15 parasta naisten suoraa kampausta vuodelle 2021

Vaikka hiusrakenteita on erilaisia, suorat hiukset ovat olleet monissa tapauksissa yleinen skenaario. Vaikka joillakin on luonnollisesti suorat hiukset, toisilla on kemiallisesti suoristetut hiukset tai muotoilutyökalut. Oli miten oli, silkkisen sileät hiukset ovat siunaus. Voit helposti hallita ja muotoilla hiuksia vaivattomasti, eikä sinun tarvitse murehtia tai työskennellä liian kovasti hyvännäköisyyden puolesta. Mutta noina päivinä haluat kokeilla ja kokeilla ulkonäköä, nämä suorat kampaukset tytöille voivat auttaa sinua.

Nämä sileät ja suorat kampaukset ja hiustenleikkaukset hakkeroivat tytöille ja naisille vaivattomasti ja antavat kiiltävän ja tyylikkään ilmeen ja ovat monipuolisia kokeilemaan ulkonäköä nopeasti. Tutustu ideoihimme siitä, kuinka voit parhaiten kokeilla suoria hiuksiasi, ja saat inspiraatiota aivan kuten me.

suorat kampaukset tytöille

18 Söpöä ja helppoa suoraa kampausta naisille:

Alla on 18 parasta yksinkertaista kampausta suorille hiuksille. Nämä ovat parhaita paksujen ja ohuiden suorien hiusten leikkauksia, joita henkilön tulisi kokeilla.

1. Aasian Fringed Look:

suorat kampaukset naisille

Tämä on etuleikkauksen linjalla. Niitä pidetään täällä epäsymmetrisenä vaakasuorassa muodossa, ja siksi ne ovat erittäin rento urheilulle, ja ne on myös helppo asettaa. Pullotetusta vedestä saatavaa suihketta voidaan käyttää tällaisten vaikutusten tekemiseen helposti hallittavassa muodossa. Nämä voivat olla juhlien urheilua, joka voi olla säännöllinen huoltotarve. Tämä on yksinkertaisimpia suoria aasialaisia ​​kampauksia.

 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä tyyliä parhaimmillaan talvella.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Naiset 20- ja 30 -luvun lopuilla sopivat tähän parhaiten.
 • Sopiva kasvomuoto: Käytä tätä tyyliä soikealla ja timanttisella kasvomuodolla.
 • Täydellinen tilaisuus ja asut: Käytä tätä pukeutumiseen juhliin tai cocktail -tapahtumiin.

2. Siirtynyt ulkonäkö:

suorat hiukset hiukset

Tämä suora kampausidea ei ole aivan uusi, mutta on kaunis ja söpö. Tässä tyylissä on sivutangot, jotka tekevät tästä trendikkään söpön ilmeen. Tämä naisellinen kampaus on myös melko helppo tehdä ja ylläpitää. Tarvitset vain pitkät hiukset ja tyylikkäät otsatukka, jotta tämä prinsessa näyttää ja tuntuu. Kokeile tätä, jos haluat tyylikkään ja naisellisen elegantin ilmeen.

 • Paras kokeiltava kausi: Mikä tahansa kausi on erinomainen mennä tänne.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä tyyliä vain 20 -vuotiaille naisille.
 • Sopiva kasvomuoto: Ne, joilla on mitä tahansa kasvotyyppiä, voivat kokeilla tätä täysin, koska se sopii kaikille.
 • Täydellinen tilaisuus ja asut: Käytä söpöjä mekkoja tai pitkiä kylpytakkeja juhliin ja tapahtumiin.

3. The Ramp Girl Look:

kampaukset suorille hiuksille naisille

Tämä on rampityylinen ulkoasu tytön suorasta kampauksesta, joka voidaan tehdä helposti joidenkin leikkeiden avulla. Jos pituus on pitkä, yläosaa voidaan siirtää taaksepäin ja leikata sitten joillakin bobby -nastoilla vaikutuksen luomiseksi etualueelle. Nämä ovat myös hyviä juhliin ja helppoja käyttää päivittäisissä korkeakouluissa tai lukioissa.

 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä tyyliä parhaiten monsuunien aikaan.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä, jos olet vain 30- ja 20 -vuotiaita.
 • Sopiva kasvomuoto: Jos sinulla on soikea ja timantti kasvot, tämä tyyli sopii sinulle parhaiten.
 • Sopivia tilaisuuksia ja asuja: Käytä tätä upeilla asuilla teemajuhliin tai festareihin korkeakouluissa.

