Gör karnevalsdekorationer – 7 vackra DIY -idéer med ballonger

Gör karnevalsdekorationer-klistra på ballonger-barnpomponger

Ballonger skapar en härlig festatmosfär och är perfekta som dekoration inte bara för födelsedagsfester, bröllop och barnkalas, utan också för Mardi Gras och Carnival. Om du har din egen Gör karnevalsdekorationer kolla sedan in dessa underbara idéer. Med färgglada ballonger kan du göra vackra kransar, bordsdekorationer, dörrkransar, trädgårdspluggar och mycket mer. Med dessa inspirationer kommer du snabbt att få dina nära och kära på humör för karnevalen.

Gör karnevalsdekorationer med barn

karneval-dekoration-tinker-barn-ballonger-pomponger-stick på

Du behöver ett par genomskinliga latexheliumballonger, färgade glitterpom-poms, en varm limpistol och tråd. Exakt! Haeley från designimprovised.com använde varmt lim för att fästa pom poms på ballongerna och ingen av dem sprack. Om du är orolig finns det ett annat lim du kan prova.

Applicera en klick varmt lim på pomponen och limma den på ballongen. Använd olika färger och positioner tills du är nöjd med resultatet.

Karnevalsdekoration – ballongblomma

karneval-dekoration-tinker-blomma-ballonger-instruktioner

Ballongmodellering är en riktig konst. Speciella ballonger används för detta, som enkelt kan böjas och knytas. Detta skapar extraordinära siffror. Men för denna blomma kan du använda de vanliga ballongerna – 5 rosa och 2 vita. De vita ballongerna ska vara mindre och är fästa vid mitten av blomman på vardera sidan. För att justera storleken kan du använda en stor rund kopp som visas på bilden ovan.

Lollipop trädgårdsplugg

karneval-dekoration-pyssel-trädgård-plug-slickepinne-ballonger

Få din trädgård att se ut som en plats från filmen “Charlie and the Chocolate Factory”. Du behöver träpinnar, vit färg, svart tejp, färgglada ballonger, snöre och cellofan. Måla först en träpinne med den vita färgen. Vik sedan den svarta tejpen runt träpinnen som visas på bilden nedan.

Instruktioner för ballongklubben

karneval-dekoration-pyssla-luft-ballong-slickepinnar

Blås upp en ballong och knyt änden. Lim ballonghalsen på träpinnen med en tejpbit. Skär en stor bit cellofan så att du helt kan linda ballongen. Samla slutet vid basen och knyt ett snöre. Nu ser det ut som en stor slickepinne, eller hur?

Färgglada bordsdekorationer för karneval

krydda karneval-deco-tinker-bord-vinglas

Om du vill se lite mer färg på festbordet, prova den här idén. Knyt färgglada ballonger runt vinglasets stjälk. Du har tre alternativ: använd individuella knop, i grupper eller bara bitarna i ballonghalsen.

Färgglad dörrkrans perfekt för karneval

karneval-dekoration-pyssla-färgglada-dörr-krans-ballonger

Vilken färgglad dörrkrans! Exakt 144 ballonger användes för detta DIY -projekt, men slutresultatet är helt underbart! Färgglatt och stämningsfullt – perfekt för karneval!

Karneval-dekoration-pyssel-dörr-krans-färgglada-ballonger-krans-blank-fästa

Du behöver en halmkrans, ballonger och halmblommanålar som fortfarande kallas romanska. Led bara en ballong genom öppningen av halmblommanålen och sätt in den i kransen av halm. Du måste upprepa detta steg tills hela kransen är täckt med ballongerna.

Klä upp glasvaser till Mardi Gras

Karneval-dekoration-tinker-bord-dekoration-vaser-ballonger-förklädd

En mycket annorlunda applikation för ballonger. Folk klär sig inte bara för Mardi Gras, utan även glasvaser, levande ljus och glasögon får ett nytt utseende.

karneval-dekoration-tinker-bord-glas-vaser-ballonger-klä upp

Först måste du blåsa upp ballongen och sedan släppa ut luften för att få den att expandera lite. Klipp sedan av halsen med en sax. Sedan börjar du lägga ballongen över glaset. Högst upp bör det finnas en öppning för en eller två snittblommor.

Ballonger som små frukter 

karneval-dekoration-tinker-kransar-ballonger-frukt-papper

De flesta frukterna är runda. Det som emellertid skiljer dem från varandra är bladen som kan skäras ur grön kartong. Päron, äpplen, plommon, druvor och ananas kan skapas av ballonger. Var bara uppmärksam på rätt storlek.

karneval-dekoration-tinker-ballonger-frukt-pappersark

Knyt ihop alla frukter på ett snöre och dekorera din lägenhet. Denna karnevaldruvkostym är också en bra DIY -idé som enkelt kan förverkligas med ballonger.

De ursprungliga instruktionerna finns här: 1. Pompomballonger

2. Ballonger slickepinnar

3. Dekorera vinglas

4. Ballonger dörrkrans

5. Klä upp vaser

6. Frukt