12 parasta ja uusinta kampausta Silk Sareelle kuvilla

Yllään silkkiä saree ja mietit, miten erottua parhaasi joukosta? Ei ole väliä, millaisia ​​asuja käytät, ja se riippuu myös siitä, kuinka parhaiten voit muotoilla itsesi edustavaksi. Siksi tässä on joitain tyylikkäitä silkkisaree -alkuun. Nämä ovat huipputrendejä, jotka voivat mennä erittäin hyvin ja sekoittua silkkikankaan kanssa muotoillessaan. Ne saavat sinut erottumaan tavallisista rutiinipäivistä ja voivat näyttää sinusta upealta ja ihanalta. Nämä silkki saree -kampaukset ovat sekoitus sekä yksinkertaisia ​​tyylejä, söpömpiä että erittäin hienostuneita raskaita tyylejä. Voit helposti valita luettelosta sen, mitä haluat parhaiten kokeilla. Kokeile niitä, ja näytät varmasti myös kauniilta ja ainutlaatuiselta.

Top 12 yksinkertaista kampausta Pattu Sareelle vuonna 2021:

Täällä keräämme sinulle 12 parasta kampausta, joissa on silkkiä saree -tyylejä. Nämä ovat erittäin trendikkäitä, tyylikkäitä, suosittuja ja saavat sinut tuntemaan itsesi prinsessaksi. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja näistä tyyleistä.

1. Turvonnut hiukset jättävät:

Silk Sareen kampaukset

Tämä ainutlaatuinen ja tyylikäs ulkonäkö on melko helppo saavuttaa. Täällä hiukset turpoavat sivuttain kruunun alueelta. Sitten hiukset harjataan hyvin sen jälkeen, kun puff on kiinnitetty bobby -nastoilla ja pehmeät kiharat tai aallot syntyvät. Jäljelle jääneet hiukset harjataan hyvin, jotta ne eivät sotkeudu. Tämä on melko helppo tyyli saavuttaa ja on yksi suosituimmista silkki saree -vastaanottotyyleistä.

 • Paras kokeiltava kausi: Talvi on hyvä aika kokeilla tätä tyyliä.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä tyyliä 30 -vuotiaiden naisten näyttämään parhaalta.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä häävastaanotossa ja vastaavissa yötapahtumissa näyttääksesi hyvältä.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvojen muoto: Naiset, joilla on soikeat ja timanttiset kasvot kaikilla hiustyypeillä, voivat kokeilla tätä tyyliä.

2. Tyylikäs pulla kukkien kanssa:

Etelä -Intian kampaukset Silk Sareelle

Tämä on yksi suosituimmista yksinkertaisista hiustyypeistämme silkki sareelle. Tässä sinun tarvitsee vain tehdä tämä tyyli yksinkertaisen pullakaivon tekemiseksi. Tee hiuksista keskiosa ja harjaa ne huolellisesti. Tee sitten tiukka pulla ja ympäröi kukkia ympäri parantaaksesi pullaa paremmin. Suojaa nämä kaikki hyvin. Tämä on melko helppo saavuttaa, erittäin naisellinen ja myös erittäin trendikäs. Se saa sinut näyttämään upealta.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä tyyliä 20–30 -vuotiaille naisille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on paras aika kokeilla tätä kampausta.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä perhejuhlien tai festivaalin aikana.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvomuoto: Ne, joilla on kaikki kasvot ja suorat hiukset, voivat kokeilla tätä tyyliä.

3. löysä punottu tyyli hiusten lisävarusteilla:

Löysä punottu malli hiustarvikkeilla

Tämä morsiamen kampaus silkkiä saree on melko tyylikäs ja tyylikäs, eikö olekin? Tällaiset tyylit parantavat ulkonäköäsi ja näyttävät upeilta ja upeilta. Tämä ei ole vaikeaa; sinun tarvitsee vain irrottaa punos alusta alkaen ja sitoa hiukset. Anna pienten hiusten lähellä korvia pudota trendin vuoksi. Lisää sitten hiustarvikkeet, kuten kukat, kuten kuvassa näkyy punoksen välissä. Tämä on niin yksinkertainen kuin se voi olla, mutta silti erittäin tyylikäs

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä tyyliä 20 -luvun lopun naiselle.
 • Paras kokeiltava kausi: Jokainen kausi on hyvä kokeilla tätä kampausta.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä kampausta vain häätapahtumien aikana.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvomuoto: Pitkät hiukset, joissa on soikeat kasvot, voivat kokeilla tätä tyyliä.