4. Rocker Girl Look:

hiusten leikkaukset suorat hiukset naisille

Nämä suorat kampaukset naisille eivät ole tavallinen tyyli, jonka näemme. Tällä on varsin kiiltävä ja kiiltävä ilme. Tässä on hieno kiillotettu sivuponi harjaamalla hiuksia kohti otsaa, joka peittää otsan toisen puolen. Tämä on uusi trendi, mutta näyttää melko tyylikkäältä ja ärtyneeltä. Jos tykkäät kokeilla tyylejä, mitään tällaista ei ole. Nämä ovat hyviä myös funky -asujen kanssa.

 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä mennä tähän leikkaukseen.
 • Sopiva kasvomuoto: Kokeile tätä tyyliä haluamallasi kasvomuodolla.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Jos olet 30 -vuotias, tämä sopii sinulle täydellisesti.
 • Täydellinen tilaisuus ja asut: Naiset voivat käyttää tätä tyyliä kauniiden pitkien mekkojen tai hameiden kanssa tanssijuhlille.

5. Muodin ulkoasu:

kampaukset suorille hiuksille

Tässä ovat tytöille suunnatut juhlat. Jos haluat huippuluokan ja tyylikkään tyylikkään ulkonäön, joka on kuninkaallinen ja vintage, ei ole mitään sen kaltaista. Kokeile tätä tyyliä saadaksesi niin kiillotetun tunnelman ja modernin vaikutelman. Tämä näyttää hyvältä pidemmälle, jos olet muotialalla ja tapahtumissa, jotka näyttävät osuvilta ja voittavat yleisön tyylitajuisesti.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: 30 -vuotiaat naiset sopivat tähän parhaiten.
 • Sopiva kasvomuoto: Kokeile tätä tyyliä timantti- ja soikeille kasvoille.
 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä tyyliä parhaiten talvissa ja monsuuneissa.
 • Täydellinen tilaisuus ja asut: Käytä tätä tyyliä hienojen mekkojen tai kylpytakkien kanssa näyttääksesi hyvältä juhliin ja tapahtumiin.

6. Siirretyt karkeat karvat:

suora leikkaus tytöille

Tässä on toinen avoin suora kampaus tytöille; se on kuitenkin vähän huoltoa vaativa. Tämä tyyli näyttää melko ylhäältä, ja kovaa on helppo ylläpitää ja muotoilla. Tarvitset vain harjaamisen ja hiusten leikkaamisen tässä kerroksessa. Anna hiusten olla tuuhea, kuten kuvassa, ja saat automaattisesti trendikkään ilmeen.

 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä tyyliä vain talvella.
 • Sopiva kasvomuoto: Neliönmuotoiset, soikeat ja pyöreät kasvot ovat hyviä tänne.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Jos olet 20-luvun puolivälissä, tämä sopii sinulle täydellisesti.
 • Täydellinen tilaisuus ja asut: Käytä tätä collegejuhlissa ja tapahtumissa mekkojen tai hameiden kanssa.

7. Keskitetty pilkottu ilme:

tyttö suoria kampauksia

Tässä on muita suoria kampauksia tytöille. Tämä on hienonnettu ulkoasu, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Täällä tämä antaa kesän tunnelman ja pituutta voidaan helposti muuttaa toiveidesi mukaan. Tarvitset vain hyvää huoltoa, jotta saat hienot hiukset ja kiiltävän vaikutuksen. Kokeile tätä, jos haluat paikan päällä valmis ja helposti muotoiltavan ulkoasun päivittäiseen käyttöön.

 • Sopiva kasvomuoto: Mikä tahansa kasvomuoto voi käyttää tätä ulkoasua nopeasti.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: 20 -luvun alun nuori nainen voi harrastaa tätä tyyliä hyvin.
 • Paras kokeiltava kausi: Talvet ja kesät ovat hyvää aikaa ja aikaa harrastaa sitä.
 • Sopivia tilaisuuksia ja asuja: Käytä tätä rentoa länsimaista vaatetta college -aikoina ja ystävien kanssa.

8. Otsan peittävyys:

hiustenleikkaus suorille hiuksille

Nyt tulee lyhyet suorat kampaukset tytöille. Tämä tyyli, jonka näemme, on otsatukka, joka on söpö ja naisellinen. Tämä on tyyli nykyään ja vie tämän trendin ja tunnelmat alas. Eikö niin rohkea ja äänekäs ilme ?! Kokeile tätä, jos olet kokeellinen ulkonäössäsi, rakastat tyyliä rohkeasti ja tyylikkäästi. Ei mitään tällaista, jos olet muotiriippuvainen!

