9 majavan käsityöideaa ja toimintaa esikoululaisille ja lapsille

Haluatko saada lapsesi osallistumaan johonkin loman aikana! Majavan käsityöideat ovat loistava tapa antaa heidän oppia ja pitää hauskaa. Taide sisältää yksinkertaisesti paperin käsityön leikkaamisen ja liittämisen tietylle aiheelle. Se on laajin suoritettu toiminta esikouluissa, peruskouluissa, päiväkodeissa jne.

Parhaat majava -askartelut esikoululaisille ja lapsille:

Tässä on joitain hämmästyttäviä beaverin tekemiä käsityömalleja,

1. Scout Beaver Hanger:

Scout Beaver Hanger

Haluatko suunnitella ripustimesi! Tässä on idea, joka auttaisi sinua täydellisesti majava -askartelussa. Ripustimessa on keskitetty majava, jonka korkki on muotoiltu partio -univormussa.

2. majava vauvan hattu:

Beaver Vauvan hattu

Kyllä, tämä voi olla täydellinen lahja vauvalle villaa. Taitava majava on saatavana eri väreissä, mikä tekee karhun koko kasvot, joiden yläpuolella on kaksi pientä korvaa. Tämä on käsintehty, joten se antaa pehmeän kosketuksen.

3. Paperi -lautasen majava -naamio:

Paperinen lautasen majava -naamio

Käsityöideoita majavoille kasvonaamion valmistamiseksi tehdään aina paperiastioista. Taideteos värjäsi, leikkasi ja tarttui paperityöhön täydellisen kasvonaamion tekemiseksi. Saat muotoiltua materiaalia pienellä budjetilla, joten hanki tämä muotoilu makuuhuoneesi seinälle.

4. Aakkosellinen majava -vene:

Aakkosellinen majava -askartelu

Suosittu tapa pelata ja oppia aakkosia on beaver -askartelu esikoululaisille. Veneet vaativat kaikki aakkoset, jotka on kehystetty majavan muotoon, jossa on häntä, hampaat ja silmät. Se auttaa oppimaan hauskalla tavalla, tämä tyyli auttaa opettajia opettamaan pienille oppilailleen leikkityylimallin.

5. Kanadan majava -vene:

Kanadan majava -käsityö

Kanadan majavan sanotaan olevan kiireinen majava & käsitöitä. Se on valmistettu pehmopaperiroolista yhdessä eri muotoisten ja kuvioisten kaavapapereiden kanssa, jotta saadaan täydellinen majava. Majavan ruskea käsityö antaa houkuttelevan ilmeen.

6. majava paperipussi:

Beaver paperipussi

Paperipussit ovat olleet mielenkiintoinen tapa lahjoittaa lapsille ainutlaatuisella tavalla. Ruskea paperipussi on koristeltu pöllön pistokkailla, jotka antavat laukulle söpön ilmeen hienolla keulalla kahvojen päällä. Tämä hieno lahja tyttövauvallesi, tämä on kauniisti muotoiltu.

7. majava hammasharjan pidike:

Beaver hammasharjan pidike

Etsitkö ainutlaatuista harjapidikettä! Tässä on majava -pato -käsityö, joka on valmistettu paperiastiasta ja puusta, jotta harjapidike saa täydellisen muodon. Taideteos voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Voit tehdä vähän ainutlaatuista tapaa tehdä houkuttelevampia majava -käsitöitä.

8. Sydämenmuotoinen majava:

Sydämenmuotoinen majava

Haluatko leikkiä muodoilla opettaessasi! Sydämen muotoiset käsityömajavat olisivat paras tehdä. Sydämenmuotoinen majava on tehty ihastuttavammaksi erilaisilla painatuksilla ja käsityöillä. Tämä hymyilee lastesi kasvoille, hanki tämä vene lapsille.

9. Circle Beaver Craft Design:

Circle Beaver Craft Design

Pyöreät käsityöideat majavoille antavat upean muotoilun tina -kansien mukana. Pyöreä muoto saadaan muovikansien avulla, joilla lapset värjäävät ja tarttuvat tarvittaviin muotoihin muodostaen kasvot.

Majava -veneessä on tavallisesti kiinni ja leikattavia esineitä, mutta opetuksen muutosten myötä ne ovat nyt saatavana värityskirjoina kirjoissa, muovikansissa ja paljon muuta. Ne on katkaistu, valettu ja niille annetaan ainutlaatuinen muoto vaikuttamaan katsojiin oppimisen ohella.

Kuvat Lähde: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.