9 mahtavaa putkenpuhdistusaineita aikuisille ja lapsille

Kun lapset ovat motivoituneita ilmaisemaan itseään ja kiinnostumaan taiteen luomisesta, he kehittävät uudelleensuunnittelun tunteen. Tällä tavalla voimme saada heidät syntymään uusilla ideoilla ja omalla luovuudellaan.

Easy Pipe Cleaner Crafts aikuisille ja lapsille:

Seuraavat Top 9 putkenpuhdistusaineita pikkulapsille ja aikuisille voivat auttaa heitä täyttämään haluamansa toiminnot,

1. Cool DIY Pipe Cleaner Crafts:

Cool DIY Pipe Cleaner Crafts

Se on yksinkertaisin ja helpoin putkenpuhdistusaine, jonka kaiken ikäiset lapset voivat kokeilla. Se käyttää erivärisiä putkenpuhdistusaineita, joitain helmiä ja muutamia villalankoja. Sitä voidaan käyttää täydellisenä roikkuvana sisustuksena lastenhuoneeseen.

2. Helppo kurpitsa:

Helppo kurpitsaputkien puhdistusaine

Kun sekä pikkulapset että esikoululaiset ovat vasta oppimassa hedelmien ja vihannesten käsitteitä, nämä käsityöputkien puhdistusaineet voivat olla erittäin hyödyllisiä esittelyä varten. Täällä esitetään vihannes eli kurpitsa, jotta lapset nauttivat kasviksen käytöstä ja tunnistamisesta visuaalisesti.

3. Värikäs kilpikonna:

Värikkäitä kilpikonnaputkien puhdistusaineita

Aikuiset voivat myös suorittaa tällaisia ​​toimintoja käyttämällä näitä aikuisille tarkoitettuja putkenpuhdistusaineita. Tämä putkialus voidaan esitellä kodin sisustuksena, joka on kokonaan käsintehty. Tai se voidaan myös lahjoittaa niille elävöityneille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tällaisista eläinten käsityöistä.

4. Kaunis narsissi:

Kauniita narsissiputkien puhdistusaineita

Näitä putkenpuhdistusaineita voidaan käyttää myös eksoottisen valikoiman Fuzzy -putkenpuhdistusaineiden valmistamiseen kukista, kuten narsissista. Asia on, meidän pitäisi valita putkenpuhdistimen tarkka väri jäljitellä alkuperäisiä narsissin kukkia.

5.Söpöjä pentuja:

Söpöjä pentuja Pipe Cleaner Crafts

Mikä ei ole mahdollista näillä näppärillä materiaaleilla, joita kutsutaan putkenpuhdistusaineiksi? Putkenpuhdistaja -käsityöideoita käytetään kaikenlaisissa eläinlajeissa, kuten pentuissa, kuten tässä mainitaan. Ei epäilystäkään siitä, että nämä houkuttelevat ja ihanat pienet pennut ovat vain näiden värikkäiden putkenpuhdistusaineiden käytössä.

6. Kihara ballerina -nukke:

Curly Ballerina Doll Pipe Cleaner Crafts

Ballerina -nuket ovat niitä, joista söpöt pikkutytöt on tehty. Täällä nämä sumea putkenpuhdistusalan käsityöt toistavat Ballerina -nukkeja, jotka ovat tyttöjen suloisimpia ja viehättävimpiä leluja. Niille kiharoille hiuksille ja muille yksityiskohdille putkenpuhdistusaineet ovat paras valinta.

7. Kukkaputkien puhdistusaineet:

Kukkaputkien puhdistusaineita

Tällaisia ​​valtavia ja suuria kukka -askarteluja tehdään myös putkien puhdistusaineilla. Valittavia värejä ei ole rajoitettu. Koska niitä on saatavana kaikissa lajikkeissa ja sävyissä, se on yksi lapsille tarkoitetuista putkenpuhdistusaineista.

8. DIY Butterfly:

DIY Butterfly Pipe Cleaner Crafts

Nämä ovat käsitöitä, jotka on valmistettu eri väriputkien puhdistusaineista, jotka toistavat värikkäitä ja ihastuttavia perhosia. Näitä käsitöitä voidaan käyttää osana teemapohjaista akateemista projektia, joka keskittyy lähinnä luontoon ja sen lajeihin. Siksi se sopii pääasiassa opiskelijoille ja täydellinen putkenpuhdistusaineeksi lapsille.

9. Kukkaruukut Pipe Cleaner Crafts:

Kukkaruukut Pipe Cleaner Crafts

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, näitä putkenpuhdistusaineita voidaan käyttää myös käsityön perusmateriaalina näiden joululahjojen ja askartelujen tasapainottamiseen. Täällä nämä kukkaruukut on tarkoitettu kausiluonteiseksi putkenpuhdistusaineeksi.

Taide on tapa kannustaa ajattelemaan ja parantamaan asioita sekä lapsille että aikuisille. Se on myös eräänlainen stressin lievittäjä nykypäivänä tässä modernissa maailmassa. Kaikki voivat siis pyrkiä parempaan elämään.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.