 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä tyyliä kesällä näyttääksesi hyvältä.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Naiset 20 -luvun lopulla sopivat hyvin tähän tyyliin.
 • Sopiva kasvomuoto: Ne, joilla on neliömäiset ja soikeat kasvot, sopivat tähän parhaiten.
 • Täydellinen tilaisuus ja asut: Naisten pitäisi käyttää tätä täysin tyylikkäässä länsimaisessa vaatteessa, jotta se näyttää hyvältä juhliin tai cocktail-tapahtumiin ja huipputilaisuuksiin.

9. Suora hapsutettu ilme:

kampaus suorille hiuksille

Nyt tulee toinen lyhyt suora kampaus tytöille. Tämä tyyli on vaivaton käyttää ja antaa vintage -tyylikkään ja älykkään ilmeen. Naiset, jotka rakastavat näyttää tyylikkäältä ja älykkäältä ja haluavat antaa hyvän ensivaikutelman, voivat kokeilla tätä tyyliä. Käytä tätä, jos olet yritys, koska se sopii sinulle parhaiten.

 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä parhaiten kaikkina vuodenaikoina, koska se on varsin monipuolinen.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä tyyliä naisille 20-40 -luvun lopulla, kuka tahansa.
 • Sopiva kasvomuoto: Ne, joilla on pyöreä, soikea ja timanttipinta, sopivat parhaiten tähän.
 • Sopivia tilaisuuksia ja asuja: Kokeile tätä tyyliä muodollisilla muodoilla, kuten bleisereillä ja hameilla, mennäksesi toimistokokouksiin ja tapahtumiin.

10. Yksinkertainen poni:

suorat kampaukset

Yksi parhaista ulkonäöstä tyylikkäille sileille hiuksille on poninhäntä. Se ei vain sovi hyvin hiusten ulkonäköön ja tekstuuriin, vaan on myös helppo hallita. Kun hiuksesi ovat hienompia, voit valita tämän tyylikkään ponin keräämään hiuksesi poniksi, mutta jättää pidemmät lukot eteen vapaiksi. Ponin käärimisen jälkeen pidemmät lukot ponin takana.

11. Looped Low Pulla:

suoristetut kampaukset

Tämä on täydellinen ulkoasu kaikkiin muodollisiin tapahtumiin, kun jokapäiväinen pulla tai poninhäntä on väsyttänyt sinua. Saadaksesi tämän ilmeen, aloita tasoittamalla hiuksesi ja keräämällä sitten etulukot ja sitomalla ne solmulla. Kiusaa loput hiukset lyhyessä ponissa ja kerää sitten loput hiukset alla ja sido uudelleen. Tällä kertaa silmukka edellinen poni ja tee sitten pulla alemmista hiuksista.

12. Uber -trendit:

söpöjä kampauksia suorille hiuksille

Niin kauan kuin puhumme tasoitetuista suorista hiuksista, voit aina valita uudemman ilmeen samat vanhat kampausvaihtoehdot. Tässä pään toinen puoli on ajeltu oikein, kun taas toisella on kaunis kiiltävä ja mehevä lukko. Tämä on suhteellisen uusi kampaus, mutta on saavuttanut suosiota saapumisensa jälkeen. Vaikka et halua ajella sitä, voit aina valita epäsymmetriset etulukot.

13. Lisävarusteiden käyttö:

söpöjä suoria kampauksia

Yksinkertainen hiusasuste on kaikki mitä tarvitset, jotta hiuksesi erottuvat joukosta. Ei aina tarvita hyviä kampauksia upeiden hiusten hohtamiseen, ja ehkä pelkästään kauniin rihkamaisen käytön tai yksinkertaisen kiinnitettävän hiustarvikkeen avulla voit lisätä erilaisia ​​ilmeitä itseesi. Tässä käytetään pääpantaa.

14. Kääritty pulla:

aliarvostus paksuille suorille hiuksille

Saadaksesi tämän ilmeen, aloita jättämällä hyvä osa etulohkoistasi ja vapauta ja kerää sitten loput hiukset takaa. Aloita sitomalla se pehmeään poniin laihalla solmulla, jotta voit helposti piilottaa sen. Käytä nyt silmukkamenetelmää luodaksesi matala pulla. Ota nyt lukko vasemmalta ja kääri se oikealle ja kiinnitä se. Toiselle päinvastoin.

15. Under Tuck:

hiusten leikkaukset ohuille suorille hiuksille

Allepistoksen tekemiseksi on parasta käyttää pääpanta alkuvaiheessa, jos et ole hyvin tunnustettu ammatillisella lähestymistavalla. Pääpannan avulla voit vetää ja rullata hiukset saadaksesi ulkonäön. Muussa tapauksessa ammattimainen solmu lähestymistapa voi olla helppo tapa.