4. Kihara kampaus Silk Saree:

Kihara kampaus Silk Sareelle

Jos sinulla on kiharat hiukset ja et tiedä miten hallita parhaiten silkkiä saree -muotoilua, tämä on paras vaihtoehto sinulle. Tämä etelä -intialainen kampaus silkkiä sareesille on myös helpoin tehdä ja hallita. Ensinnäkin, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi tämän kampauksen, on irrottaa hiukset hyvin ja harjata ne ympäri. Anna sitten kiharat vain parantaa ja jätä se näyttämään hyvältä

 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä tyyliä illallistapahtumissa tai juhlissa.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä tyyliä, jos olet 30–40 -vuotias nainen.
 • Paras kokeiltava kausi: Monsoon ja talvi ovat erinomainen aika kokeilla tätä.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvomuoto: Naiset, joilla on kiharat hiukset ja kaikki kasvotyypit, voivat kokeilla tätä tyyliä.

5. Tyylikäs ja tyylikäs kampa Silk Sareelle:

Tyylikäs ja tyylikäs kampa Silk Sareelle

Tämä on yksi parhaista kampauksista silkki sareesille. Tämä tyyli ei ole helppo tehdä ja vaatii ammattilaisen apua tämän lopputuloksen saamiseksi. Hiusten tulee olla käpristyneitä ja pyöritettävä keskellä, jotta tämä tyyli saadaan. Lisää hiustarvikkeita tai kukkia haluamallasi tavalla ja haluamallasi tavalla lopussa. Tällaista tyyliä rakastavat naiset, jotka eivät halua saada yksinkertaista muodonmuutosta, mutta haluavat keskittyä trendikkäimpään ulkonäköön

 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä tyyliä vain talvella.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Parikymppiset naiset voivat näyttää parhaalta täällä.
 • Täydellinen tilaisuus: Naiset voivat kokeilla tätä tyyliä hääjuhlien tai raskaiden tilaisuuksien aikana.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvojen muoto: Soikea ja neliömäinen nainen, jolla on kaikki hiustyypit, voi kokeilla tätä tyyliä.

6. Pitkät hiukset, perinteinen Saree:

Pitkät hiukset, perinteinen Saree

Tämä on yksi helpoista ja suosituimmista kampauksistamme pattu sareelle. Jos sinulla on pitkät hiukset ja ylpeitä ylpeillä pitkistä hiuksista, tämä tyyli sopii sinulle täydellisesti. Täällä tarvitset hyvää hiustenhoitoa, jotta hiukset näyttävät hyviltä ja kiiltäviltä. Harjaa hiukset vain sivuttain ja jätä kaikki auki. Anna hiusten pudota yhdelle olalle edestä. Kokeile tätä, ja se tuskin vie aikaa.

 • Paras kokeiltava kausi: Talvi on paras aika saada tämä tyyli parhaimmillaan.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä tyyli sopii hyvin perinteisiin tapahtumiin tai festivaaleille.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä tyyliä minkä tahansa ikäryhmän naisille ennen 40 -vuotiaita.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvomuoto: Naiset, joilla on kaikki kasvot ja pitkät hiukset, voivat kokeilla tätä tyyliä.

7. Irrallinen hiuspulla modernille nuorelle naiselle:

Irtotukkainen pulla modernille nuorelle naiselle

Tämä on toinen paras vastaanotto kampaus silkki saree. Tämä tyyli on vain löysä pulla, joka on tehty kauniisti sopimaan perinteiseen sareeen. Sinun tarvitsee vain harjata hiukset sivulle ja pitää löysä pulla lopussa. Kiinnitä se hyvin. Näin tämä tyyli tehdään. Voit jatkaa ja lisätä hiusasusteita, jotka parantavat ulkonäköäsi ja tyyliäsi toiveidesi mukaan. Kokeile sitä, etkä tule koskaan katumaan tätä.

