Det här är de 54 modellerna som deltog i Victoria’s Secret Show 2017

Victoria's Secret Show 2017 modeller shanghai catwalk foto

I augusti utsåg Victoria’s Secret de 62 änglarna att presentera den ikoniska underklädselikettens nya underkläder i Shanghai. Men efteråt blev det många överraskningar och utmaningar: Toppmodellen Gigi Hadid och sångerskan Katy Perry avbröt oväntat sitt deltagande, medan vissa modeller från Ryssland och Ukraina inte fick visum för att komma in i Kina. Antalet modeller som deltog i showen sjönk till 54. Trots detta ägde underklädesarrangemanget rum framgångsrikt den 20 november i Mercedes-Benz Arena. Förutom den vanliga bildningen av Victoria’s Secret Angels var 13 nykomlingar också flytande. Vilka toppmodeller debuterade på catwalken på Victoria’s Secret Show och som återvände till änglarnas led? Vi berättar namnen. För övrigt kommer serien att sändas på CBS den 28 november i USA. Den officiella tv -premiären i Tyskland kommer att vara på RTL Living den 29 november kl. 20:15..

Alessandra Ambrosio

Victoria's Secret Show modellängeln Allessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio sågs på catwalken för Victoria’s Secret Show 2017. Men under efterfesten meddelade hon att hon efter 17 år nu sa ”hejdå”. Vi kommer att sakna den vackra brasilianaren nästa år på Victoria’s Secret catwalk.

Adriana Lima

Victoria's Secret Show modell Adriana Lima

Adriana Lima återvände ytterligare en säsong som Victoria’s Secret Angel. Den brasilianska modellen har funnits i VS -familjen sedan 1999 och det är ett riktigt rekord.

Cindy Bruna

Cindy Bruna 2015

Franskan Cindy Bruna är 20 år gammal och är känd som den första mörkhyade modellen som uteslutande arbetade för Calvin Klein 2012.

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss uppträdde första gången på Victoria’s Secret Show catwalk 2011. Den amerikanska modellen avbröt hennes deltagande i evenemanget 2015 eftersom hon blev antagen vid NY University. År 2017 firade Karlie sin VS -comeback!

Sui He

Sui He

Kinesiska modellen Sui He har deltagit i varje show sedan 2011. Hennes karriär började vid 17 års ålder efter att ha vunnit en modelleringstävling i Kina.

Megan Williams

Megan Williams

Megan Williams är på VS -showen för andra gången. Hennes modekarriär började när hon var 14. Medan hon åt på McDonalds i hennes hemstad Surrey, nära London, kom någon fram till henne och sa: “Vill du vara med på vår lilla modevisning?” 2015 slutade Megan som en GUESS Girl och var ansiktet på hennes höstkampanj.

Kelly Gale

Kelly Gale

Kelly Gale gick på Victoria’s Secret catwalk för fjärde gången 2017. Den svensk-australiensiska modellen är också känd för att visas i Enrique Iglesias video “Duele el corazon”.

Alanna Arrington

Victoria Secret -modellen Alanna Arrington

Alanna Arrington (18 år) deltar i en Victoria’s Secret Show för andra gången. Hon debuterade som landningsbanemodell 2016 när hon öppnade Altuzzara -showen.

Maria Borges

Maria Borges

24-åringen gjorde modehistoria 2015 eftersom hon var den första svarta modellen med en naturlig kort frisyr som gick på catwalken på Victoria’s Secret Show. År 2017 utsåg L’Oréal Paris modellen Maria Borges till sitt nya ansikte.

Barbara Fialho

Barbara Fialho

Barbara Fialho är inte heller ny på Victoria’s Secret Show catwalk. Brasilianaren har varit en ängel för det ikoniska underklädsmärket sedan 2012.

Dilone

Dilone

21-åriga Dilone kommer från Long Island, New York. Hon ville faktiskt bli skådespelerska, men hon utvecklade sin potential inom modeindustrin.

Jasmine Tookes

Jasmine Tookes

Jasmine Tookes har varit en Victoria’s Secret Angel sedan 2012. Förra året bar hon den eftertraktade fantasy -bh: n.

Josephine Skriver

Josephine Skriver

Även om Josephine bara har modellerat på Victoria’s Secret sedan 2013, har hon stor erfarenhet av modellindustrin. Hon har deltagit i mer än 300 landningsbanor i sin karriär.

Elsa Hosk

Elsa Hosk

Den svenska modellen Elsa Hosk arbetade för välkända märken som Dior, Dolce & Gabbana, H.&2011 debuterade hon på Victoria’s Secret.