16. Sivupunokset:

kampaukset ohuille suorille hiuksille

Yksinkertainen sivupunos sopii myös suorahiuksiselle tytölle. Tämä on yksinkertaista ja silti trendikästä. Tämä voi olla juhla-ilme ja myös muodollinen, ja siksi täällä on yksipuolinen punos, jossa lukon toinen puoli jätetään vapaaksi.

17. Takapyörä:

luonnolliset suorat kampaukset

Aloita sitomalla hiukset, kaikki ne, löysään poniin ja ota sitten löysä nauha ponin takaa kääriäksesi sen ympäri ja ympäri ponin ympärille. Lukitse tela lopussa olevan pidikkeen avulla.

18. Siirry kerroksille:

paras kampaus naisille suorille hiuksille

Tasoitettu ja suora pää, joka on täynnä hiuksia, voit helposti valita kerrokset kampaukseksi, koska ne lisäävät ulkonäköä ja luovat samalla kampauskuvion.

Lisävinkkejä:

 1. Kerromme nyt joitain parhaita ehdotuksia ja temppuja parhaiten näyttäville suorille hiuksille.
 2. Jos sinulla on luonnollisesti suorat hiukset, sinun on hyvä mennä näihin ulkonäköihin. Mutta jos teet sen keinotekoisesti, suojaa hiuksesi hyvin lämpösuojaimilla, argonöljyllä ja hyvällä hiusten ravinnolla.
 3. Lisäksi kaikki nämä suorat kampaukset näyttävät tyylikkäiltä ja loistavilta hienoilla hiuksilla. Salaisuus on hyvä kosteus hiuksiin ja hienot hiukset.
 4. Siksi hiustenhoitoa tulee noudattaa hinnalla millä hyvänsä ilman epäonnistumista ja epäonnistumista.
 5. Hiuskylpylä kerran kuukaudessa on hyvä idea varmistaa, että hiukset on suojattu kaikenlaisilta epäpuhtauksilta ja tylsyydeltä.
 6. Käytä volyymia tehostavia shampoota, jos sinulla on ohuet hiukset. Käytä kosteuspohjaisia ​​shampoita, jos sinulla on kuivat hiukset.

Toivottavasti nautit tämän oppaan lukemisesta suorista kampauksista. Annettu luettelo on yksi muodin suosituimmista tyyleistä, jotka tunnetaan muotimaailmassa. Voit helposti kokeilla niitä mieltymystesi mukaan. Olipa se ärtyisä tyyli tai yksinkertainen ulkonäkö, ja se riippuu sinusta, miten tyyli. Voit valita rohkean tai lempeän ulkonäön. Kerro meille lisää ehdotuksia ja kommentteja, kun olet kokeillut niitä. Kuulemme mielellämme sinusta ja annamme palautetta.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Sopivatko otsatukka ohuille suorille hiuksille?

V: Otsatukka voi näyttää, jos sinulla on ohuet ja suorat hiukset. Nämä ovat uusi tyyli peittää hiusten oheneminen. Lisäksi kokeile lyhyen otsatukkaisen tyylin avulla näyttää hyvältä sinulle.

Q2. Kuinka usein suorat hiukset tarvitsevat leikkaamista?

V: Suorat hiukset voivat vaatia enemmän leikkausta kuin normaalit hiukset luonteesi mukaan. Keskimäärin yksi voi vaatia hiusten leikkaamista kerran 4 kuukaudessa suorille hiuksille.

Q3. Kuinka saada suorat hiukset näyttämään pörröisiltä ja paksuilta?

V: Kaikki haaveilevat paksuista ja pörröisistä hiuksista. Tiheät hiukset ovat aivan toinen tyyli, ja ne näyttävät niin elinvoimaisilta ja ärtyisiltä. Nyt paksujen hiusten saaminen riippuu useista elämäntapatekijöistä ja myös hiuksistamme. Hyvä ruokavalio, säännöllinen leikkaus, hyvä shampoo, kemikaalien vähäinen käyttö hiuksiin, hyvä hiushieronta säännöllisesti ja niin edelleen ovat tärkeitä tekijöitä pörröisille ja paksuille hiuksille.

Q4. Kuinka kauan hiusten keinotekoinen suoristus kestää ja milloin se voidaan tehdä uudelleen?

V: Tämä tapaus riippuu hiustesi luonteesta. Jos sinulla on luonnollisesti hyvin kiharat hiukset, ne voivat mennä pois melko pian. Se voi kuitenkin kestää jopa useita kuukausia hiustenhoitojärjestelmästä riippuen. Varmista kuitenkin, että sinulla on hyvä hiusten tarkistus ja tiedät hiustesi terveyden ennen kuin menet säännöllisesti näihin toimenpiteisiin.