 • Paras kausi kokeiltavaksi: Kesä on paras aika kokeilla tätä tyyliä.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä hääjuhlissa ja juhlissa.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: 20- ja 30 -luvun alun naiset voivat näyttää hyvältä tässä tyylissä.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvojen muoto: Ne, joilla on soikeat ja timanttiset kasvot ja kaikki aaltoilevat tai suorat hiukset, voivat kokeilla tätä tyyliä.

8. Kihara hiusten silkki Saree:

Kihara kampa Silk Sareelle

Tämä on seuraava suosikki morsiamen kampaus silkki saree meille. Jos haluat jotain, joka näyttää yksinkertaiselta ja söpöltä eikä paljon raskasta muotoilua, tämä on hyvä mennä. Tämä tyyli näyttää yksinkertaiselta eikä vie paljon aikaa. Jos sinulla on kauniit hiukset keskipitkillä hiuksilla muotoilua varten, tämä on hyvä valinta kokeilla. Näytät myös hurjalta, upealta ja suorapuheiselta.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: 20 -vuotiaat voivat näyttää hyvältä tässä tyylissä.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä tyyliä talvella ja monsuuneissa parhaimmillaan.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä tyyliä hääjuhlien ja tapahtumien aikana.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvojen muoto: Naiset, joilla on soikeat ja suorakulmaiset kasvot, voivat kokeilla tätä tyyliä minkä tahansa hiustyypin kanssa.

9. Yksinkertainen tyyli upeilla lisävarusteilla:

Yksinkertainen tyyli upeilla lisävarusteilla

Ei ole mitään muuta kuin lisätä erilaisia ​​hiustarvikkeita ja muotoilumenetelmiä ulkonäön parantamiseksi. Voit myös luoda yksinkertaisen ja helpon ilmeen haluamallasi tavalla ja yrittää lisätä ulkonäköä muotoilutarvikkeiden avulla. Tämä on yksi tällainen menetelmä. Täällä tämä etelä -intialainen kampaus silkkiä saree on yleinen tekniikka sitoa hiusten osia molemmilta puolilta keskellä. Ulkonäkö on kuitenkin loistava, kun otetaan huomioon helmikoristellut koristeelliset hiustarvikkeet, jotka on pidetty hiusten kruunussa ja jotka lisäävät muotoilutapoja.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä 20 -vuotiaille naisille.
 • Paras kausi kokeiltavaksi: Mikä tahansa kausi on täysin hyvä kokeilla tätä tyyliä.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä tyyliä hääjuhliin tai tilaisuuksiin.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvojen muoto: Pyöreät ja soikeat kasvot kaikilla hiuksilla voivat kokeilla tätä tyyliä.

10. Suorista kampaus Silk Saree:

Suorista kampaus Silk Sareelle

Tämä on toinen paras kampaus silkki sareesille. Jos sinulla on hienot pitkät hiukset, joissa on suora rakenne, olet täydellinen sopimaan tämän kampauksen saamiseen. Sinun tarvitsee vain harjata hiukset hyvin ja saada suoristettu tunne hienoiksi hiuksiksi ja sitten jättää ne vapaiksi ja antaa hiusten pudota yhdelle olkapäälle tasaisesti. Tämä on erittäin helppo luoda ja se murskaa ulkonäön täysin eleganssilla ja tyylikkäillä tunnelmilla.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä 20 -vuotiaalle naiselle.
 • Paras kokeiltava kausi: Talvi on hyvä aika työskennellä tämän tyylin parissa.
 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tällaista tyyliä festivaaleilla tai perhejuhlilla.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvomuoto: Naiset, joilla on soikeat ja timanttiset kasvot ja suorat hiukset, voivat kokeilla tätä tyyliä.

11. Trendaavat hiukset ylös etniseen ilmeeseen:

Nousevat hiukset ylös Etninen ilme

Jos haluat kampauksia pattu sareelle trendikkäällä ulkonäöllä, tämä on yksi parhaista kampauksista, joita voit saavuttaa. Tämä on kuitenkin monimutkaista ja vaatii ammattilaisen apua. Täällä hiukset on tehty tyylikkäällä pääntiellä ja näyttävät täysin upeilta ja tyylikkäiltä. Tämän luominen vie aikaa. Lopputulos on kuitenkin varsin upea. Olemme täysin rakastuneita tähän ulkoasuun, ja luot sen varmasti uudelleen, kun olet kerran kokeillut sitä

 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä hääpäivän tapahtumissa.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä aika saada tämä ilme.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä 30–40 -vuotiaille naisille.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvomuoto: Käytä tätä tyyliä kaikille hiustyypeille ja pyöreille ja soikeille kasvoille.