Lameka Fox

Lameka Fox

Lameka Fox började sin modekarriär i maj 2015 efter att ha vunnit en Instagram -tävling. En hashtag förändrade ditt liv.

Ming Xi

Ming Xi

Ming Xi har ett imponerande resumé och har modellerat för märken som Givenchy, Opening Ceremony och Moschino. Den 28-åriga modellen deltog i underklädsmärkets banbana för femte gången.

Leila Nda

Leila Nda

Foton av Leila Nda har publicerats i stora modetidningar som Elle och Vogue. Den 27-åriga modellen från Belgien sprang för underkläderetiketten för andra gången.

Jourdana Phillips

Jourdana Phillips

Jourdana Phillips är från Houston, Texas och debuterade på Victoria’s Secret 2016. Hennes korta blekta hår märks direkt.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel Angel Victoria Secret

Angel Candice Swanepoel födde sin son i oktober 2016. Men hon tog sig snabbt tillbaka till toppfiguren och deltog i VC -showen för tionde gången. Den sydafrikanskfödda modellen rankas som åttonde på listan över modeller med högsta betalt som publicerades av Forbes 2016.

Bella Hadid

Bella Hadid

Bella Hadid dök upp första gången på Victoria’s Secret Show förra året. Då stod hon på scenen tillsammans med sitt ex, The Weeknd. 2017 bar Hadid änglavingarna för andra gången.

En Wang

En Wang

Romee Strijd

Romee Strijd

Den nederländska modellen dök upp första gången på VS Fashion Show catwalk 2014 och fick officiellt namnet en ängel nästa år.

Blanca Padilla

Blanca Padilla

Blanca Padilla är från Madrid, Spanien och var tidigare ansiktet på Dolce & Gabana känd. Men hon är ingen nybörjare för underkläderetiketten, eftersom hon deltog i showen 2014.

Lily Aldridge

Lily Aldridge

Lily Aldridge dök upp på en Victoria’s Secret Show för nionde gången. 32-åringen debuterade 2009 och utsågs officiellt till en VS ängel 2010. Den Kalifornienfödda modellen modellerade också för Sport Illustrateds baddräktsupplaga och dök upp i Taylor Swifts musikvideo för låten “Bad Blood”.

Xiao Wen

Xiao Wen Ju

Den kinesiska modellen debuterade på VS show catwalken 2016 och var där också i år.

Liu Wen

Liu Wen

Liu Wen dyker upp på catwalken för Victoria’s Secret Show för femte gången. Hon har tidigare deltagit i utställningarna 2010, 2011, 2012 och 2016. På den tiden var hon den första asiatiska modellen som körde för underkläderetiketten.

Här Paul

Herieth Paul

Den 22-åriga tanzanianska modellen växte upp i Ottawa, Kanada. Hon springer också för designers som Lacoste, Tom Ford, Calvin Klein och Armani.

Sanne Vloet

Årets show var det tredje framträdandet för den nederländska modellen Sanne Vloet. Hon debuterade på VS -banan 2015.

Bruna Lírio

Bruna Lirio

Den brasilianska modellen Bruna Lirio gick senast på VC -catwalken 2015. I augusti 2017 meddelade hon på Instagram att hon var särskilt upphetsad att uppträda tillsammans med sin nära vän Gizele Oliveira.

Zuri Tibby

Zuri Tibby

Den 21-åriga modellen Zuri Tibby valdes inför VS-märket Pink 2016. Hennes karriär började när hon var 15 när hon upptäcktes av en modellcoach i ett köpcentrum.

Taylor Hill

Taylor Hill

Den amerikanska modellen upptäcktes vid 14 års ålder på en hästgård i Colorado, Illinois. Hon debuterade på Victoria’s Secret 2014 och 2016 rankade hon 17: e plats på Forbes lista över högst betalda modeller i världen med en årsinkomst på 4 miljoner dollar.

Daniela Braga

Daniela Braga

Daniela Braga är en älskling av märken som Balmain, Givenchy och Bebe. År 2017 dök hon upp för fjärde gången på catwalken i en Victoria’s Secret Show.

Sara Sampaio

Sara Sampaio

Sara Sampaio debuterade Victoria’s Secret 2013 och i år återvände hon till catwalken för sin femte show.

Grace Elizabeth

Grace Elizabeth

Efter hennes Victoria’s Secret -debut 2016 återvände Grace Elizabeth för sin andra show. Den Florida-födda modellen var en Guess-tjej och har också arbetat med Tory Burch och Oscar de la Renta.

Georgia Fowler

Georgia Fowler

Den nyzeeländskfödda modellen fick gå på auditions fem gånger innan hon äntligen blev Victoria’s Secret Angel förra året.

