9 suosittua mallia Celine -käsilaukkuista Intiassa

Celine Vipiana perusti ranskalaisen Celine-valmisnahkaisen käsilaukkuyhtiönsä vuonna 1945. Laukut on valmistettu vesikäärmeen, krokotiilin, liskon, vasikan, karitsan jne. Nahasta. Nämä pussit saavat sinut näyttämään tyylikkäältä ja hienostuneelta; erittäin hyvä syy erottua joukosta. Siksi kaikki, mukaan lukien julkkikset, haluavat omistaa Celine -laukkuja.

Tyylikkäät ja trendikkäät Celine -käsilaukut:

Tarkastellaanpa naisten parhaiden Celine -laukkujen kokoelmaa ostoksille Intiassa.

1. Celine Black Bucket Biker olkalaukku:

Celine musta Bucket Biker olkalaukku

Kauhan muotoinen laukku on tarpeeksi tilava tavaroiden kuljettamiseen. Tämä lisävarusteväri on musta ulkopuolella ja luonnollinen auringonkukka. Materiaalina on luonnollinen vasikannahka ja halkaistu vasikannahka. Sisällä vetoketjutasku ja ulkopuolella litteä vetoketjutasku ovat tavaroidesi järjestämiseen.

2. Celine Tote Black Croco -laukut:

Celine Tote mustat Croco -laukut

Tämä mustasta krokotiilinahasta valmistettu lisävaruste näyttää kalliilta ja tyylikkäältä. Sitä voidaan käyttää useaan otteeseen, kuten juhliin osallistumiseen, ostoksille tai matkoille. Laukku on 30 x 30 x 18 cm, joten se on tilava kantaaksesi mitä tarvitset. Pari kahvaa auttaa kantamaan sitä.

3. Pieni Trotteur -olkalaukku Carmin Lizardissa:

Pieni Trotteur -olkalaukku Carmin Lizardissa

Tämä viehättävä, muodikas Celine -laukku on valmistettu lisko- ja karitsannahkapäällysteestä. Kirkas punainen väri on ilmainen kaikkien punaiseen pukeutuneiden naisten kanssa. Laukku on pieni, 7 “X 7” X 2 “. Säädettävä hihna voidaan muuttaa sopivan pituiseksi kantoa varten. Ulkoinen tasku kääntöpuolella ja sisätasku on tavaroiden järjestämiseksi.

4. Mini Celine -laukut:

Mini Celine -laukut

Celine -minipusseja on saatavana tummanruskeana, beigenä, ruskeana ja oranssina ja useissa väreissä. Voit aina säilyttää yhden tai useamman vaatekaapissasi. Yhdistä asusi näihin väreihin ja kanna laukkua tyylikkäästi. Laukku on tarpeeksi suuri kaiken tarvitsemasi kuljettamiseen.

5. Celine -matkatavaroiden käsilaukku:

Micro Matkalaukku käsilaukku Celine

Tämä tuote on hyvin pieni, valmistettu mustasta ja ruskeasta sileästä vasikannahasta, jossa on putket. Pohjassa on nastat suojaamiseksi. Laukussa on kaksi kahvaa. Päällä on vetoketjukiinnitys, joka helpottaa pääsyä. Sisällä vetoketjutasku ja kaksinkertainen litteä tasku, joiden avulla voit järjestää asioita.

6. Suurikokoinen Celine Slouchy Tote -laukku:

Suuri koko Celine Slouchy Tote käsilaukku

Tämä kiiltävästä vasikannahasta ja halkaistusta vasikannahasta valmistettu tuote on musta, joten se voidaan sovittaa hiusten tai silmien värin, mustien kenkien ja vaatteiden kanssa. Sisäinen leveä tasku on tavaroiden kuljettamista varten ja kiinnitetään sitten solmulla tai soljilla sivunauhoissa.

7. Keskikokoinen matkatavaroiden phantom -käsilaukku:

Keskikokoinen matkatavaroiden Phantom -käsilaukku

Celine -vauvan jauhevärinen laukku sopii minkä tahansa asun kanssa. Se on valmistettu vasikannahasta ja halkaistusta vasikannahasta. Pohjassa on nastat suojaamiseksi. Laukku voidaan kiinnittää nahkaisilla nauhoilla molemmin puolin. Taskut etupaneelissa ja vetoketjutasku ovat tavaroillesi

8. Pieni Cabas Phantom tupsulla:

Pieni Cabas Phantom tupsulla

Tämän pussin epätavallinen syvän sininen väri lisää erityistä tyyliä. Se on valmistettu vasikannahasta ja karitsannahasta. Säädettävä vyö on kiristettävä laukun ympärille. Sisällä yksi vetoketjutasku ja kaksi litteää taskua tavaroiden järjestämiseen.

9. Poltettu punainen ja valkoinen sileä vasikannahkalaukku:

Poltettu punainen ja valkoinen sileä vasikannahkalaukku

Tässä muodikkaassa Celine -laukussa on palanut punainen ja valkoinen väri. Se on valmistettu sileästä vasikannahasta. Näytät upealta kantaessasi pussia ja yllään valkoinen tai palanut punainen tai molemmat. Tämä esine on muodikas ja käytännöllinen ottaa mukaan viralliseen kokoukseen tai epäviralliseen kokoukseen. Laukussa on vetoketju ja litteä tasku tavaroiden järjestämistä ja kantamista varten.

Päätämme, että Celine -käsilaukkuja on saatavana useissa sävyissä, muodoissa, materiaaleissa ja koossa. Viimeisen 71 vuoden aikana Celine on valmistanut monenlaisia ​​näitä trendikkäitä käsilaukkuja.