päästetään myös irti, ja ne peittävät osan hänen poskiluistaan, jolloin hänen pitkät kasvonsa saavat kauniin osuuden.

5. Etutangot:

Kim kardashian otsatukka kampauksen

Älykkäästi muotoiltu, otsatukka edessä kattaa lähes koko otsansa, mikä luo illuusion symmetrisemmästä kasvomuodosta. Otsatukka on kaunis kehystys, joka siirtää huomion silmiin. Loput hiukset jätetään hartioille, samalla kun he näyttävät loistavia aaltoja, jotka korostavat hänen leukansa.

6. Sivu pyyhkäisi otsatukka:

Kim Kardashianin parhaat kampaukset

Mikään muu hänen kampauksensa ei ole yhtä asianmukainen kuin tämä hänen paksujen ja suurten hiustensa näyttämiseksi. Hiukset vain vievät jättimäisiä alueita päänsä päälle ja hehkuvat itseään. Sivulla pyyhkäistyt otsatukka on erinomainen tehtävässään antaa pitkänomaisille kasvoille illuusio kauniimmasta soikeasta. Hänen hartioitaan alas virtaavilla hiuksilla on huomattavaa volyymia ja ne korostavat ja kehystävät leukaluun ja poskipäät.

7. Pompadour:

Kim k kampaukset

Yleinen pompadour -kampaus, se houkuttelee äänenvoimakkuutta ylhäällä pitäen samalla tyylikkään ilmeen sivuilla ja pään takaosassa. Hiukset harjataan takaisin ja puhalletaan samanaikaisesti, jotta ne saavat hienon, tyylikkään mutta rypistyneen ilmeen.

8. Korkea pulla:

Kim kardashianin kampauksen kampaukset

Vaikka hänellä on pitkänomainen kasvojen rakenne, hänen kasvoillaan on ainutlaatuinen ominaisuus. Yleensä pitkänomaisille kasvotyypeille on ominaista suuri otsa. Silti hänen kasvojensa piirteet ovat jakautuneet tasaisesti, joten hänellä on otsa, joka ei ole liian suuri eikä liian pieni. Tästä syystä hän voi melko helposti harrastaa tällaisia ​​kampauksia kuin tämä vedetty pulla. Siinä on tiukasti vedetyt hiukset, jotka sitten sidotaan suureen korkeaan pullaan. Tämän kampauksen yleisilme on kiillotettu, siisti ja ammattimainen.

9. Korkea poninhäntä:

Kim K korkea poninhäntä

Ei niin kiillotettu poninhäntä, mutta varmasti kaunis! Tämä poninhäntä -kampaus on muotoiltu harjaamalla hiukset takaisin ja sitomalla ne yksinkertaisesti poninhäntäyn. Yksi tämän kampauksen sanoista on, että et aina tarvitse hienoja kampauksia ja leikkauksia näyttääksesi kauniilta, joskus vanha on kultaa!

10. Kiillotettu matala poni:

Kim k matala poninhäntä

Hiusvoiteen levittäminen on äärimmäisen välttämätöntä tämän erittäin kiillotetun ilmeen saavuttamiseksi. Hiukset on harjattu tasaisesti päätä vasten niin, että ne melkein siluettivat niiden muodon ja sidotaan takaisin matalan poninhäntämallin muodossa, joka roikkuu kaulan vieressä.

11. Harjattu selkä Mohawk:

Kim k mohawk -leikkaus

Eikö tämä kampaus näytä sivulta Mohawkilta? No, Mohawk, mutta ei ehdottomasti yksi. Hiusten leikkaamista ei tässä tapauksessa tarvita; vain muotoilulla on väliä! Oikein muotoiltu voit saavuttaa tämän ilmeen ilman ylimääräistä vaivaa ja näyttää melko funkyilta!

12. Tyylikäs takaharja:

Kardashian kampaukset

Jälleen yksi Kimin leikkautuneista hiuksista tekee, mutta tässä hiuksia ei ole sidottu matalaan poniin tai korkeaan pullaan, vaan ne päästetään irti valumaan alas hartioiden alapuolelle. Tämä on yksi niistä yksinkertaisista hiustyyleistä, jotka vaativat minimaalista muotoilua ja tuottavat maksimaalisen vaikutuksen yleisöön!

Toivomme, että rakastat näitä uusimpia ja trendikkäimpiä Kim Kardashianin kampauksia ja leikkauksia aivan kuten mekin. Emme voi päästä niistä yli, ja Kimin suosio ja ikoninen muodin ilme epäilemättä hallitsevat muotimaailmaa pitkään. Hänen kokeellinen, rohkea, älykäs ja hieno ulkonäkö on aina tyylikäs.