8 parasta kampausta eri mekkojen kanssa

Puku ei ainoastaan ​​säätele asennetta, vaan oikea puku oikeaan aikaan voi muuttaa tai rikkoa näkymiäsi. Nainen valkoisessa satiinipuvussaan ei voi koskaan sulkea liiketapaamista niin paljon kuin punk -rock -nahkatakissa olevaan rouvaan ei voi luottaa päiväkodissa. Kuitenkaan ei ole varmaa tarinaa siitä, mikä sitoo naisen käyttämään mitä missäkin tilanteessa, mutta naisen lisävaruste on aina pakollinen kappale, jonka usein unohdamme. Hiukset ja kampaukset ovat hallitseva hahmonrakennusprosessi, ja tässä on luettelo siitä, kuinka hyvin voit sovittaa asusi tänään täydelliseen kampaukseen.

8 täydellistä kampausta länsimaisille ja perinteisille mekkoille:

1. Ponien kanssa pukeminen:

Kampaukset pitkille mekkoille

Yrityksen perustaminen voi olla joko helpointa vetää pois tai päinvastoin. Ota vihje yhdeltä naapurustosi julkkiksilta, Sandra Bullockilta, joka vetää tyylikkään ponin yrityssukunsa kanssa ilman vaivaa. Yleensä nämä ponit eivät saa olla liian alhaisia ​​ja rentouttavia tai liian suuria hallitsevia asuja. Tyylikäs poni keskellä antaa täydellisen tasapainon lyijykynän hameelle tai housupuvulle, mitä ikinä valitset toimistoesitykseesi tänään.

2. Perinteiset pullat:

Hääpuvun kampaukset

Perinteiseen kokoontumiseen, johon liittyy valkoinen puku ja “minä teen” tai kaukaisia ​​sukulaisia ​​tädit ja setät kokoontuivat sunnuntaibrunssipöydän päälle, yksinkertainen matala roikkuva pulla, jossa on tyylikäs hiusasuste, tekisi tempun. Voit kokeilla erilaisia ​​pulla -tyylejä, sotkuisia tai pitämällä ne siistinä. Voit hoitaa sen kanssa valkoisen puvun tai jopa yhdistää neuletakun iltapuvun kanssa.

3. Täydellinen kesäilme:

Lyhyen mekon kampaukset

Kesäinen kukka- tai atsteekkipainatus ei voi koskaan epäonnistua täydellisen kampauksen kanssa. Olipa kyseessä keskipäivän matinee -show ystävien kanssa tai ensimmäinen päivä kesäsumuudessa, sivupunoksen yhdistäminen tämän ilmeen kanssa näyttää yksinkertaisesti upealta. Tuuleta punos vetämällä sivuista, jotta punos saa tilavuuden, ja kiinnitä se lopulta läpinäkyvällä siteellä. Ballerina -asuntojen ja kantolaukun pitäisi lisätä ulkoasua.

4. Cocktail -pulla:

Kampaus Maxi -mekolla

Opi se muoti -diivalta itseltään, kun hän yhdistää iltacocktail -pukunsa kiinteään, tiukkaan korkeaan pullaan. Yleensä nämä pullot ovat korkealla pään kruunulla, joka on varmistettu useilla bobby -nastoilla. Voisi jopa käyttää hiustenpidennyksiä antaa pulla kiinteä tilavuus. Pidä pullaa ympäröivät alueet tyylikkäinä ja hyvin harjattuina ja yhdistä se häikäisevän kaulakappaleen kanssa, jos haluat.

5. Rakkaan pääntie:

Länsimainen mekko

Sweetheart -pääntie puhuu jälleen määräävästä asemasta, jossa paljastava pääntie houkuttelee huomiota pukeutumiseen. Tämän ulkonäön kanssa yhdistetty sotkuinen tuo tuuheutta hiuksillesi, mikä suhteuttaa kampauksen mekon pääntieen.

6. Rento sotkuinen punos:

Kampaus länsimaisessa mekossa

Selena Gomez tietää parhaiten, miten se pysyy tyylikkäänä, kun hän yhdistää khakit yksinkertaisen valkoisen t -paidan kanssa ja näyttää trendikkäältä sotkuisessa punoksessaan. On aina ilo kehittää fuusio -tyylejä, joissa rento ilme, ehkä verkotettu toppi ja lyhyt tai yksinkertainen farkku, voidaan lisätä armo -luetteloon yhdistämällä se sotkuisiin punoksiin.

7. Säilyttääksesi sen tyylikkäästi:

kampaukset hihattomalle hääpuvulle

Upotetut kaula -aukot näyttävät upeilta valmiiden housujen kanssa ja siksi yhdistä syväleikattu kaulalinja avoimiin vapaasti virtaaviin lukkoihin, jotka on muotoiltu täydellisyyteen, tyylikäs retro -aalto tai selkeät nastat suorat hiukset.

8. Aukkojen reunaaminen yhdessä:

Hiukset hihattomille mekkoille

Jos kaulan viiva on hieman liian lähellä kaulaa, reunaa hiuksesi ja kaulapannan välistä rakoa pitääksesi hiustyylin ennallaan. Usein korkeat kaulat hallitsevat mekkoa ja hiukset jäävät huomaamatta, joten ota vihje viereiseltä tytöltä Lawrence ja pidä matala roikkuva pulla pyöreällä kaula -aukolla.