Kuinka tehdä yksinkertainen kakku?

Syntymäpäivä ei ole koskaan täydellinen ilman kakkua, ja tämän päivän artikkelissa annamme sinulle käytännön kokemuksen siitä, kuinka juhlia syntymäpäivää hieman henkilökohtaisemmalla kosketuksella. Yleensä syntymäpäivien aikana tilataan usein kakkuja henkilökohtaisista kaupoista, mutta tällä kertaa miksi ei anna rakkaalle henkilökohtaisempaa kosketusta. Kakun valmistusprosessi on todellakin helppo, jos työskentelet oikeiden ainesosien kanssa. Itse asiassa loistavalla kakkujen valmistustaidollasi miksi kakkujen pitäisi rajoittua vain syntymäpäiväjuhliin ja häihin? Kakkuja voi käyttää iltaisin kupillisen teetä. Kakut voivat olla aamupalan jälkeinen aavikko ja kakut voivat olla harrastus. Joka tapauksessa kakkupalan nauttiminen joka kerta ei tarvitse olla juoksua kauppaan puolestasi.

Kuinka tehdä yksinkertainen kakku

Ota materiaalit oikein:

Perusasiat, joita kakkuun tarvitaan, ovat jauhot ja munat. Leivinjauhe on jälleen yksi ainesosa, jolla on tärkeä rooli kakun valmistuksessa, samoin kuin maito ja maitojauhe. Myös sokeria ja suolaa tarvitaan. Nyt jokaisella kakulla on lievä maku, ja voit itse päättää, kumpaa makua käytät parhaiten. Hieman etikkaa voidaan pitää käsillä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Voi on luettelosi viimeinen ainesosa ja jos valitset yksinkertaisen kakun, sinulla on kaikki tarvitsemasi ainekset ajan kuluessa.

Muuten tarvitset voipaperia, jota voi ostaa mistä tahansa lähikaupasta, oikean muotoisen pannun ja taikinasekoittajan, ehkä puulusikan.

Aloita toiminta:

Ensimmäinen vaihe kakun valmistuksessa on sekoittaa olennaiset ainekset keskenään. Kaada kulhoon puolitoista kupillista jauhoja ja yksi kuppi vettä ja kaksi munaa. Lisää nyt yksi kuppi sokeria ja puoli teelusikallista lusikallista suolaa. Siihen pudota yksi ruokalusikallinen leivinjauhetta ja yksi kuppi maitojauhetta. Pidä myös yksi kuppi maitoa käsillä, joka tulee kaataa kahden tai kolmen kuutioisen voin kanssa. 100 grammaa voita tarvitaan.

Nyt kun kaikki nämä on kaadettu kulhoon, sekoita ne kunnolla puulusikalla. Tätä me kutsumme taikinaksi, ja usein on saatavana erityisiä taikinasekoittajia tai kakkusekoittajia, jotka auttavat sinua kiinnittämään taikinan oikein. Sinun on varmistettava, että taikina on sekoitettu kunnolla, jotta vältät aineiden kasaantumisen. Sileä ja hieno sakeus tulee säilyttää, jotta kakku voidaan arvioida tehokkaasti. Jos kyseessä on munaton kakku, poista muna yhtälöstä ja jatka loput.

Taikinan sekoittamisen puolivälissä lisää yksi teelusikallinen kasviöljyä ja makuja, jotka voivat olla vaniljatankoa tai jauhetta tai nestettä. Jos kyseessä on suklaa, lisää kaakaojauhe vaniljan kanssa ja sekoita se uudelleen.

Leivontaistunto:

Ota nyt kakun leivinpannu esiin ja voitele ja jauhota se hyvin. Näin kakku tarttuu vuoan pohjalle, joten voit leipoa sen leivonnan lopussa pois vuoasta. Usein rasvaa pannu ja peitä sitten sisäpuoli seinien kanssa voipaperilla. Kaada nyt tasainen koostumus pannulle. Siivilöi se tasaamaan seos.

Tätä ennen voit tarvittaessa lämmittää uunin. Tämä käynnistää prosessin. Käännä uuni 350 asteeseen viideksi minuutiksi ja lisää sitten kakku.

Jatka nyt paistamista 350 F lämpötilassa seuraavan puolen tunnin ajan, ja siihen mennessä näet kakun kuohkeuttavan ja saavan sakeuden.

Ota kakku esiin ja käännä sitten pannu ympäri, jotta se liukuu koristelevylle.