12. Perinteinen pitkä punos etniseen ulkonäköön:

Perinteinen pitkä punos etniseen ulkonäköön

Mikään ei voi voittaa perinteistä pitkää punosta. Tämä yksinkertainen kampaus silkki sareelle on vain pitkät suorat hiukset, jotka on punottu hyvin ja hienosti. Tämä on ikivanha ilme, joka on kuitenkin täysin upea ja etninen. Tämä näyttää hämmästyttävältä naisilla, jotka rakastavat pitää sen yksinkertaisena ja perinteisenä ja näyttävät samalta. Kokeile sitä, ja tulet aina rakastamaan tätä ulkoasua.

 • Täydellinen tilaisuus: Käytä tätä perinteisissä tapahtumissa tai festivaaleilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Mikä tahansa kausi on täysin hyvä mennä tähän tyyliin.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä kaikenikäiselle naiselle, koska se on melko monipuolinen tyyli.
 • Sopiva hiustyyppi ja kasvojen muoto: Kaikki kasvot ja pitkät pitkät hiukset voivat kokeilla tätä tyyliä.

Lisävinkkejä:

Kun otetaan huomioon, että kampausten tulee tulla hyvällä ja hienolla tavalla sekoittamatta, hyvä hiustenhoito on edellytys upealle ja tyylikkäälle. Tässä muutamia vinkkejä.

 1. Älä koskaan pese hiuksia muotoilupäivänä. Se voi sotkea hiuksia, eikä se muutu haluamallasi tavalla.
 2. Levitä lopuksi hiuslakkaa, jos muotoilet hiuksesi. Näin varmistat, että hiuksesi pysyvät paikoillaan koko päivän
 3. Älä missaa hyvien eteeristen öljyjen, kuten kookosöljyn ja manteliöljyn levittämistä hiuksiin ja nauti hyvästä hieronnasta. Tämä kosteuttaa ja ravitsee hiuksia hyvin.
 4. Orgaaniset ja luonnolliset hiuspaketit ovat hyvä tapa edetä myös suojaamaan hiuksia vaurioilta ja ulkoiselta pölyltä ja epäpuhtauksilta.

Nämä silkki saree -luettelon kampaukset ovat suosituimpia ja tyylikkäitä. Nämä sopivat nykyajan nuorten naisten erilaisiin menetelmiin ja mieltymyksiin. Jos haluat perinteisen tai modernin ja tyylikkään, sinulla on kaikki. Voit helposti valita parhaan haluamasi tilaisuuden ja ikäryhmän mukaan ja kokeilla sitä. Palaat heihin uudelleen, kun otetaan huomioon tapa, jolla he muuttavat ulkonäköäsi ja saavat sinut näyttämään tyylikkäämmältä ja tyylikkäämmältä.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Sopiiko sotkuinen punos silkki Saree -kampauksiin?

V: Kyllä, täysin sotkuiset punokset voivat näyttää hyvältä jopa silkkisareissa kampauksina. Ne ovat myös täysin tyylikkäitä, tyylikkäitä ja ainutlaatuisia. Ne parantavat suuresti naisten ulkonäköä.

Q2. Sopivatko nämä silkki Saree -kampaukset 50 -vuotiaalle naiselle?

V: Kyllä, jopa yli 50 -vuotias nainen voi kokeilla joitain näistä määritetyistä kampauksista. Ne, kuten punokset ja pullot, sopivat hyvin kaiken ikäisille naisille, koska ne ovat varsin monipuolisia.

Q3. Onko ok tehdä kampausta joka päivä säännöllisesti?

V: Tämä riippuu haluamasi kampauksen luonteesta. Jos muotoilu on yksinkertaista eikä vaadi lämmitystyökaluja tai muotoilutyökaluja, ongelmaa ei ole. Jos kuitenkin valitset monimutkaisen kampauksen, sinun on huolehdittava hiuksistasi hyvin ja oltava hyvä hiusten rutiini.