9 yksinkertaista lyijykynän muotoiluideaa lapsille

Lyijykynät ovat yleisimpiä jokaisen koulun käsissä, lapsi. Lyijykynän tekeminen on hyvä idea kouluprojekteille opiskelijoille nykyään.

Parhaat lyijykynän suunnitteluideat lapsille ja esikoululaisille:

Seuraavassa on muutamia ihania lyijykynäideoita, joiden avulla voit tehdä kynistä houkuttelevia ja saada lapsesi käyttämään niitä yhä enemmän,

1. Leluhahmo lyijykynä:

Leluhahmo lyijykynä

Sen voi helposti tehdä lapsesi itse. Pyydä häntä käyttämään suosikkileluhahmoaan. Ota putkenpuhdistusaine ja kääri se puolivälistä kynän takaosaan. Aseta leluhahmo kynän päälle ja kiedo putkenpuhdistusaine lelun ympärille pitäen sitä tiukasti helpolla Pencil Topper Craft.

2. Höyhenpeiteinen lyijykynä:

Höyhenpeiteinen lyijykynä

Tee värikkäitä höyhenpeitteisiä lyijykynät. Tämä on kaunis lyijykynäidea. Leikkaa rasvaiset paperiliuskat ja taita ne puoliksi. Leikkaa ne höyhenen muodossa ja maalaa ne haluamallasi värillä. Sido ne lyijykynään kookoskuidulla tai narulla. Voit myös käyttää värillisiä höyheniä, jotka ovat helposti saatavilla käsityöliikkeissä.

3. Lyijykynä Topper Batman Crafts:

Lyijykynä Batper Craft

Pimeä ritari nousee, anna hänen nousta kyniisi. Leikkaa lepakoiden muodot mustalle korttipaperille. Jos sinulla ei ole mustaa korttia, käytä vain valkoista arkkia ja maalaa se mustaksi. Kiinnitä kaksi heiluvaa silmää tai punaisia ​​nappeja silmiin. Kiinnitä tämä kynän yläosaan ja anna batmanisi ulos.

4. Lyijykynä Toppers Heart Crafts:

Lyijykynä Toppers Heart Craft

Nämä Heart Pencil Toppers -käsityöt ovat helppoja valmistaa ja ne voivat olla erityisiä ystävänpäivänä. Nämä voivat olla täydellisiä lahjaksi Valentine -kortin kanssa. Tarvitset vain punaisia, valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​putkenpuhdistusaineita sekä punaisia, valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​kyniä. Voit käyttää jopa Valentine -teemakynää. Käytä jokaista kynää varten kahta värillistä putkenpuhdistinta. Kääri ne kaksi kertaa ympäri, jätä silmukka päälle ja kääri se uudelleen kahdesti. Muodosta sydämen muoto painamalla silmukkaa.

5. Kukkivat lyijykynäkoristeet:

Kukkaiset lyijykynät

Tämä on klassinen pala kynäkoristeellisia kukka -askarteluja, joita kaikki tytöt rakastavat. Leikkaa värikkäitä kukkia karttapaperista tai värillisiä kukkia, jotka on leikattu tavalliselle valkoiselle korttiarkille. Voit leikata eri kokoja ja kiinnittää ne päällekkäin saadaksesi värikkään vaikutelman. Teippaa se vihreään putkenpuhdistusaineeseen ja kiinnitä se kynään. Voit myös käyttää värikkäitä huopalevyjä kukille paperin sijasta. Tämä on luova lyijykynän kukka -askartelu, jonka avulla vauva voi kerskailla.

6. Monster Pencil Topper:

Monster -lyijykynä

Tätä varten tarvitset värillisen arkin tai huovan, liiman, sakset, heiluvat silmät. Ota vain 2 tuuman leveä värillinen arkki, voit käyttää jopa huopaa. Leikkaa nauhat jättäen 1 tuuman marginaalin vaakasuoraan. Rullaa nauha kynän yläpäähän ja liimaa reunat. Leikkaa leikatut nauhat ja lisää heiluvat silmät. Ja kiinnitä mustat pienet nauhat kulmakarvoille. Voit jopa piirtää sen

7. Tuulimyllyn lyijykynä:

Tuulimyllyn lyijykynä

Todellinen tyylikäs lyijykynä, joka todella liikkuu, ota 3 cm: n neliöt ja taita ne tuulimyllyksi. Pidä kiinni keskeltä ja lävistä tappi keskeltä, jotta tuulimylly liikkuu ympäri. Kiinnitä iso nappi tappiin. Lävistä tapin terävä pää kynän kumin läpi. Jos kumia ei ole, voit kiinnittää sen putkenpuhdistusaineeseen ja kiertää putkenpuhdistusaineen kynän ympärille. Wiggly -tuulimylly – eikö olekin tyylikästä?

8. Halloween -lyijykynä:

Halloween -lyijykynä

Söpö Halloween Pencil Topper Craft, tätä varten tarvitset puuvillapalloja, eri värejä huopaa, heiluvia silmiä, putkenpuhdistusaineita ja lankaa. Peitä puuvillapallo suurella neliöpalalla huopaa. Peitä kynä ylhäällä huovan lopulla ja sido se. Kiinnitä heiluvat silmät. Voit piirtää suun valkoisella tussilla ja lisätä hiuksiin mustaa villaa.

9. Fruit Pencil Topper Crafts:

Fruit Pencil Topper Craft

Nämä ovat ihania lyijykynätöitä lapsille ja esikoululaisille. Voit pyytää heitä luomaan ihanan lyijykynätyökalun, jossa on myrkytöntä värillistä savea. He voivat myös oppia hedelmistään ja niiden väreistä. Se on hauska tapa opettaa heille perusasiat.

Lyijykynät ovat yksi paperitavara, joka on jokaisen koululaisen käsissä. Auta heitä luomaan ihania ja värikkäitä lyijykynät. Voit jazzata lyijykynät ja lapset rakastavat käyttää niitä uudelleen ja uudelleen. Voit lähettää ne kouluun tyylikkäillä kynillä joka päivä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.