Lais Ribeiro

Lais Ribeiro

Den brasilianska modellen har deltagit i alla VS -shower sedan 2010, förutom den här 2012 när hon stukade fotleden. I år bar Lais Ribeiro Champagne Nights Fantasy Bra på 2 miljoner dollar.

Leomie Anderson

Leomie Anderson

Leomie Anderson debuterade Victoria’s Secret 2015 och har medverkat i tre shower. Den brittiska modellen blev först populär när hon dök upp i reality -tv -programmet “The Model Agency” 2011.

Martha Hunt

Martha Hunt

Efter hennes debut 2011 utsågs Hunt officiellt till en VS ängel 2013. Den North Carolina-födda modellen är också en taleskvinna för Free People.

Stella Maxwell

Stella Maxwell

Stella Maxwell debuterade på Victoria’s Secret 2014 och utsågs officiellt till en ängel 2015. Den 27-åriga modellen dejtar skådespelerskan Kristen Stewart.

Devon Windsor

Devon Windsor

Devon Windsor (23 år) är från St Louis, Missouri och har varit en ängel sedan 2013.

Maggie Laine

Maggie Laine

Den Georgia-födda modellen upptäcktes på Facebook av fotografen Sammie Saxon. Hennes dröm om att visas på en Victoria’s Secret Show gick i uppfyllelse 2016.

Grace Bol

Grace Bol

Vid 19 års ålder upptäcktes Grace Bold av en fotograf i ett köpcentrum i Kansas City, Missouri. Sydsudanesiska modellen berättade för en tidning att hon ville använda mode som en plattform för aktivism.

Roosmarijn de Kok (nykomling)

Roosmarijn de Kok

Den nederländska modellen åtalades för snatteri 2014. Men i år fick hon vingar.

Victoria Lee (nykomling)

Victoria Lee

Den australiensiska modellen sprang också catwalken för underkläderetiketten för första gången. Lee har medverkat i flera upplagor av Vogue, Glamour och Elle.

Xin Xie (nykomling)

Xin Xie

Den kinesiska modellen fanns på omslagen till Marie Claire China och T Magazine China, samt på sidorna i Elle Magazine.

Estelle Chen (nykomling)

Estelle Chen

Estelle Chen började sin modekarriär i Paris 2014 och har sedan dess arbetat med märken som Louis Vuitton, Miu Miu och Elie Saab. Hon var den enda asiatiska kvinnan på catwalken för Dior Haute Couture Show 2015/2016.

Aiden Curtiss (nykomling)

Victoria's Secret nya modell Aiden Curtiss

Aiden Curtiss, 19, debuterade som modell på Victoria’s Secret Show. I vardagen arbetar hon som DJ och musikproducent.

Nadine Leopold (nykomling)

Nadine Leopold

Den österrikiska modellen Nadine Leopold är 23 år och sprang för Victoria’s Secret för första gången. Hon dök tidigare upp i skott för Marie Claire UK, Glamour DE och FR och Cosmopolitan US.

Alexina Graham (nykomling)

Alexina Graham nya ängel Victoria's Secret Fashion Show

Alexina Graham är nybörjare på Victoria’s Secret. Hon började sin modellkarriär i Storbritannien efter att ha deltagit i en tävling. Graham är för närvarande en global varumärkesambassadör för L’Oréal.

Vanessa Moody (nykomling)

Vanessa Moody

Vanessa Moody är 19 år och kommer från Texas. 2015 öppnade hon Alexander Wangs shower och klev in i rampljuset. Sedan sågs hon på Givenchy.

Amilna Estevao (nykomling)

Amilna Estevao Victoria Secret -modell

Amilina Estevao (18 år) har tidigare medverkat i reklamfilmer, catwalkshower och redaktionella serier, inklusive omslaget till tidningen New York Times Style T.

Frida Aasen (nykomling)

Frida Aasen

22-åriga Frida Aasen är från Norge och deltar i fotokampanjer för Tory Burch och H&M dök upp. Frida har också medverkat i landningsbanor för Prada och Louis Vuitton.

Gizele Oliveira (nykomling)

Gizele Oliveira

Den brasilianska modellen skriver ”Gizele on the Go” på sin blogg, som behandlar ämnen som mode, skönhet och resor.

Alecia Morais (nykomling)

Victoria Secret modell ny 2017 Alecia Morais

Alecia Morais kommer från Kap Verdeöarna. Hon presenterade tidigare skapelser från högmodemärken som Louis Vuitton, Chanel och Dior. I år debuterar hon på Victoria’s Secret.

Samille Bermanelli (nykomling)

samile bermannelli

Samile Bermanneli dök också upp för första gången. Hon arbetade tidigare för designers som Yeezy, Nina Ricci och Miu Miu.