9 mahtavaa sateenvarjon käsityöideaa lapsille ja pikkulapsille

Sateenvarjoveneet on ainutlaatuinen idea tehdä uusi muotoilu veneestä. Erilaisia ​​käsitöitä tehdään erilaisilla sateenvarjokuvioilla; tämäntyyppiset käsityöt osoittavat enimmäkseen sateisia kausiveneitä. Sateenvarjo -käsityöt sopivat kaikenikäisille lapsille.

Parhaat sateenvarjo -käsityöideat lapsille paperilla ja muilla esineillä:

Tässä on muutamia sateenvarjo -käsitöitä, jotka näyttävät erilaisilta, valitse alla olevista 9 parhaasta sateenvarjoideasta lapsille, joilla on kuvia,

1. Yksinkertainen värillinen sateenvarjo:

Yksinkertainen värillinen sateenvarjo

Värillisiä papereita on käytettävä tähän sateenvarjostustyyppiin, pieniä papereita, joilla on asianmukainen mittaus, tarvitaan tämän veneen valmistamiseksi olkiputkilla. Olkia ja värillisiä papereita saa helposti kotona. Paperiset sateenvarjoveneet eivät vaadi ylimääräisiä ääriviivoja tai muotoilua. Voit käyttää niitä myös koristeluun jouluna.

2. Ovi riippuva vene:

Ovi roikkuu sateenvarjo käsityö

Tämän tyyppisiä käsityövarjoja käytetään enimmäkseen festivaalikausina; tämä on koristeellinen käsityö, joka antaa kodille hyvän ilmeen. Tämä on roikkuva kello. Materiaalina käytettiin Terryclothia veneessä. Tämä on täysin käsintehty ja viisi elefanttia roikkuu eri värillä jokaisen norsun. Tämän tyyppiset veneet riippuvat ovista sopivat olohuoneen ripustamiseen.

3. Juhlasateenvarjot:

Juhlasateenvarjot

Tästä on hyötyä hauskanpitoon ja juhliin tämä on mukava kokoelma tikkuja, jotka antavat viileän ilmeen juotavaksi. Jos suunnittelet juhlia ja sinulla on ystäviä, jotka haluavat juoda, tämäntyyppiset sauvat antavat mukavan vieraanvaraisuuden. Nämä käsityöt on tehty käyttämällä kovapuusta kiillotettuja tikkuja. Hanki eri värejä jokaiselle tikulle. Useimmiten koristeltu sateenvarjovene näyttää parhaalta verrattuna muihin käsitöihin.

4. Paperilevykäsittely:

Paperilevy sateenvarjo käsityö

Tässä käsityölapsessa, jonka lapset tekevät enimmäkseen. Piirrä vain sateenvarjo kuva levypaperille tai kaavioon ja väritä myös eri väreillä, anna suunnittelijalle kosketus tai loistaa tehdäksesi niin houkutteleva vene. Lasten sateenvarjoveneissä voit käyttää mitä tahansa muovilevyä tai mitä tahansa sateenvarjon valmistamiseen. Tämä sopii täydellisesti lasten makuuhuoneen seinien koristeluun.

5. kirjonta käsityö:

Kirjonta sateenvarjo käsityö

Nämä ovat tyylikkäimpiä sateenvarjoja käsityöhön ja saat myös eri etnisiä värejä. Tämä tehdään täysin käsintehtyjen käsityömallien avulla ja erityisesti kesäkaudella. Tämä voidaan tehdä vain puuvillaliinalla. Saat tämän tyyppisiä käsitöitä myös perinteisiltä taiteilijoilta. Hanki tämä käsityö hienolla värisävyllä lahjaksi rakkaalle.

6. myynninedistämistarkoituksessa veneet:

Mainoskampanja sateenvarjo käsityö

Jos haluat edistää ja luoda imagoa julkisella alueella, tämäntyyppinen käsityöidea on hyvä valinta. Tulostettava yrityksen nimi brändiesityksestäsi on mukava temppu ja helppokäyttöinen. Hanki tämäntyyppinen räätälöity sateenvarjovalikoima tulevalle brändillesi.

7. Pieni sateenvarjovene:

Pieni sateenvarjon käsityö

Pienet keltaiset paperit ovat tehneet pieniä sateenvarjoaskarteluja. Leikkaa paperit pieneksi soikeaksi ja hanki yksi tikku tätä varten. Sateenvarjon muotoilua käytetään myös kotona katselua varten ja se tapahtuu taitettuna sateenvarjona. Tämä on yksinkertainen tapa sisustaa koti -esittelysi tai voit laittaa sen myös tietokoneen pöydälle.

8. Vauvan sateenvarjo Craft:

Vauvojen sateenvarjo -käsityö

Pikkulasten sateenvarjo-käsityöt ovat tehneet sateenvarjon kaltaiseen eläimen, linnun tai minkä tahansa muun kuvan sateenvarjoon. Pienet lapset nauttivat tästä sateenvarjo -veneestä; he pitävät hauskanpidosta tehdessään tällaisia ​​käsitöitä. Opas lapsillesi, kun teet tämän sateenvarjon käsityön yksinkertaisimmalla tavalla.

9. Käsinmaalattu käsityö:

Käsinmaalattu käsityö

Tämän sateenvarjon maalia ei voi pyyhkiä pois. Tämä avautuu automaattisesti ja voit sulkea myös manuaalisesti kuten tavalliset sateenvarjot. Nämä sateenvarjokehykset on suunniteltu erityisesti naisille ja tytöille, joten ne sopivat täydellisesti myös olkalaukkuihin. Tämä on hyödyllistä aurinkoisena ja sateisena vuodenaikana, ja se on hienosti käsitelty nailonkankaalla.

Sateenvarjo -käsityöt ovat erittäin hyödyllisiä kodin sisustukseen, jos haluat tehdä käsintehtyjä käsitöitä, ne antavat varmasti paremman ilmeen olohuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi. Kokeile luovaa ideaasi tähän sateenvarjo -käsityöhön.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.